No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语


--- První česká stránka proti sionismu a historickým lžím ---
 

 
Hra: Hledejte Boeing aneb podvod století?!


Jak každý ví, 11. září 2001 ani ne hodinu po útoku na World Trade Centre narazil údajně do Pentagonu dopravní letoun Boeing 757-200.

Agentura AP nejprve informovala, že explozi způsobil nákladní vůz naložený trhavinou. Pentagon to ihned dementoval a oficiální vládní verze již zůstala. 

Avšak narozdíl od World Trade Center neexistuje ani jeden snímek či videozáznam, který by dokumentoval nálet letadla či jeho náraz do Pentagonu. 

Máme zde pro vás malou hru: podívejte se na následující fotografie a zkuste potvrdit či vyvrátit oficiální verzi. Je to jen na vás a proto s chutí do toho! 

 

Dotaz č.1 

Můžete objasnit, jak může Boeing 757-200, vážící téměř 100 tun a létající minimální cestovní rychlostí 750 km/hod, zničit pouze jeden jediný úzký blok budovy?

První satelitní snímek ukazuje část budovy, která byla zasažena Boeingem. V druhém snímku je dobře vidět i druhou řadu budov. Je jasně patrné, že letadlo zasáhlo pouze 1. okruh budov. Čtyři vnitřní okruhy zůstávají netknuty. Jsou pouze ohořelé po explozi.

Tato fotografie ukazuje budovu několik chvil po zásahu. Můžeme vidět, že "letadlo?" zasáhlo pouze přízemí. Čtyři horní poschodí se zřítily později. Budova je 26 yardů vysoká.

 

Dotaz č. 2

Můžete objasnit, jak Boeing, který je vysoký 14,9 yardů, 51,7 yardů dlouhý, s rozpětím křídel 41,6 yardů, kokpitem 3,8 yardů vysokým, může narazit do jediného poschodí celé budovy, navíc tak nízko? 

 

Dotaz č. 3 

Možná si vzpomenete, že letadlo narazilo do přízemí prvního okruhu Pentagonu. Najdete na této fotografii trosky Boeingu 757-200?

Fotografie ukazuje trávník před zničenou budovou. 

 

Dotaz č. 4 

Můžete objasnit, proč ministr obrany považoval za nezbytné zasypat trávník pískem, přestože byl trávník po zásahu téměř neporušen?

Fotografie čtvrté části kvízu ukazuje nákladní vůz, přivážející písek na trávník před Pentagonem. Buldozer za ním rozhrnuje fůru po pažitu. 

 

Dotaz č. 5 

Můžete vysvětlit co se stalo s křídly letadla a proč nezpůsobila žádnou škodu?

Dotaz novináře: "Zbylo z letadla vůbec něco? " 

"Co se týče otázky toho letadla, jsou tam jen nějaké malé části, které byly nalezeny během hašení, ale nejedná se o nic velkého. Jinými slovy, vůbec tam nejsou kabiny a věci tohoto druhu." "Víte, raději bych to nekomentoval. Máme mnoho očitých svědků, kteří vám sdělí mnohem lépe co se vlastně dělo, když se letadlo řítilo. My to nevíme. Já to nevím." 

Na dotaz novináře: "Kde je rozlitý letecký benzín ?" 

"Máme něco, o čem si myslíme, že je asi louže---o čem si myslíme, že to může být předek letadla. Takže -"

Následující fotografie ukazují maketu ve skutečném poměru k té části budovy, která byla zasažena. Kam se poděla křídla s motory? Urazila se? Ale proč se tedy nenašli na trávníku? Pokud by křídla projely až do budovy, budova by byla poškozena co do šíře více.

 

Dotaz č. 6 

Dotaz č. 6 se týká prohlášení velitele hasičů skupiny Arlington County Fire na tiskové konferenci pořádané asistentkou ministra obrany, Victorií Clarkovou, dne 12. září 2001 v Pentagonu. Můžete objasnit, proč velitel hasičů nebyl schopen říci novinářům kde je letadlo? 

Pozornému divákovi jistě neunikne, že obvodová zeď Pentagonu není příliš porušená. Jako by "letadlo" neprojelo zcela budovou, ale kde tedy zůstaly jeho zbytky, aspoň z koncové části letadla? 

Tyto dvě fotografie zachycují přesné místo zásahu "Boeingem?" ještě před tím, než se část budovy sesula k zemi. Dobře si je prohlédněte...

 

Dotaz č. 7 

Můžete označit přesné místo dopadu Boeingu?

Tak jak jste dopadli? Našli jste Boeing? Stále věříte oficiální verzi události?

Pak jste skutečně výteční iluzionisté, gratulujeme! 

Nebo jste zjistili, že oficiální verze je zamlžená a nejasná? (např. tím, že tam ten Boeing prostě není)? Ale, kde tedy je? Zkuste se zeptat Davida Copperfielda. 

Jisté je, že letadlo bylo ztraceno, sestřeleno, zničeno raketou na drobné kousky nebo... ?? Okruh možných spekulací je opravdu široký... 

Pak se jistě začnete ptát, kde vlastně je Boeing, který nedopadl na Pentagon. Zřejmě se budete ptát i na to, proč vláda USA vůbec předložila tuto verzi a začnete se ptát na mnoho dalších s tím spojených otázek .....



Pozn. PSN: Převzato ze stránek www.prefer-statement.wz.cz