No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语

Jødisk racisme

af David Duke

S. 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198

Kapitel 8

Antisemitismens rødder II:

Kriminalitet og forræderi

 

Jeg voksede op med film. Jeg har aldrig undladt at gå til lørdagens eftermiddagsforestilling, og gennem årene har film været min foretrukne form for underholdning. Min idé om en aften i byen er stadig middag og en film. Af de hundredvis af film, jeg har set i årenes løb, har jeg mange erindringer om gangsterfilm. På grund af disse film, og mange avis- og tidsskriftsartikler, samt romaner, har jeg længe forbundet organiseret kriminalitet med italienere - specielt med sicilianske amerikanere. Det er den sædvanlige association. Gangstere er, i næsten alles tanker, synonyme med italienske ansigtstræk og italiensk accent. Man laver en næsten automatisk underbevidst forbindelse mellem gangstere og spaghetti.

I gymnasiet stødte jeg på en artikel om "A/S Mord" ("Murder, Inc."), et enormt, kriminelt, syndikat, med base i New York City, som var en af de mest onde, og magtfulde, kriminelle organisationer i De Forenede Staters historie. Det specialiserede sig i lejemord, og drev enhver form for kriminel svindel, som skabte hundredvis af dødsfald, og tyveri af snesevis af millioner af dollar. Thomas Dewey (senere en præsidentkandidat) havde hjulpet med at bryde organisationen op. Rolleindehaverne i A/S Mord forbavsede mig, for de var næsten alle jøder. Organisationens oprindelige medlemmer blev til anførerne af organiseret kriminalitet gennem 1980'erne og omfattede også forbryderbossen, Meyer Lansky.

Jeg læste så, at den største chef for organiseret kriminalitet, siden Al Capones tid,

Jøder protesterede mod omslaget til venstre, der påpeger, at jøder kontrollerer den organiserede kriminalitet i De forenede Stater.


var jødisk. Jeg troede, han ville være en sicilianer, som vist på film. Bogen Lansky af Hank Messick dokumenterede et syn på organiseret kriminalitet, som var vidt forskelligt fra det, jeg havde oplevet under mine lørdagsforestillinger.

De højest placerede kilder blandt retshåndhævere og dybdeborende journalister var enige om, at Lansky var topgangsteren i Amerika. Han havde været den mest magtfulde person i de amerikanske forbrydersyndikater, gennem fire årtier, men de fleste amerikanere - som afgjort kender navne som Al Capone og John Dillinger - har aldrig hørt om Meyer Lansky.

Den mest berygtede gangster var ikke italiensk,

172

han var i virkeligheden jødisk, og en varm tilhænger af zionismen. Newsweek rapporterede følgende:

Hvert år skyder Lansky og hans underverdenskolleger enorme summer i israelske obligationer og israelske godgørende foretagender. Som dagbladet Ha'aretz så det, syntes regeringen bange for at miste de millioner af dollar i sorte penge, der først var blevet "hvidvasket" i gangster-kontrollerede institutioner og derefter kanaliseret ind i israelsk handel og industri.[357]

Den dybdeborende journalist, Jack Anderson, omtalte spørgsmålet i Washington Post:

Disse underverdenens gangsterpenge – hvoraf store dele er indtjent i forbryderiske virksomheder i USA - bliver "hvidvasket", før de ankommer til Israel.[358]

I bogen, Lansky, afslører Messick forholdet mellem israelske og jødisk-amerikanske gangstere.

Jødiske gangstere har afgjort støttet jødiske mærkesager og staten Israel, både åbent og længe. Selv samme nat, hvor Lanskys ekspartner, Bugsy Siegel, blev henrettet, blev Flamingo overtaget af Moe Sedway. Adspurgt om, hvordan han så bekvemt kunne være i Las Vegas, forklarede han, at han var der for at arrangere en pengeindsamling for United Jewish Appeal.[359]

Som en illustration af, hvordan jødiske gangstere bliver behandlet i Hollywoods film, behøver man kun at se fremstillingen af den berygtede gangster, Bugsy Siegel, i filmen Bugsy.[360] Filmen nedtonede hans jødiskhed og portrætterede en af USA's mest blodtørstige, og nådesløse, mordere som en smuk og legesyg romantiker,

Farverige medlemmer af 'A/S Mord'

Al GLASS

Max ”The Jerk” GOLOB

”Abbadabba” BERMAN

Bo WEINBERG

Emanuel ”Mendy” WEISS

Sholem BERNSTEIN

Jacob ”Hooky” ROTHMAN

Charlie WORKMAN

Mert WERTHEIMER

”Pretty” AMBERG

”Dopey Benny” FEIN

Frankie TEITELBAUM

”Lulu” ROSENKRANZ

Charlie SOLOMON

Lou COHEN

Abe SLABOW

Yasha KATZENBERG

Max RUBIN

Charlie YANOWSKI

Moses ”Moey Dimples” WOLINSKI

Carl SHAPIRO

Irving ”Chippy” WEINER

”Waxey” WECHSLER

”Tootsie” FEINSTEIN

Hyman KASNER

Mickey COHEN

”Pittsburg Phil” STRAUSS

”Jack” GOLDSTEIN

”Abe” WAGNER

”Bugsy” SIEGEL

Benny ”The Boss” TANNENBAUM

Meyer LANSKY

”Gangy” COHEN

”Puggy” FEINSTEIN

”Dandy Phil” KASTEL

”Longy” ZWILLMAN

Isidore ”Curlev” HOLZ

Paul BERGEN

”Wolfie” COLDIS

”Nig” ROSEN

”Fat Sidney” BLATZ

Allie ”Tick Tock” ROSENBAUM

Max SHAMAN

”Happy” MELTZER

Al SLIVERMAN

Harry ”Big Greenie” GREENBAUM

Jacob SHAPIRO

Sam GASBERG

Arnold ROTHSTEIN

Joey SILVERS

”Fatty” KOPERMAN

Izzy FARBSTEIN

Lou GLASSER

Willie SHAPIRO

Max BLECKER

Harry MILMAN

”Muddy” KASOFF

Hyman YURAN


173

en mand med visioner, spillet af den meget angelsaksisk udseende Warren Beatty.

Siegel blev fremstillet som en venlig mand, der også havde en noget barsk side. Selv om jeg var bekendt med den virkelige Bugsy Siegels forfærdelige gerninger, mærkede jeg, at jeg, imens filmen spillede, kunne lide ham. Det overraskede mig ikke, at filmen var blevet skrevet af James Toback og instrueret af Barry Levinson. Messick opsummerer det godt, når han skriver:De virkelige ledere af kriminalitet har været skjult, mens nationens retshåndhævende myndigheder jagede mindre forbrydere. . . . Forskning afslører, at ledere af kriminalitet, der ikke tilhørte mafiaen, har været skjult bag det vendetta-plagede samfund i årtier. . . . Jeg er blevet bagvasket som antisemitisk, fra kyst til kyst, af gangstere, der anvendte religion som dække.
[361]

 

"Russiske Revolution" og/eller "russiske mafia"

I de sidste år af Det 20. Århundrede er den farligste kriminelle organisation i USA, og den øvrige verden"Den russiske mafia." Lige som det gælder sandheden om den såkaldt Russiske Revolution, er den "russiske mafia" hverken russisk eller mafia. Med ét ord, den er: jødisk.

På samme måde, som medierne bagatelliserer den store rolle, som jødisk, organiseret, kriminalitet, har spillet i Amerika, i Det 20. Århundrede (fra "Murder, Inc." til Meyer Lanskys "Syndicate"), har de skjult sandheden om det moderne forbrydersyndikat, der kaldes "Organizatsiya" - den mest magtfulde kriminelle organisation i verden - for det amerikanske folk.

Medlemmerne af Organizatsiya kommer fra dele af det tidligere sovjetiske imperium, men de identificerer sig ikke som russere, og afgjort ikke som mafia. De er ekstremt stolte jøder, der støtter jødiske mærkesager med samme iver som Meyer Lansky og hans tilhængere.

I midten af 1970'erne læste jeg Hustling on Gorky Street, en bog, der var skrevet af Yuri Brokhin, som var tidligere jødisk alfons for en af Ruslands kriminelle organisationer.[362] Konstantin Simis, en fremtrædende jødisk advokat for den organiserede kriminalitet, skrev en anden vigtig bog om emnet, med titlen USSR: The Corrupt Society.[363] Begge bøger er klare i sproget angående den jødiske kontrol af organiseret kriminalitet i Sovjetunionen. Brokhin praler med, at jøder er de eneste, som er intelligente nok til at køre den storstilede, organiserede, kriminalitet. Slaver er, siger han, kun i stand til gadekriminalitet. Selvfølgelig nævner ingen af bøgerne de jødiske forbryderes fordele ved at have allierede inden for det stærkt jødiske, sovjetiske bureaukrati. Da det kommunistiske regime faldt, voksede de allerede magtfulde, jødiske, kriminelle grupper dramatisk, ja, så meget, at man kan sige,

174

at ingen nation nogensinde har lidt mere i den organiserede kriminalitets greb, end Rusland gør det i dag.

Mikhail Markhasev, dømt for mordet på Bill Cosby's søn.
Omtalt af medierne som ukrainsk, men i virkeligheden jødisk


Selv den tidligere russiske præsident, Boris Jeltsin, var klart i lommen på den organiserede kriminalitet, som det fremgik af hans udnævnelse af den jødiske gangsterboss, Boris Berezovskij, til Ruslands Nationale Sikkerhedsråd. Jeltsin var nødt til at ophæve Berezovskij-udnævnelsen, efter at nogle af Ruslands, ikke-jødiske, aviser havde lavet en sag ud af hans kriminelle forbindelser. Berezovskij menes at være den rigeste person i Rusland, tæt fulgt af hans stammefælle, Vladimir Gusinsky, der er blevet den mest magtfulde medieboss. Efter Sovjetunionens fald spredtes den jødiske gangsterpøbel hurtigt over hele verden, og mange politimyndigheder anså herefter dens amerikanske filial som den mest magtfulde og farligste kriminelle organisation i Amerika. Efter mordet på komikeren, Bill Cosbys søn i Los Angeles, identificerede pressen den formodede morder som Mikail Markhasev, en ukrainsk immigrant, men i virkeligheden var han et jødisk medlem af den såkaldte "Russiske Mafia." Jødiske film- og TV-producenter portrætterer uvægerligt gangstere som blonde, blåøjede russere, uden ringeste antydning af deres réelle, jødiske, identitet. At fremstille disse jødiske forbrydere som russiske er en dobbelt løgn. Det er ukorrekt, med hensyn til deres virkelige, jødiske, oprindelse, og det russiske folk bliver samtidig bagvasket. Igen kommer modsætningerne, der er skabt af jødisk magt, frem i lyset. Medieherskerne vil ikke tolerere en sandfærdig afsløring af jødisk modbydelighed, men de fremstiller med glæde falske og ondskabsfulde billeder af andre nationaliteter.

Lejlighedsvis kommer sandheden ud, selv om det ikke sker i film. The Village Voice bragte, den 26. maj 1998, en historie med overskriften, "Den farligste gangster i verden" af Robert Friedman.[364] Han skriver:

Ifølge FBI og den israelske efterretningstjeneste hersker Semion Mogilevich over rød mafia, der beskæftiger sig med våbenhandel, hvidvaskning af penge, narkotikahandel og kunst-smugling. Han er den farligste gangster i verden ...

Lederen af Den Røde Mafia er en 52-årig ukrainsk-født jøde. Han er en mystisk figur, kendt som den kloge Don - han har en universitetsuddannelse i økonomi - og han er aldrig blevet afsløret af medierne.

Robert Friedman*, der selv er jødisk, skriver, at Organizatsiya endog har bragt tidligere kommandosoldater ind fra Israel, som lejemordere, og de er så hensynsløse, at nogle politifolk ikke vil arbejde på de involverede sager, fordi lejemorderne ikke vil tøve med at gå efter en betjents familie. Friedman fortsætter:

* døde 2. juli 2002, overs. anm.

175

Jødiske organisationer har lobbyet justitsministeriet til at nedtone den russiske mafia, idet de frygter, at den negative omtale vil true masseudvandringen af russiske jøder til Israel.[365]

Som den meget vel kunne. Men hvad med udvandringen af "russisk mafia"-jøder til Amerika? Naturligvis er der ingen bekymring over dem, for den israelske stats interesse i at øge sin jødiske befolkning - og de hellige jødiske reklameinteresser - er langt vigtigere end De forenede Staters befolknings rettigheder til at forsvare sig mod dette forfærdelige jødiske forbrydersyndikat.

De jødiske 2 procent af befolkningen har den tvivlsomme ære at producere broderparten af organiseret kriminalitet i Amerika i Det 20. Århundrede, lige fra Murder, Inc. til Lanskys Syndicate, og frem til Semion Mogilevich's "Russiske Mafia". Dette skjulte faktum antyder muligheden af lignende opførsel i tidligere tider.

Da jeg begyndte at gå tilbage i historien efter eksempler på jødisk kriminel adfærd, fandt jeg snart mange store, historiske, navne, og historiske forfattere, der frygtede jødiske kriminelle organisationer. (Hvis pladsen i denne bog tillod det, ville nedenstående eksempler kunne mangedobles):

Romersk statsmand Marcus Cicero: Flaccus, en ven, der var toldembedsmand, fandt sig forfulgt for at standse den ulovlige strøm af guld fra Rom til Jerusalem. Cicero fordømmer, i forsvaret af Flaccus, denne tidlige smuglervirksomhed og hvidvaskning af penge og bestræbelserne på at skræmme en ærlig embedsmand fra at gøre sin pligt. Han siger: "Tal helt stille! Jeg ønsker ikke, at andre end dommerne hører mig. Jøderne har allerede fået mig ind i noget værre rod, som de har gjort det mod mange andre hæderlige mænd."(Oratio Pro Flacco)

Første Århundrede romersk filosof Lucius Seneca henviste til jøderne som "den mest kriminelle nation."

Napoleon: "Jøderne er mesterrøverne i den moderne tidsalder, de er menneskehedens gribbe. . . Vi burde forbyde jøderne fra handelen, fordi de misbruger den. . . "

Daniel Defoe: bøgerne Roxana, Robinson Crusoe , og The Military Memoirs of Capt. George Carleton har hyppige henvisninger til grådige og principløse, kriminelle jøder, hvis faste varelager er "viderebragte, stjålne genstande."

William Prynne, en puritansk forfatter, som modsatte sig Cromwells bestræbelser på at lade jøderne komme tilbage til England, beskriver jødiske forséelser som "ågervirksomhed og bedragerier, afklipning (forringelse, formindskning, overs. anm.) og forfalskning af penge." (fra A short Demurrer to the Jewes long discontinued Remitter into England).

Charles Dickens havde den klassiske karakteristik af den kriminelle jøde (Fagin) i Oliver Twist. Fagin hvervede kristne børn til lommetyveri og et sortiment af lignende kriminelle aktiviteter.

Tacitus: "Indbyrdes er de altid ærlige og altid klar til at vise medfølelse, selv om de betragter resten af menneskeheden med al fjendens hadefuldhed. . ." ( The History 5.4, 659)

Der er mange beviser på, at en jødisk-domineret, kriminel, underverden, har eksisteret i hundredvis af år. En af de mest overraskende ting, jeg opdagede, var en bog, der blev udgivet på den protestantiske reformator, Martin Luthers, tid. Europa var så plaget af organiseret kriminalitet, at myndighederne følte sig tvunget til at offentliggøre en ordbog med

176

kriminelle udtryk. Luther støttede offentliggørelsen som et middel til at bekæmpe kriminalitet og skrev en introduktion til ordbogen, hvori han bemærkede, at kriminelles ordforråd var fuldt af hebraiske ord. I forordet skrev Luther:

Jeg finder det hensigtsmæssigt, at denne bog blive læst af mange, så det kan blive set og forstået, hvordan djævelen regerer denne verden, således, at mænd kan blive vise til at værge sig mod ham. Det er sandt, at dette Rothwelsche Sprache (underverdenens slang) kommer fra jøderne, for det indeholder mange hebraiske ord, som den, der kender hebraisk, vil bemærke.[366]

 

Når kriminelle kontrollerer medierne

Den kendsgerning, at så få ikke-jøder er bekendt med det langvarige og intime forhold mellem jøder og organiseret kriminalitet skyldes jødernes enorme magt i medierne, der beskytter dem mod det image, som italienerne har, i forholdet til mafiaen. Det illustreres måske bedst ved den sammenkobling, der eksisterer mellem jødisk organiseret kriminalitet i Rusland og de jødiske mediers magt dér. For eksempel er Berezovskij og Vladimir Gusinsky to af de ledende kriminelle personligheder. Begge var mediebaroner i Rusland, og havde en enorm magt i TV, radio, aviser og magasiner. Gusinsky blev for nylig tiltalt af den russiske statsanklager for korruption og hvidvaskning af penge.

I 1999 overtog Berezovskij kontrollen med Moskvas TV-6 TV-stationen. Ruslands førende dagblad, Kommersant, blev også overtaget af Berezovskij, og han fyrede omgående dets redaktør, Raf Shakirov, som sagde, at "hans fordrivelse [er] et forsøg på at dæmme op for den ofte kritiske dækning af mediebaronens forretningsvirksomhed og politiske aktiviteter."[367]

Vladimir Gusinsky på vej til den russiske anklagers kontor.
Gusinsky er også øverste leder af Den russiske jødiske Kongres og
bor nu i Spanien for at undgå udlevering til Rusland

Forbes Magazine har offentliggjort en sønderlemmende artikel om Berezovskij med titlen "The Godfather of the Kremlin", uden offentliggørelse af journalisternes navne, af frygt for vold mod dem. Bladets redaktør, James Michaels, sagde, at Berezovskij "står højt hævet, som en af de mest magtfulde mænd i Rusland. Bag ham har der dannet sig et spor, fyldt med lig, uopkrævet gæld og konkurrenter, som er skrækslagne for deres liv."[368] Artiklen i Forbes hævdede, at

 


Mordet er et redskab for erhvervslivets konkurrence. Snesevis af
virksomhedsledere og mediepersonligheder er blevet dræbt ... Berezovskij

177

kontrollerer Ruslands største nationale TV-net. Hans kontrol blev fasttømret kort tid efter, at den første formand for netværket blev myrdet i gangsterstil. Berezovskij blev straks udpeget af politiet som en vigtig mistænkt, men mordet er forblevet uopklaret her to år senere ... Sådan er det russiske erhvervsklima i dag, at mændene i toppen har brug for en skyggehær af mordere og bøller, der arbejder videre nede i korruptionshierarkiet, som styrer prostitutions- og 'beskyttelses'-kriminalitet.[369]

Berezovskij blev, ufatteligt nok, medlem af Kremls Sikkerhedsråd, med adgang til de mest følsomme oplysninger i Rusland. Det blev også afsløret af Moscow Times, at Putin plejede at tilbringe sin ferie i Berezovskij's sommerresidens i Moskva. Men selv for Putin blev Berezovskijs åbenlyse mord og afpresning for meget. Den russiske anklagemyndighed er nu i færd med at stille ham til regnskab for kriminaliteten. Både Berezovskij og Gusinsky, der nu er på flugt fra myndighederne, skriger løs om at de blot er ofre for "antisemitisme". Det nære forhold mellem den jødiske organiserede magt, organiseret kriminalitet, medier, og offentlig magt, er krystalklart i den tidligere Sovjetunion. Lige som de greb magten i 1917 som bolsjevikker har de nu, efter kommunismens fald, grebet magten gennem korruption og organiseret kriminalitet.

Magasinet Fortune bragte en artikel med overskriften "Ruslands røverbaroner", der beskrev ti af de vigtigste russiske industrimagnater og gangstere, som med raketfart er steget op til at dominere Rusland økonomisk, efter kommunismens sammenbrud; disse var Gusinsky, Berezovskij, Boris Hait, Mikhail Friedman, Vladimir Vinogradov, Vladimir Potanin, Mikhail Khodorkovskij, Alexander Smolensky og Pjotr Aven.[370] Det anslås, at mere end 50 procent af Ruslands råstofværdier er ejet af disse ti mænd.

Mens gennemsnitsrusseren, med nød og næppe, overlever for mindre end 200 dollar pr. måned, er en enorm rigdom og magt

178

blevet koncentreret i hænderne på en lille gruppe af mænd, som ikke er loyale over for det russiske folk, men kun over for deres egen stamme. Disse mænd har bestemt ikke, på ærlig vis, optjent denne enorme rigdom, som de akkumulerede, på kun 3 eller 4 år, efter kommunismens undergang. Den blev opnået gennem svig, korruption, bestikkelse, tyveri og mord. Verden véd næsten intet om den jødiske karakter af dette tyveri af næsten en hel nation, fordi jødiske medier i Rusland, og i resten af verden, har valgt at holde denne vigtige kendsgerning borte fra vores bevidsthed. Ni ud af Ruslands 10 førende røverbaroner, der er anført af magasinet Fortune, er jøder.

 

Slavehandelen

44. Men har du brug for trælle og trælkvinder, skal du købe dem af de folkeslag, der bor rundt om eder;

46. og dem må I lade gå i arv og eje til eders børn efter eder; dem må I bruge som trælle på livstid; men over israelitterne, eders brødre, må du ikke bruge din magt med hårdhed, broder over broder.(Tredje Mosebog 25:44)* [371]

Selv om slaveri har eksisteret gennem det meste af menneskehedens historie, har handel med menneskekød aldrig været betragtet som et ædelt erhverv. Medfølende mænd og kvinder har altid fordømt slavehandleres, og slaveejeres, grusomme mishandling af slaver, især af kvinder og børn. Mange var enige i Jesu formaninger til slaveejerne om at behandle deres slaver mildt. I grel modsætning til det meget velvillige billede, medierne har tegnet af jøderne, er kendsgerningen i virkeligheden den, at de historisk har været dominerende inden for en international institution, der har indeholdt de mørkeste afgrunde af ondskabsfuld udnyttelse af medmennesker: slavehandelen.

Min introduktion til denne vigtige jødiske rolle i slavehandelen kom fra en artikel om jøder, der var skrevet af en ledende jødisk historiker og fortaler, Jacob Marcus, i Encyclopaedia Britannica. Marcus bemærkede, henkastet, om den jødiske kontrol med handelen i Middelalderen - især slavehandelen.

I den mørke middelalder var handelen i Vesteuropa i vid udstrækning i hans [Jødens] hænder, især slavehandelen. .[372]

Den jødiske beherskelse af slavehandelen gik ikke ubemærket hen hos kristne forfattere fra Middelalderen. Jeg læste gribende beretninger om europæiske børn, der blev udsat for seksuelle, og andre, overgreb de fra jødiske slavehandlere, der havde fragtet dem. I romertiden fulgte de ofte i kølvandet på den sejrende romerske hær og gjorde fjendens soldater og civile til slaver. Historikere fra de antikke og middelalderlige perioder skrev om deres præference for lyse kvinder og børn, og om deres hyppige salg til Mellemøsten. De jødiske slavehandlere var mere end villige til at opfylde mørkere mænds smag for hvidt kød. En række kristne fyrstendømmer, der var blevet forfærdet over rapporter om jøders misbrug af kristne kvinder og børn, udstedte forordninger, der opregnede disse misbrug, og forbød jøder at eje, eller handle med, kristne kvinder og børn. Jøder, der skrev deres egen historie,

* Overalt i den danske oversættelse er anvendt: Bibelen, Gyldendal 1986. Gamle Testamente 1938, Ny Testamente 1941. Overs. anm.

179

har anerkendt den jødiske rolle i slavehandelen som en selvfølgelighed, idet de blot har set på det som et yderst indbringende, jødisk, kommercielt foretagende. I A History of the Jew: From the Babylonian Exile to the End of World War II, udgivet af The Jewish Publications Society of America, skriver forfatteren meget eftertrykkeligt:

Jøder var blandt de vigtigste slavehandlere [i det europæiske samfund].[373]

Det overraskede mig virkelig, da jeg fandt ud af, at jøder spillede en fremtrædende rolle i amerikansk slaveri. I begyndelsen af 1970'erne stødte jeg på en bog med titlen, Who Brought the Slaves to America af Walter White.[374]


Jeg kunne forstå betydningen af jøder i slavehandelen i middelhavsområdet, men det forekom usandsynligt for mig, at den meget lille jødiske befolkning i de tidlige amerikanske kolonier kunne dominere en så stor aktivitet. Jeg så også for mig, på daværende tidspunkt, Hollywoods fremmanede billede af hvide mænd, måske endda sydstatsfolk, der sejlede til Afrika og indfangede sorte indfødte til slavehandel. I film, artikler og bøger, var slavehandlere angelsaksere med navne som Smith eller Jones. Normalt var de drikfældige, grove sydstats-typer. Senere lærte jeg, at slaveriet var udbredt i Afrika blandt indfødte sorte selv, og at slaverne sjældent blev indfanget af hvide. Normalt var det sorte, afrikanske slaveejere, der solgte dem til slavehandlerne.

Who Brought the Slaves to America førte mig videre til de bibliotekssamlinger, der husede slaveskibenes optegnelser, samtidige beretninger, og en række jødiske historikere, som dokumenterede, hvilken rolle jøderne har spillet i slaveriet (se også Barnes Review , september '97).[375] De jødiske skribenter, jeg læste, fortalte med stolthed i deres beretninger om de store jødiske slavehandlere. Et godt eksempel er Marc Raphael's Jews and Judaism in the United States: A Documentary History.

Jødiske købmænd spillede en stor rolle i slavehandelen. Faktisk dominerede jødiske købmænd ofte i alle de amerikanske kolonier, hvad enten det var franske (Martinique), britiske, eller hollandske.

Dette var ikke mindre rigtigt på det nordamerikanske fastland, hvor jøder i løbet af det attende århundrede deltog i "trekantshandelen", der bragte slaver fra Afrika til Vestindien og der udvekslede dem for melasse, som så blev fragtet til New England og omdannet til rom, til salg i Afrika. Isaac da Costa i Charleston i 1750'erne, David Franks i Philadelphia i 1760'erne, og Aaron Lopez i Newport dominerede, i slutningen af 1760'erne og begyndelsen af 1770'erne, den jødiske slavehandel på det amerikanske kontinent.[376]

180

I Nordamerika var Newport, Rhode Island det vigtigste center for slavehandelen. Newport udgjorde en central del af trekant-slavehandelen, med rom og melasse fra New England til Afrika, som betaling for slaver, og tilbage til Vestindien og kolonierne, med den menneskelige last. Jeg opdagede, at det ikke var nogen tilfældighed, at Newport, som center for slavehandelen, havde den ældste synagoge i Amerika og det største, blomstrende, jødiske samfund i de amerikanske kolonier.

Aaron Lopez, en portugisisk jøde af marraner-afstamning, og bosiddende i Newport, blev en af de mest magtfulde slavehandlere i Amerika. Han ejede snesevis af skibe, og importerede tusindvis af sorte til den vestlige halvkugle. I en beretning om blot to togter for et af Lopez's skibe, Cleopatra, omkom mindst 250 sorte.[377] Sådanne forfærdelige tab af menneskeliv, i en så beskidt branche, forhindrede ikke den jødiske krønikeskriver, Jacob Marcus, i at rose Lopez: "Hvad kan der siges om denne særdeles attraktive person?"[378] Selv om Lopez erhvervede rigdomme i kolonierne, overtrådte han de anti-britiske handelsaftaler om forbud mod import i den revolutionære periode, og støttede Storbritanniens interesser, frem for koloniernes.[379]

Jøder dominerede slavehandelen ikke alene i de amerikanske kolonier, men i hele den nye verden. I en større jødisk historie om det tidlige Amerika med titlen New World Jewry 1493-1825, kan man finde følgende tekst:

De kom med skibe, som transporterede afrikanske sorte, der skulle sælges som slaver. Handel med slaver var et kongeligt monopol, og jøderne blev ofte udpeget som agenter for kronen ved deres salg ....[ De] var de største skibsprovianterings-virksomheder i hele den caribiske region, hvor shipping-branchen, hovedsageligt, var et jødisk anliggende .... Skibene blev ikke alene ejet af jøder, men blev også bemandet af jødisk mandskab, og sejlede under kommando af jødiske kaptajner.[380]

Mange jødiske forfattere har berettet om den jødiske rolle i slaveriet, idet de ofte pralede af jødernes listighed i aktiviteterne.

The West India Company, der havde monopol på indførsel af slaver fra Afrika, solgte slaverne på offentlige auktioner, mod kontant betaling. Det forholdt sig sådan, at kontanter, hovedsageligt, var i hænderne på jøderne. Køberne, der viste sig ved auktionerne, var næsten altid jøder, og på grund af denne mangel på konkurrenter, kunne de købe slaverne til lave priser. På den anden side var der heller ingen konkurrence ved salget af slaver til plantageejere og andre købere og de fleste af dem købte på kredit, der skulle betales i sukker ved den næste høst. Overskud på op til 300 procent af anskaffelsesværdien blev ofte realiseret, og ydermere med høj rente .... Hvis det skete, at datoen for sådan en auktion faldt på en jødisk helligdag, måtte auktionen udsættes. Dette skete fredag, den 21. oktober, 1644.[381]

Selvom slaveri naturligvis, under ingen omstændigheder, kan undskyldes, med nutidens moralske standarder, var slaveriet i USA så langt at foretrække frem for de utroligt grusomme og morderiske betingelser for afrikansk slaveri. Den største umenneskelighed ved de sortes slaveri er forbundet med overfarten til Amerika.

181

Nogle siger, at 10 til 15 procent af sorte slaver døde under de trange og beskidte forhold på skibene. Eftersom jøderne har domineret slavehandelen fra oldtiden, indså jeg, at det ikke kun var sorte, der havde lidt under de umenneskelige forhold, men også utallige hvide mennesker i Middelhavsområdet. Det bør også påpeges, at ikke alene var jøder de vigtigste slavehandlere, men de ejede også, forholdsmæssigt, et markant højere antal slaver end ikke-jøderne gjorde.

Gennem hele det attende århundrede, og ind i begyndelsen af det nittende, ejede jøder, i Nordstaterne, sorte tjenere; i Sydstaterne blev de få plantager, der var ejet af jøder, dyrket ved slavearbejde. I 1820 ejede over 75 procent af alle jødiske familier i Charleston, Richmond og Savannah, slaver, der arbejdede som hushjælp; næsten 40 procent af alle jødiske borgere, i De forenede Stater, ejede én, eller flere, slaver. Der var ingen protester mod slaveri, som sådant, fra jøder i Syden, hvor de altid var i undertal, med mindst forholdet 100 til 1 .... Meget få jøder, nogetsteds, i De forenede Stater, protesterede mod slaveri, af moralske grunde.[382]

På baggrund af, at mindre end 10 procent af samtlige amerikanske kolonister ejede slaver, afslører Marcus, at de jødiske husholdninger (hvor 40 procent ejede slaver) var langt mere tilbøjelige til at eje slaver, end ikke-jøderne. Med deres forholdsvis større antal i Middelhavets område, udgjorde jøderne også en uforholdsmæssig stor andel af slaveejerne i den antikke tid, og i Middelalderen, ligesom tilfældet var i kolonierne. Indførsel af slaver til Amerika er et relativt nyt historisk fænomen og den varede omkring 200 år.

Steven Spielbergs film om den afrikanske slavehandel nævner intet om jødernes dominerende rolle i f.eks. Newport, Rhode Islands slavehandel.Fra før Kristi tid, og frem til den afrikanske handel i 1700-tallet, var de fleste af de slaver, der ejedes og handledes af jøder, hvide.

Da jeg lærte om den jødiske rolle i slavehandlen, syntes det mig, at dette afgjort kunne have bidraget til den uvilje, som værtsfolkene havde følt mod jøderne. At være kendt som de største bagmænd i slavehandelen er ikke den bedste reklame for jøder. Det er ikke underligt, at de jødisk-dominerede medier har undgået emnet. Kun jødiske lærde, der trofast nedskriver jødisk historie, og da primært for jødiske læsere, får lov at bevæge sig ind på et sådant forbudt historisk område.

182

Efter mine første bestræbelser, i begyndelsen af 1970'erne for, på landsdækkende TV, at afsløre den jødiske rolle i slavehandelen (på PBS's - Black Perspectives on the News ), tror jeg, at dette bidrog til at få the Nation of Islam til at påbegynde grundige undersøgelser på området. Deres historiske forskningsafdeling kom op med en enorm mængde, dokumenteret, materiale om emnet, som de senere offentliggjorde i bogen, The Secret Relationship between Blacks and Jews.[383]

I dag bliver man, blot ved at gentage fremtrædende jødiske historikeres ord om den jødiske rolle i slaveriet, skyldig i antisemitisme. Det var først, da offentligheden begyndte at få kendskab til nogle af de lidet kendte fakta, som tidligere havde været forbeholdt jødiske lærde, at ADL fandt det nødvendigt at imødegå sådan "antisemitisk" propaganda. ADL og andre jødiske organisationer har reageret ved at trække en række ansete jødiske lærde frem, som offentligt har hævdet, at den jødiske rolle i den koloniale slavehandel var "minimal".

I Spielbergs kassesucces-film om slavehandel, Amistad,[384] var der knap én eneste jøde at finde i filmen. Selv om jøderne dominerede Newport, Rhode Islands slavehandel, virkede alle slavehandlerne i filmen påfaldende ikke-jødiske. Som følge af mit, og Nation of Islams, arbejde med hensyn til at diskutere Amistad og den jødisk-dominerede slavehandel, gjorde Time og Newsweek sig helt utrolige anstrengelser for at nægte en større jødiske rolle i slavehandelen. Uheldigvis fik deres læsere ikke at vide, hvad fremtrædende jødiske historikere selv skrev om sagen, før dette blev et pinligt spørgsmål for jøderne.

Kun få kommer til at læse, hvad redaktøren på American Jewish Historical Societys tidsskrift skrev: "jødiske købmænd spillede en stor rolle i slavehandelen. Faktisk dominerede jødiske købmænd ofte i alle de amerikanske kolonier, hvadenten de var franske (Martinique), britiske eller hollandske. Dette var ikke mindre sandt på det nordamerikanske fastland ... "[385]

 

Hvid slavehandel

Prostitution, eller hvid slavehandel, som den, meget rammende, også kaldes, er en anden institution, der er lige så gammel som civilisationen. Selv i oldtiden indbragte europæiske kvinders, og små drenge og pigers, blonde skønhed, en præmie til leverandørerne inden for den nok mest brutale form for slaveri af alle: den seksuelle udnyttelse af en andens krop. Det er en forbrydelse af en enorm størrelsesorden, at udsætte utallige uskyldige for fornedrelse og smerte ved seksuel udnyttelse.

Ganske som jøder dominerede den organiserede slavehandel, dominerede de også prostitutionen. Denne opstod oprindeligt som et naturligt supplement til slaveriet, da det ikke krævede nogen særlig kommerciel indsigt at indse, at en kvindelig slave eller ung drengeslave kunne lejes ud til seksuelt misbrug. Og blonde europæiske piger kunne indbringe

183

store summer fra mørkere nationers sultaner.

Lige fra den gang, hvor talen var om kong Davids medhustruer, og frem til de moderne glædespiger, Xaviera Hollander og Heidi Fleiss, har jøder domineret sexhandelen. Talmud er besat af seksuelle "forbindelser" og af, hvad den kalder "naturlige og unaturlige" former for seksuelle relationer mellem voksne og små drenge og piger, med slavepiger og med skøger. I den moderne tidsalder førte Freud og hans kolleger, i den akademiske verden, denne perverterede udlægning af vores natur ind i Amerikas klasseværelser og stuer. Freud fortalte, med hjælp fra de jødisk-influerede medier – og uden at fortrække en mine - det vestlige samfund, at vore kønsorganer, og ekskretionsorganer, er de vigtigste faktorer i livet og at alle mænd, i hemmelighed, ønsker at have et seksuelt forhold til deres mor.

Da jeg efterforskede prostitutionens historie, læste jeg om et ondskabsfuldt bedrag, som jøder benyttede sig af i Centraleuropa i forrige århundrede. I tider med hungersnød eller økonomiske trængsler kom velklædte, hurtigsnakkende, jøder ind i bondesamfundene og fortalte forældrene til attraktive kristne teenagere, at deres børn kunne få et bedre liv i Amerika, som havde mangel på hushjælp. Jøderne fortalte forældrene, at deres børn, efter en kort tid, ville kunne betale udgifterne til deres overfart, og begynde et nyt liv i frihedens og overflodens land. På trods af smerten ved at blive adskilt fra deres børn, samtykkede nogle af forældrene i et sådant arrangement, da de ønskede det bedste for deres døtre. Men i stedet for at finde et lyst nyt liv endte titusindvis af dem med at lide i den nye verdens bordeller.

I sin bog Prostitution and Prejudice, skriver den jødiske historiker Edward Bristow, om verdens prostitutionsnetværk, og viser klart den fremtrædende jødiske rolle.[386][387] Det er ikke svært at forestille sig mange østeuropæeres reaktion på den jødiske slavehandel med titusinder af kristne piger, og nedbrydningen af dem. Bristow afslører, at centret for den jødiske handel med kristne kvinder fra Polen og omkringliggende regioner, var en lille by ved navn Oswiecim, som tyskerne kaldte Auschwitz. Denne enkle åbenbaring kan give megen forståelse af den tilbagevendende konflikt mellem jøder og ikke-jøder.

Den jødiske dominans af hvid slavehandel fortsætter. Faktisk er den i dag af et større omfang end nogensinde før i historien. New Orleans Times-Picayune havde den 11. januar 1998 en artikel med titlen "slavehandlere lokker slaviske kvinder i baghold." Den var skrevet af Michael Specter og distribueret af det jødisk-styrede New York Times News Service og den dokumenterer en jødisk-styret hvid slavehandel af enorme dimensioner. Artiklen begynder med en gribende historie om, hvordan en smuk blond ukrainsk pige, i håb om at undslippe sin landsbys fattigdom og fortvivlelse, besvarede en annonce i en lille avis i sin hjemby. Annoncen lovede arbejde og muligheder i udlandet. Hun endte som sex-slave i Israel.

Hun var 21, selvsikker og glad for at være ude af Ukraine. Israel tilbød en ny verden, og i en uge eller to syntes alt muligt.

184

Så en morgen blev hun kørt til et bordel, hvor hendes boss brændte hendes pas for øjnene af hende. "Jeg ejer dig," mindedes hun, han sagde. "Du er min ejendom og du vil arbejde, indtil du har betalt dig fri. Forsøg ikke at stikke af. Du har ingen papirer, og du taler ikke hebraisk. Du vil blive anholdt og udvist. Så vi får dig og bringer dig tilbage."[388]

I Israel gør regeringen kun lidt for at standse det brutale slavesystem ud over at udvise en lille procentdel af de piger, de finder uden immigrationspapirer. Næsten 1.500 ukrainske kvinder er blevet deporteret fra Israel i løbet af de seneste tre år. Alle faktorer virker imod de kristne kvinder og til fordel for slavehandlerne, for hvis de indgiver en klage over slavehandleren, skal de forblive i fængsel, indtil en retssag er afholdt. Specter citerer fængselsdirektøren i Neve Tirtsa for at sige, at hun ikke kendte til et eneste eksempel på en pige, der valgte at vidne mod sin jødiske slavehandler. Den hvide slavehandel er dermed beskyttet af det israelske system, mens ofrene bliver straffet. Specter nævner både de prostituerede og deres ejere. Han citerer en israelsk leder af hvid slavehandel, Jacob Golan:

De kvinder, som arbejder dér er, ligesom næsten alle prostituerede i Israel, russiske, deres chef er ikke. "Israelerne elsker russiske piger," sagde Jacob Golan. . . . "De er blonde og flotte og forskellige fra os", sagde han, mens han kluklo.[389]

Selvfølgelig er Israel ikke den eneste destination for østeuropæiske kvinder. De jødiske bander i Rusland har stærke forbindelser til jødiske forbrydersyndikater i hele verden. Ifølge Ukraines indenrigsministerium, blev et anslået antal af 400.000 kvinder, under 30 år, lokket væk fra Ukraine, i løbet af det sidste årti - og dette er blot én af de tidligere sovjetiske stater. Specter refererer til den Internationale organisation for Migration, som anslår, at 500.000 kvinder fra Østblokken, årligt, smugles til Vesteuropa og den øvrige verden.[390] Det er en tragedie af et enormt omfang, som får meget lidt medieomtale.

Moment Magazine, "Magazinet for jødisk kultur og opinion", havde en artikel på side 44 i april 1998-udgaven med overskriften "Ludere i Det Hellige Land."[391] I artiklen omtales den blomstrende prostitution, af blonde, russiske piger, som en "national institution." Den fortsætter med at fortælle om kunderne, som endog omfatter rabbinere, der kommer cyklende til bordellet.

En god procentdel af kunderne - eller 'Johns', i den lokale slang -- er ultra-ortodokse jøder, fromme mænd, hvis liv er styret af halakhisk (religiøs) lov, som fortæller dem, hvornår de kan, og ikke kan, have sex med deres koner. Så torsdag eftermiddag, (drengenes gå-ud-nat i Israel) rejser busladninger af ortodokse jøder fra Jerusalem, Haifa og områder længere væk, ind til Tel Aviv, for at få et par dyrebare øjeblikke med lidenskab, i en massageklinik, bag en klit eller i en gyde. Andre kunder er revisorer, advokater, politifolk og politikere. "Det er hele spektret i det israelske samfund, der holder luderne i gang." Hævder detektiv

185

Shachar, en kynisk veteran, fra Tel Avivs politi .... Tel Baruch er så helt absurd, og så helt igennem Israel.[392]

Artiklen fortsætter med åbenlyst at beskrive pigerne der, som oftest, er østeuropæiske ikke-jødiske kvinder, tillige med nogle palæstinensere, som de rene slaver, der sælges på slaveauktion.

Når pigerne kommer til Israel, overtager forbryder-bosserne dem. Pigerne tages almindeligvis til "et auktionshus," hvor ejerne af de forskellige massageklinikker kan byde på deres talent - hver især tilbyder en pris, og den højestbydende får pigen.... Pigerne er rene slaver.[393]

Artiklen fortsætter med at bemærke, at mange af de prostituerede i Israel, især dem af arabisk afstamning, oplever fysisk misbrug fra jøder, der misbruger dem som et udtryk for deres "race-nationalistiske iver."

... finder, at deres jødiske kunder kun kommer til dem efter en palæstinensisk terrorhandling, for at få deres egen slags seksuelle hævn, iblandet race-nationalistisk iver. "... Og de gør det med had og vrede."[394]

Under omtalen af de forfalskede dokumenter, der anvendes til at smugle pigerne ind i Israel, bemærker Specter, at de ofte er fremstillet ud fra "ældre, jødiske kvinders identitetspapirer, i Ukraine." Ikke desto mindre refererer Specter, alligevel, som en selvfølge, til de jødiske gerningsmænd i denne internationale forbryderorganisation, som bl.a. bedriver hvid slavehandel, som "russiske forbryderbander" eller "den russiske mafia." Det ville være skidt for jødisk reklame, hvis Times-Picayune havde givet artiklen overskriften "Jødiske slavehandlere lokker kristne kvinder i baghold"

Jødiske forfattere, der skriver om antisemitisme, nævner aldrig den jødiske dominans af slavehandelen eller af prostitutionen i århundredernes løb. De påpeger aldrig, at sådanne jødiske aktiviteter forståeligt nok kunne føre til ugunstige holdninger til jøder.

Forestil dig den verdensomspændende mediereaktion, der ville komme, dersom ikke-jøder havde drevet slaveri med hundredtusinder af jødiske piger, sat dem til salg på auktioner og underkastet dem ubeskrivelig brutalitet? Se lige for dig hvilken harme, der ville vælte frem fra de jødiske medier. Men nu, hvor det drejer sig om millioner af kristne piger, der bliver ofre for jødiske forbrydere, er der ingen moralsk opstandelse - ingen international sag, der gøres verdenskendt af berømtheder og politikere.

Efter min diskussion af disse spørgsmål, på det landsdækkende PBS-program, Black Perspectives on the News, blev angrebene på mig for at være "antisemit" endnu mere skingre. Da jeg, som ung mand, læste om slaveri i Sydstaterne, blev mit hjerte rørt af fortællinger om grusomhed og lidelse, så meget, at jeg følte mig skyldig. Men efterhånden, som jeg lærte sandheden om slavehandelen at kende, bemærkede jeg, at de samme jødiske forfattere, producenter og udgivere, der havde indpodet skyld i mig, aldrig, én eneste gang, foreslog, at jøder havde en "kollektiv skyld" for en 2000 år gammel, dokumenteret, handel med menneskekød.

I den nye moral, som den jødiske presse skaber, er undervisningen i hvides udnyttelse af sorte tilsyneladende "historie", mens undervisning i jødisk udnyttelse af både hvide og sorte kaldes "had".

186

Pornografi

Efter, at jeg havde lært om den uforholdsmæssigt store jødiske involvering i organiseret kriminalitet, i slaveriet gennem tiderne, og i moderne hvid slavehandel, overraskede det mig ikke, da jeg begyndte at finde ud af deres dominerende rolle, også i pornografien. Ganske som jødiske intellektuelle, møjsommeligt, havde nedfældet den jødiske dominans af den afrikanske slavehandel, havde de også dokumenteret den fremtrædende jødiske rolle i pornografien.

I et respekteret og lærd tidsskrift for jødiske intellektuelle, ( The Jewish Quarterly, vinteren 2004) påviser den jødiske professor, Nathan Abrams, i en artikel med overskriften "Triple Exthnics"*, stolt den ledende rolle, som jøder med had til ikke-jøder har spillet i pornografien.

En fortælling, der kun sjældent kommer frem, handler om Hollywoods mere lurvede fætter, industrien for voksenfilm. Vi ville måske foretrække, at 'triple extnics' ikke fandtes, men det lader sig ikke gøre at komme uden om den kendsgerning, at sekulære jøder spillede (og fortsat spiller) en uforholdsmæssig stor rolle i hele pornofilm-industrien i Amerika. Jødisk involvering i pornografi går langt tilbage i historien, i De forenede Stater, hvor de hjalp en undergrundskultur, i samfundets yderkant, frem til at blive en af de vigtigste bestanddele af amerikansk kultur. Dette er de 'true blue'** jøder.

De jødiske aktiviteter i pornobranchen kan opdeles i to (ofte overlappende) grupper: pornografer og udøvende. Trods det, at jøder kun udgør to procent af den amerikanske befolkning, har de været prominente i pornografien…

I efterkrigstiden hed Amerikas mest berygtede pornograf Reuben Sturman, han var 'Pornografiens Walt Disney'. Ifølge USA's justitsministerium kontrollerede Sturman, i 1970'erne, det meste af den pornografi, der cirkulerede rundt i landet… Det hed sig, at Sturman ikke blot kontrollerede pornoindustrien; han var industrien…

Mange er fuldstændigt sekulære, og kun jøder af navn. Sturman identificerede sig imidlertid som jøde – han var en gavmild støtteperson til jødiske velgørenhedsprojekter ….

Abrams påviser, hvordan korruption og fornedrelse af kristen og anden ikke-jødisk moral udgør en af de vigtigste bestanddele af deres motivation til at inficere det kristne samfund med pornografi.

Findes der en dybere begrundelse, bortset fra den finansielle for, at især jøder er blevet involveret i porno?

Al Goldstein, udgiveren af 'Screw', sagde "Den eneste grund til, at jøder findes i pornografi er, at vi synes, Kristus er noget skidt. Katolicisme er noget skidt. Vi tror ikke på noget autoritært." Pornografi bliver således en metode til at nedværdige den kristne kultur og eftersom den trænger ind i selve hjertet af det amerikanske borgerskab (og uden tvivl bliver benyttet af de selv samme 'WASP's'***), bliver dens undergravende karakter mere alvorlig…

Hvis vi udvider denne tese, kan den jødiske involvering i hele pornoindustrien ses som de berømte to fingre til hele Amerikas WASP-etablissement…

Modstand mod den ekstremistiske jødiske undergravning af ikke-jødisk kristen eller muslimsk moral bliver ofte, af den jødisk-dominerede presse, defineret som antisemitisk "had". Abrams, som skriver i et jødisk tidsskrift, og formentlig

* Bogtitel - 'Triple Exthnics': Nathan Abrams on Jews in the American porn industry, Jewish Quarterly (UK), [print edition] 2005, overs. anm.
** 'rigtigt uartige', overs. anm.
*** betegnelse for typisk hvide af éliten, White Anglo Saxon Protestants, overs. anm.

187

for en jødisk læserskare skriver, som var det en selvfølge, om jødiske pornografers "atavistiske had" imod os, og om deres motiv, der er at "svække den dominerende kultur i Amerika, gennem undergravning af moralen."

Jødisk involvering i porno er, i dette argument, resultat af et atavistisk had mod kristen autoritet: de prøver på at svække den dominerende kultur i Amerika, gennem undergravning af moralen. Astyr mindes, hvordan han "måtte løbe, eller slås, i underskolen, fordi jeg var jøde. Det kunne meget vel være, at en del af min porno-karriere er et "skråt op" til disse mennesker"…

Naturligvis findes der ingen artikler i hovedmedierne, der afslører jødisk "atavistisk had" mod ikke-jøder hos producenterne af pornografisk snavs. Abrams fortæller endog videre om rødderne til dette revolutionære angreb på europæiske værdier.

Jøder var også i fortroppen for den seksuelle revolution i 1960'erne. Wilhelm Reich, Herbert Marcuse og Paul Goodman kom i stedet for Freud og Marx…

Pacheco var blot én af de jødiske pornostjerner, der læste Reich's intellektuelle ægteskab mellem Freud og Marx…

I lyset af det relativt tolerante jødiske syn på sex, hvorfor er vi da skamfulde over den jødiske rolle i pornoindustrien? Vi bryder os måske ikke om det, men den jødiske rolle på dette felt har været betydelig, og det er på tide, at der bliver skrevet seriøst om den.

Læg mærke til, at alle de, der nævnes: Reich, Marcuse, Goodman, Marx, Trotskij, Lenin og Freud, er jøder. Helt fra Freud og frem til Goodman, har de alle repræsenteret en jødisk, revolutionær, aktivitet, der var rettet mod europæiske værdier og moral.

Når syge jødiske pornografer udgør en del af den jødiske organiserede kriminalitets brutalitet, kan resultatet naturligvis blive forfærdelig tragisk for vort folk. I året 2000 afslørede man en jødisk, "russisk" forbryderorganisation, der specialiserede sig i at bortføre russiske børn fra parker og børnehjem, hvorefter de udsatte dem for voldtægt, tortur og mord, alt sammen optaget på video. Disse videofilm blev solgt til tusinder af jødiske, og ikke-jødiske, perverse købere, over hele jorden. Da politiet i Italien blev frustreret over, at myndighederne intet foretog sig, frigav det nogle af disse film til et italiensk TV-netværk, som herefter viste nogle af de afslørende billeder, i håb om at vække offentlig forargelse. Men i stedet for at vække en sådan forargelse over de jødiske mordere, mødte TV-producenterne forargelse over, at de havde vist de oprørende billeder.[395]

Og trods det forfærdelige, og tydeligt nyhedsværdige, ved denne internationale børneporno/mord-aktivitet, fik det kun meget lille mediedækning i USA. Da Seth Bekenstein, forbryderringens amerikanske distributør, blev arresteret, fik det kun meget lidt medieopmærksomhed, og til trods for, at han havde været del af en af de mest rædselsfulde kriminelle aktiviteter, man overhovedet kunne forestille sig, blev han kun dømt til 18 måneders fængsel, efter at have erklæret sig skyldig.

Porno er ikke længere 1950'ernes billeder af svulstige, nøgne, kvinder, på en øde strand. Den er blevet gennemsyret af sadisme, masochisme,

188

afføring, endog seksuel overlast, voldtægt og mord på helt unge og børn. Jeg er ikke snerpet. Jeg elsker den menneskelige krops skønhed. Men jeg mener afgjort, at denne slags syge, kriminelle, aktivitet, hvor der findes så megen udnyttelse, så megen fornedrelse, så megen leflen for det menneskelige forfalds laveste stadier, bør bekæmpes på forfatningsniveau.

Ironisk nok er det i dag, med den jødiske, dominerende, indflydelse på medier, på samfundets konventioner og på regeringerne, blevet lovligt, endda smart, at fremstille og udstille den sygeste fornedrelse af kvinder. Hvis man derimod har uacceptable meninger om jødisk racisme, kan man snart opleve at være en paria i politik og i samfundet, og i værste fald befinde sig i fængsel. Vi lever i en verden, der er styret af jødisk herrefolkstænkning, hvor syg porno er lovlig, mens politisk ukorrekte meninger kan bringe én i fængsel.

 

Illoyalitet

Historisk set har det almindeligst forekommende udtryk, som blev forbundet med jøder, bortset fra udtrykket "pengeudlåner", været "skatteopkræver". Der er mange eksempler, hele vejen ned gennem Det 20. Århundrede, på jøder, som de vigtigste instrumenter i den skatteopkrævning, som herskerne benyttede til at øge deres indtægter. Den jødiske historiker, Josefus, fortæller i værket, Antiquities of the Jews[396], historien om en jødisk skatteopkræver, ved navn Josef, der tjente ved Ptolemæerrigets hof og som var så hensynsløs og effektiv i sin skatteopkrævning, at han bød dobbelt så meget som alle andre for retten til at opkræve skatter. I disse tider indbød konger ofte til bud fra skatteopkrævere og den, som lovede det højeste beløb, ville få retten til opkrævning og han beholdt alt det for sig selv, som han havde indsamlet, ud over det beløb, han havde lovet kongen.

Josefs succes skyldtes, i ikke ringe grad, den omstændighed, at han dræbte dem, der nægtede at betale, hvad han krævede, og konfiskerede deres ejendom. Josefus beskrev hans succes som "at flå Syrien ind til benet". Men Josefus holdt sig alligevel ikke tilbage, i sin lovprisning af ham: "Josef var en god mand, præget af vældigt storsind, og han bragte jøderne ud af en tilstand af fattigdom og smålighed, til noget langt bedre."[397]

Magthavere i multikulturelle imperier anvendte ofte jøder som administratorer, fordi de herskende vidste, at jøderne ikke ville have nogen loyalitet over for ikke-jødiske folk, i de lande, hvor de boede. Jøder var derfor fremragende skatteopkrævere. De havde en god økonomisk indsigt og de besad det nødvendige karaktertræktræk, som alle gode skatteopkrævere må besidde: lille sympati for skatteyderne.

I den muslimske verden ses den praksis, at bruge jøder som besættelsesmagtens administratorer, særligt under den arabiske erobring, og overherredømme, i Spanien, fra det ottende til Det 11. Århundrede, under fatimidernes overherredømme over Tunesien, i Det 10. Århundrede, merinidernes besættelse af Marokko, fra Det 13., og op gennem Det 15. Århundrede, under mongolsk styre i Irak, og i det 16. århundredes osmanniske periode. Den praksis er fortsat, endog ind i Det 20. Århundrede - i Marokko, hvor franskmændene brugte dem, i denne rolle, i forholdet til muslimerne, i tiden efter Anden Verdenskrig, i Sovjetunionens satellit-stater i Østeuropa,

189

og endda, på et tidspunkt, i den kontrol, Kong Faisal udøvede i Irak.

En af de oftest gentagne anklager fra antisemitter har været, at jøder, i deres bestræbelser på at fastholde loyaliteten over for deres gruppeinteresse, som de ser den, historisk set har forrådt deres værtslande i tider med krig, besættelse og lidelser. Den byzantinske historie udviser et eksempel på en ubarmhjertig konflikt mellem jøder og deres værtsfolk i krigstid.

 

Konstantinopel: En historie om forræderi igen og igen

• De jødiske forfattere, Gedalia Alon[398] og Michael Avi-Yonah[399] viser, at de byzantinske myndigheder profetisk, skulle det vise sig, frygtede, at deres jøder ville støtte persiske angribere. De havde også ret, når de frygtede, at de på samme måde ville hjælpe muslimske hære.

• jøder blev i stort antal dræbt efter afsløringen af en jødisk sammensværgelse om at forråde en by til perserne.[400]

• jøder holdt med den persiske invasion i begyndelsen af Det 7. Århundrede og massakrerede, sammen med samaritanerne, 100.000 kristne.[401]

• Da de kristne byzantinerne generobrede byen, blev jøder tvangskonverteret til kristendommen.

• Jøderne støttede arabere, da disse erobrede området i 636-40.[402][403]

• I Det 12. Århundrede støttede de byzantinske jøder Seljuk-tyrkernes invasionshære.[404]

• I Det 14. Århundrede støttede jøderne de osmanniske tyrkeres invasioner – hvor den endelige erobring af Konstantinopel skete gennem et jødisk kvarter, med aktiv bistand fra jøderne.[405]

• I taknemmelighed over deres støtte indførte sultanen jødisk økonomisk dominans over sine kristne undersåtter og jøder immigrerede ind i området, fra hele diasporaen.[406]

Der findes en stor mængde beviser på, at jøderne støttede den saracenske erobring af Spanien,[407] og tjente som barske administratorer for den muslimske besættelsesregering.[408][409][410] Jødiske samfund har støttet invaderende hære, når de har set en fordel i at styrte den eksisterende orden. Selvfølgelig er muslimske samfund lige så ofte blevet forrådt af jøder, som det er sket med de kristne.

Efter Anden Verdenskrig kom jøder til som fremtrædende administratorer og ledere i det hemmelige politi, som repræsentanter for de brutale regimer, som Sovjet installerede i Østeuropa. I David Irvings bog, Uprising ('Oprør') fra 1981, påviser han, at jøder var så dominerende i det hemmelige politi, der torturerede og myrdede hundredtusinder i det Sovjet-kontrollerede Ungarn, at "antisemitisme" var en af begrundelserne for det anti-kommunistiske oprør.[411] I betragtning af det jødiske engagement i de morderiske aspekter af kommunismen, bør det ikke være nogen gåde, at jøderne beskylder østeuropæerne for at være "antisemitiske."

190

I selve Rusland udgjorde jødiske kommunister de kræfter, som berøvede russerne deres egen regering, de udgjorde ledelsen af det morderiske KGB, og myrdede den russiske zarfamilie, heriblandt alle zarens børn.


Amerika oplevede en af de mest forræderiske handlinger i hele forræderiets historie, da Julius og Ethel Rosenberg og deres jødiske medsammensvorne stjal Amerikas atombombe-hemmeligheder og gav dem til sovjetterne. Under Vietnam-krigen anførte det jødisk-dominerede New Left ('Nye Venstre') pro-Viet Cong demonstrationer, mens amerikanske drenge døde af Viet Congs kugler og bomber. De to berømteste blandt Vietnam-æraens undergravningsagenter var Abbie Hoffman og Jerry Rubin. Jødiske spioner for Israel, såsom Jonathan Pollard, har stjålet nogle af USA's bedst bevogtede hemmeligheder. Hans stjålne hemmeligheder blev derefter, af Israel, byttehandlet til sovjetterne, hvilket smadrede USA's efterretningsnetværk i Østeuropa.

Måske er det klassiske eksempel på deres rolle som administratorer og udbyttere i en undertrykkende regering den beretning, der findes i deres egne krøniker. Det er historien om deres ophold i det gamle Egypten.

 

Historien om Josef

Ethvert søndagsskolebarn er fortrolig med den bibelske historie om Josef, hans "frakke i mange farver," og hans forræderi mod sine brødre, slaveriet, og den efterfølgende opstigen, til stor magt, i Egypten. Da jeg gik på College anbefalede en ven mig, at jeg læste beretningen om Josef og israelitternes ophold i Egypten i lyset af min nye forståelse af den historiske, jødiske opførsel. Jeg tog min Bibel frem og bladrede om til de sidste sider af Første Mosebog og de første af Anden Mosebog og efter at have læst og reflekteret over, hvad jeg havde læst tror jeg, at jeg endelig forstod, hvorfor Gud så ofte blev vred på det "udvalgte folk."

Første Mosebog introducerer Josef, i en alder af 17, hvor han sladrer til sin far, Jakob, om sin brors forseelser. Jakob er så betaget af Josef, at han giver ham en frakke i mange farver, der fremkalder jalousi hos to af hans brødre. De to brødre føler sig også frastødt af Josefs selvglæde, i hans fortælling om sine drømme om hans fremtidige overlegenhed. I én drøm fortæller Josef, hvordan han befinder sig på en mark, hvor han binder et neg, og hvordan hans neg blev stående, mens hans brødres neg alle faldt sammen.[412] Kort tid efter fortæller han om en drøm, hvor solen, stjernerne, og månen, bøjer sig for ham. Selv Jakob bebrejder Josef hans udstilling af ulidelig chutzpah*. Hans brødre hader ham så meget, at de beslutter at slå ham ihjel og derefter kaste

* Særligt jødisk udtryk. Forskellige definitioner findes, men kan meget dækkende sammenfattes til: 'Ufattelig, skamløs, modig, frækhed', overs. anm.

191

ham ned i en forladt brønd. Men da de ser en ismaelittisk karavane på vej til Egypten, beslutter de at sælge deres bror til slaveri i stedet.[413] Josef bliver ført til Egypten og senere solgt til Potifar, som er kaptajn ved Faraos garde. Josefs glatte tunge og finansielle indsigt førte til, at han steg i graderne og blev øverste chef for hele husholdningen. Potifar stoler på ham i ét og alt. En dag, mens Potifar er væk, skriger hans kone, at Josef forsøger at voldtage hende og da de øvrige ansatte kommer løbende, finder de Josefs tøj efterladt, da han flygter. Josef hævdede at det var ham, der var offer for et forsøg på voldtægt, men en rasende Potifar kaster ham alligevel i fængsel.[414]

Josef stiger så igen, på grund af sin klogskab og indsigt, til at blive den øverste i fængslet. Han driver på det nærmeste fængslet, og har alle fangerne under sin kontrol. I fængslet findes flere af Faraos ansatte. Fra dem lærer Josef utvivlsomt al sladderen og hvad der foregår i det kongelige hus. To af Faraos tjenere, en kammertjener og en bager, har drømme, som Josef fortolker klogt. Kammertjeneren bliver i sidste ende genindsat og da Farao har en foruroligende drøm, fortæller kammertjeneren Farao om Josefs evner. Josef indbringes for Farao, hvor han fortolker den berømte drøm om de syv fede år og de syv magre år. Med sin intelligente forståelse af velstand og hungersnøds cykliske natur, fortæller han Farao, at der vil komme syv gode, og syv dårlige år. Josef foreslår derefter, at Farao udnævner en mand, der er "diskret og klog og sætter ham over Egypten" (Første Mosebog 42:33).[415] Farao gør så Josef til den mest magtfulde mand i Egypten, næst efter ham selv, og får ham til at indsamle Egyptens afgrøder.

I de næste par år indsamler Josef enorme mængder korn fra egyptiske landmænd og etablerer sig selv som "Egyptens herre" og "Hersker af Egypten", der handler på vegne af Farao. Da tørke og hungersnød endelig rammer, udklækker Josef en plan til at øge sin egen og Faraos rigdom og magt. Da de sultende egypterne appellerer til Farao om at give noget af det korn tilbage, de har deponeret, i årenes løb, beder Farao dem om at tale med Josef. Han fortæller dem, at de skal betale for kornet, og "indsamler alle de penge, der fandtes i Egypten."(Første Mosebog 47:14)[416] Der følger en alvorlig depression, hvor valutaen bliver værdiløs. Følgende er et par af de stærke vers:

15: Men da pengene slap op i Ægypten og Kana'an, kom hele Ægypten til Josef og sagde: "Giv os brødkorn, at vi ikke skal dø for dine øjne, thi pengene er sluppet op!"

16: Josef svarede: "Kom med eders hjorde, så vil jeg give eder brødkorn for dem, siden pengene er sluppet op."

17: Da bragte de deres hjorde til Josef, og han gav dem brødkorn for hestene, for deres hjorde af småkvæg og hornkvæg og

192

for æslerne; og han forsørgede dem i det år med brødkorn for alle deres hjorde.

18: Men da året var omme, kom de til ham det følgende år og sagde: "Vi vil ikke dølge det for min herre; men pengene er sluppet op, og kvæget har vi bragt til min herre; nu er der ikke andet tilbage for min herre end vore kroppe og vor jord;

19: lad os dog ikke dø for dine øjne, vi sammen med vor jord, men køb os og vor jord for brødkorn, og lad os med vor jord blive livegne for Farao, og giv os derfor såsæd, så vi kan blive i live og slippe for døden, og vor jord undgå at lægges øde!"

20 Da købte Josef al jord i Ægypten til Farao, idet enhver ægypter solgte sin mark, fordi hungersnøden tvang dem, og således kom landet i Faraos besiddelse;

21: og befolkningen gjorde han til hans trælle i hele Ægypten fra ende til anden.

Så Josef fjerner først alle de frie egypteres penge, derefter alle deres husdyr, så deres hjem og jord og endelig sætter han dem tilbage på Faraos nyerhvervede arealer som slaver, hvor 20 procent af deres produktion går til Farao. Farao er ekstatisk over denne ordning, for hans statskasse flyder over med penge, og Josef har taget al egypternes land fra dem, og sat dem tilbage for at arbejde på deres egen jord, stort set som forpagtere. Samtidig med, at egypterne gennemgår denne elendighed, sender Josef bud efter alle sine jødiske Brødre, og bringer dem til Egypten. Første Mosebog gør det helt klart, at Josef giver israelitterne poser med guld og fødevarer, og at de "lever af fedt jorden."

45:18 hent eders fader og eders familier og kom hid til mig, så vil jeg give eder det bedste, der er i Ægypten, og I skal nyde landets fedme.

47:6 Ægypten står til din rådighed, lad din fader og dine brødre bosætte sig i den bedste del af landet; de kan tage ophold i Gosens land; og hvis du ved, at der er dygtige folk iblandt dem, kan du sætte dem til opsynsmænd over mine hjorde!"

47:13 Der fandtes ikke mere brødkorn i landet, thi hungersnøden var overvættes stor, og Ægypten og Kana'an vansmægtede af sult.

47:27 Israel bosatte sig nu i Ægypten, i Gosens land; og de tog fast ophold der, blev frugtbare og såre talrige.

Man kan forestille sig, hvad egypterne mente om, at Josef tog al deres jord og ejendom, og reducerede dem til slaveri, mens udenlandske israelitter får guld, gratis mad og den bedste jord i hele Egypten. Egypterne havde opbygget en storslået civilisation med imponerende kunstneriske og kulturelle resultater og med fremskridt inden for matematik, teknik, arkitektur, astronomi og landbrug. De havde bygget de mest holdbare arkitektoniske værker i verden, nemlig pyramiderne. Hvor må de have glødet af raseri under denne fremmede stammes absolutte magt. Ifølge Første og Anden Mosebog varede denne ordning i lang tid, hvilket tyder på, at israelitterne var privilegerede administratorer af Egypten i en lang periode. Faraoen kunne regne med, at de ikke havde nogen loyalitet over for de indfødte aristokrater, eller Egyptens handelsstand og de tjente muligvis Faraos formål ved at lede folkets vrede mod jøderne, i stedet for

193

mod Farao selv. Under alle omstændigheder blev jødernes antal, samt politiske og økonomiske magt, i sidste ende så voldsom, at selv den kongelige familie følte sig truet - et mønster, der ofte er blevet gentaget, ned gennem den jødiske historie. Bemærk følgende afsnit fra Anden Mosebog.

1:7 Og israelitterne var frugtbare og øgedes i overflod og blev mangfoldiggjorte og voksede sig overordentligt mægtige og landet var fyldt med dem.

1:8 Nu er der opstået en ny konge over Egypten, som ikke kendte Josef.

1:9 Og han sagde til sit folk: Se, folk af Israels børn er flere og mægtigere end vi:

1:10 Kom, lad os tage os klogt af dem, for at de ikke formerer sig og det kommer til at ske, at når der opstår en hvilken som helst krig, da vil de forene sig med vore fjender og kæmpe mod os og lad os få dem ud af landet.[417]

Derefter opregnes, pligtskyldigt, de egyptiske pogromer mod jøderne, og den jødiske fejring af børnemord på egypterne, samt den jødiske udvisning af, og udfrielse fra, Egypten, som højtideligholdes ved 'Pesach'*.

Den egyptiske Farao skulle ikke blive den sidste, der forsøgte at fordrive jøderne fra sit land. Følgende er en delvis liste over udvisningen af jøder fra europæiske kongedømmer:

Udvisninger af jøder fra europæiske stater

Mainz, 1012
Frankrig, 1182
Øvre Bayern, 1276
England, 1290
Frankrig, 1306
Frankrig, 1322
Sachsen, 1349
Ungarn, 1360
Belgien, 1370
Slovakiet 1380
Frankrig, 1394
Østrig, 1420
Lyons, 1420
Köln, 1424
Mainz, 1438
Øvre Bayern, 1442
Holland, 1444
Brandenburg, 1446
Mainz, 1462
Mainz, 1483
Warszawa, 1483
Spanien, 1492
Italien, 1492
Litauen, 1495
Portugal,1496
Napoli, 1496
Navarra, 1498
Nürnberg, 1498
Brandenburg, 1510
Prøjsen, 1510
Napoli, 1533
Italien, 1540
Napoli, 1541
Prag, 1541
Genova, 1550
Bayern, 1551
Prag, 1557
Mainz 1462
Kirkestaten, 1569
Ungarn 1582
Hamborg, 1649
Wien, 1669
Slovakiet, 1744
Mähren, 1744
Bøhmen , 1744
Moskva, 1891

Den zionistiske leder, Chaim Weizmann, skrev følgende om de hyppige fjendtlige reaktioner på jødisk tilstedeværelse:

Når som helst mængden af jøder i et land når mætningspunktet, reagerer dette land imod dem. . . . [Denne] reaktion. . . kan ikke betragtes som antisemitisme i den ordinære eller vulgære forstand, det er et universelt socialt og økonomisk ledsagefænomen ved jødisk indvandring og vi kan ikke ryste det af.[418]

Ifølge den populære jødiske version af historien var ikke-jøderne, i hvert enkelt tilfælde, skyld i konflikten. Efter tolerant at have tilladt jødiske indvandrere at komme ind i deres nation anklages ikke-jøderne for at nære et grundløst

*den jødiske påskefest, overs. anm.

194

had til jøder, der til gengæld afbildes som uskyldige og som kilde til økonomisk og social fremgang i samfundet.

Når jeg læste om fjendtlighed mod jøder, snesevis af forskellige steder i verden, og under vidt forskellige historiske omstændigheder, syntes det for mig at svare til en mand, der bliver anklaget og dømt for snesevis af voldtægter, i flere stater, i løbet af mange år. Manden hævder, at han altid er uskyldig, og at snesevis af voldtægtsdomme blot er resultatet af et grundløst "had", som ofrene havde til ham. En indsigtsfuld forfatter, Joseph Sobran, sagde det godt, da han foreslog, at begrebet "antisemit" ikke længere betød en person, der ikke kan lide jøder - det betyder nu en person, som jøderne ikke kan lide.

 

Den jødiske opfattelse af antisemitisme

Som jeg fortsatte min læsning, opdagede jeg, hvad jødiske lærde mener, der er den historiske oprindelse til konflikten mellem jøder og ikke-jøder. Hvis man dykker tilbage i Første Mosebog til siderne forud for historien om Josef, kommer man til en slående historie om Isak og Rebekka og deres to sønner, Esau og Jakob. Den jødiske tro hævder, at de to sønner repræsenterer de to adskilte nationer, jøderne og hedningene. Her citeret fra Første Mosebog kapitel 25:

23 Da svarede Herren hende: "To folkeslag er i dit liv, to folk skal gå ud af dit skød! Det ene skal kue det andet, den ældste tjene den yngste!"

25 Den første kom frem rødlig og lodden som en skindkappe over hele kroppen; og de kaldte ham Esau.

27 Drengene voksede til, og Esau blev en dygtig jæger, der færdedes i ødemarken, men Jakob en fredsommelig mand, en mand, som boede i telt.

28 Isak holdt mest af Esau, thi han spiste gerne vildt; men Rebekka holdt mest af Jakob.

29 Jakob havde engang kogt en ret mad, da Esau udmattet kom hjem fra marken.

31 Men Jakob sagde: "Du må først sælge mig din førstefødselsret!"

32 Esau svarede: "Jeg er jo lige ved at omkomme; hvad bryder jeg mig om min førstefødselsret!"

33 Men Jakob sagde: "Du må først sværge mig det til!" Da svor Esau på det og solgte sin førstefødselsret til Jakob.[419]

Esaus gode og trofaste opførsel gør, at han forbliver Isaks favorit. Skrantende, og med nedsat syn, kalder Isak Esau til sig og beder ham om at jage og bringe ham vildt og siger samtidig, at efter at han har gjort dette, vil han give ham Guds velsignelse. Efter at Rebekka havde hørt dette, arrangerede hun med Jakob, at han skulle foregive at være Esau og bringe Isak kød fra en vædder og tilberede det, så det smagte af vildt. Jakob forklæder sig, så han kommer til at føles som, og endda lugte som, Esau. Jakob lyver derefter for sin far, og præsenterer

195

sig selv som den førstefødte Esau. I sidste ende får han, gennem dette bedrag, og forræderi, sin fars velsignelse.

19 Da svarede Jakob sin fader: "Jeg er Esau, din førstefødte; jeg har gjort, som du bød mig; sæt dig nu op og spis af mit vildt, for at din sjæl kan velsigne mig!"

21 Men Isak sagde til Jakob: "Kom hen til mig, min søn, så jeg kan føle på dig, om du er min søn Esau eller ej!"

22 Da trådte Jakob hen til sin fader, og efter at have følt på ham sagde Isak: "Røsten er Jakobs, men hænderne Esaus!"

24 Og han sagde: "Du er altså virkelig min søn Esau?" Han svarede: "Ja, jeg er!"

29 Måtte folkeslag tjene dig og folkefærd bøje sig til jorden for dig! Bliv hersker over dine brødre, og din moders sønner bøje sig til jorden for dig! Forbandet, hvo dig forbander; velsignet, hvo dig velsigner!"[420]

På vej hjem fra vildtjagten, opdager Esau, at hans bror har bedraget sin far, og snydt ham fra hans velsignelse.

33 Da blev Isak højlig forfærdet og sagde: "Men hvem var da han, der bragte mig et stykke vildt, som han havde skudt? Og jeg spiste, før du kom, og jeg velsignede ham – og nu er og bliver han velsignet!"

34 Da Esau hørte sin faders ord, udstødte han et højt og hjerteskærende skrig og sagde: "Velsign dog også mig fader!"

35 Men han sagde: "Din broder kom med svig og tog din velsignelse!"

37 Men Isak svarede: "Se, jeg har sat ham til hersker over dig, og alle hans brødre har jeg gjort til hans trælle, med korn og most har jeg betænkt ham – hvad kan jeg da gøre for dig, min søn?"

38 Da sagde Esau til sin fader: "Har du kun den ene velsignelse, fader? Velsign også mig, fader!" Og Esau opløftede sin røst og græd.

39 Så tog hans fader Isak til orde og sagde til ham: "Se, fjern fra jordens fedme skal din bolig være og fjern fra himmelens væde ovenfra;

Jakob og Esau forsonedes 22 år senere, men ifølge de jødiske kommentarer blev Esaus efterkommere de hedenske edomiter, mens Jakobs blev jøderne. Jødiske lærde refererede senere til romerne som edomiterne og udtrykket Esau blev synonymt med europæere, og alle ikke-jøder. Historien om Jakob og Esau er en allegori om jøder og hedninge, som den jødiske religion stadig identificerer sig med. Hentydninger til Esau findes i Raphael Patais populære bog, The Jewish Mind, og i hundredvis af andre jødiske værker.[421] Sholem Aleichem, den berømte jiddisch-sprogede forfatter, skrev i sin selvbiografi om en grov russisk færgemand,

Esau! Kun en goj kunne udføre arbejde på den måde, ikke en jøde. Bibelen siger om Esau, "og du skal tjene din bror." Det er godt, at jeg er en efterkommer af Jakob, og ikke af Esau.[422]

Den populære jødiske intellektuelle, Sidney Hook, fortæller, hvordan han udspurgte sin jødiske lærer om uretfærdigheden i Jakobs handlinger mod Esau. Han citerer sin rabbiner for at sige: "Hvad slags spørgsmål er det? Esau var et dyr."[423]

Jacob, som blev omdøbt til "Israel", betragtes som det jødiske folks fader. Esau ses som den ikke-jødiske arketype.

196

Fordi jøder hævder, at jøder altid er uden skyld i den antisemitisme, der er indbygget i ikke-jøder, anses også Esaus had til Jakob som op rindelsen til antisemitismen.

Rabbiner Leon Spitz, her citeret fra The American Hebrew, illustrerer omfanget af det had, mange jøder nærer til Esau og hans efterkommere:

Lad Esau klynke og jamre og protestere til den civiliserede verden og lad Jakob kæmpe den gode kamp. Antisemitten. . . forstår kun ét sprog og han skal ordnes på sit eget niveau. Purimjøderne rejste sig for at forsvare deres liv. Amerikanske jøder må også få bugt med vore moderne antisemitter. Vi må fylde vore fængsler med antisemitiske gangstere. Vi skal fylde vore sindssygeanstalter med antisemitiske galninge. Vi må bekæmpe alle udenlandske jødehadere. Vi må chikanere og forfølge vore jødehadere til lovenes yderste grænse. Vi må ydmyge og vanære vore antisemitiske bøller i et sådant omfang, at ingen vil ønske eller vove at blive deres medrejsende.[424]

Da jeg forstod, at Jakob og Esau er en passende jødisk allegori for den evige konflikt mellem jøder og ikke-jøder, set fra et jødisk perspektiv indså jeg, at ikke-jøderne også kunne lære af den. Er nemlig ikke det faktum, at Esau arbejdede hårdt i marken, mens Jakob opholdt sig i telte, symbolsk for historien om jøder og ikke-jøder? Det svarer ganske til europæernes iboende kærlighed til naturen, udendørslivet og jorden – og til jødernes kærlighed til bylivet.

Ville mon ikke en retfærdigt tænkende person, selv om han læste beretningen med en forkærlighed for Jakobs efterkommere, finde Esaus tårer og raseri berettigede? Er Jakob sagesløs og uskyldig, eller var Esau den, der blev snydt? Shylock, der beder om et"pund kød" i Shakespeares Købmanden fra Venedig, repræsenterer ikke større griskhed, og koldhjertet opførsel, end Jakobs, når han tilbageholder mad fra sin syge bror, så han kan stjæle hans førstefødselsret.

Tænk desuden på Jakobs forklædning af sig selv, for at bedrage både sin far og bror. Er det, hvad de jødiske lærde ser som retfærdighed? Er Esaus vrede "had" og "antisemitisme"? Er det antisemitisk at lægge mærke til, at Israel, efter sin egen overlevering, fandt sine tidligste rødder i bedrageri, forræderi og vildledning - og at Israel praler af det?

Måske var Isak profetisk, da han sagde, at Esau ville være en tjener for sin bror, indtil han opnåede suverænitet (fuld kontrol over den jord, hvor han levede) og dermed brød "Jakobs åg" fra sin hals. Selv om den filosemitiske version af verdenshistorien er én lang fortælling om jødisk lidelse, i ikke-jødernes hænder, er Jakobs efterkommere bestemt ikke de eneste, der har lidt. Esaus børn har mistet utallige milliarder til efterkommerne af Jakob gennem åger, svig og organiseret kriminalitet. Millioner af ikke-jøder har lidt torturlignende slaveri, ødelæggelse og død, i hænderne på de jødiske anførere af slavehandel og prostitution. Esaus tårer er faldet for myrderierne på millioner af kristne, i hænderne på jødiske bolsjeviker i Øst-og Centraleuropa. De er blevet udgydt for

197

millioner af soldater, og civile, der døde i de to store broderstridigheder, verdenskrigene i Det 20. Århundrede som, i ikke ringe grad, blev fremmet af jødisk magt. Er ikke Esaus berettigede vrede også at finde i de palæstinensiske mennesker, der mistede deres jord, deres frihed, og for manges vedkommende, endog deres børns liv?

Hvis historien om Jakob og Esau er, hvad det jødiske rabbinat siger, den er - historien om tilblivelsen af jøder og ikke-jøder - er det en historie om jødisk bedrag, og forræderi, mod dem, som de anser for ikke-jøder. Sådant forræderi må slutte. Hvis det fortsætter, er det kun et spørgsmål om tid, før Esaus vrede genopstår, nok en gang, som det er sket tusinde gange, fra første gang, "Jakobs sønner" kom ind i vore lande.

Eftertænksomme og intelligente jøder må erkende, at lige så vel som jøderne har klager over ikke-jøderne, har ikke-jøderne réelle klager over jøderne. Disse jøder må gøre en oprigtig indsats for at afbøde jødisk racisme, og destruktiv anti-"kristenisme". De har mediernes magt, og øver stor indflydelse i regeringer – afgjort tilstrækkelig magt til at bryde den onde cirkel, der består af jødisk racisme og antisemitisme. Vi beder ikke jøder om at ofre deres identitet og kulturarv. Faktisk forstår vi deres naturlige trang til at sikre overlevelse af deres kulturelle og genetiske arv, men vi kræver, at de erkender, at samme grundlæggende rettigheder må gælde for de folkeslag, hvoriblandt de bor.

Hvor er det for eksempel hyklerisk, når jøder, i den islamiske verden, fremmer bøger, der er dybt krænkende for muslimer, såsom Salman Rushdies Sataniske Vers, og når jøder søger at forbyde julesange i de amerikanske offentlige skoler, alt imens de søger støtte til den helt og holdent jødiske religion, gennem amerikanske skatte-dollars! De laver kampagner for at åbne USA's grænser for indstrømning fra den tredje verden, mens de arbejder for at sende amerikanske skattemidler til en nation, der nægter indvandring af ikke-jøder, og endog nægter tilbagevenden af de, der var født der, og hvis familier boede der i generationer!

Hvis fremsynede jøder ville afholde sig fra sådant hykleri og ville overholde vore standarder for moral, mens de bor hos os, hvis de ville stoppe manipulationen og udnyttelsen, så kunne vi måske undgå den tragiske antisemitiske reaktion, der er brudt ud flere gange, i så mange nationer.

At dømme efter den lære, der kan drages af jødisk historie, som jeg har lært den, gennem værker af jøderne selv, forekommer det usandsynligt, at deres ledelse vil se det fornuftige i mit forslag. Historien giver os barske og ofte blodige lektioner, men kun få agter dem.

Jeg ved også, at vi ikke kan hvile i et forfængeligt håb, og i tillid, til vores traditionelle fjenders storsind. Nej, vi har ret til at blive herrer i vort eget hus. Vi har en naturlig ret til at få vores vestlige lande til at afspejle vor egen sjæl, vor egen ånd, vor egen æstetik, vor egen kunst, vore egne værdier, vore egne ønsker, vore egne interesser, vor egen skæbne. Ethvert folk, enhver kultur og enhver nation har denne ret.

198

Som det er påvist ned gennem historien, kan man aldrig forhandle succesfuldt fra en position af svaghed, men kun fra styrke. Det er vores opgave at blive stærke. At kende sandheden vil gøre os stærke. Vi må forstå, at vi befinder os i en evolutionskamp, en kamp på liv eller død - og vi må forstå, at hvis vi ikke vinder i denne indsats, vil al den skønhed og storhed, der er købt med blod og opofrelse fra vores forfædre, gå tabt og med dem ethvert håb for fremtiden for vort folk.

Bibelen siger det så elegant: først når Esau har herredømme, vil Jakobs åg brydes. Jeg søger ikke at lægge et åg på det jødiske folk. Jeg søger kun vort eget herredømme, i vore egne lande, fri for jødiske ekstremisters politiske, intellektuelle, kulturelle, dominans, og forvrængende destruktion.

Nogle jøder kan være i stand til, rent teoretisk, at spore deres afstamning til Jakob, men selvfølgelig blev jordens europæiske folkeslag ikke født med Esau som stamfader. Vore forfædre, hvad enten disse var nordiske, alpine, eller mediterrane (gælder de fleste arabiske folkeslag), havde allerede bygget de egyptiske, mesopotamiske, babyloniske, mykenske, sumeriske, hittitiske og mange andre civilisationer, da Rebekka fik sine tvillingesønner. Vore forfædre har designet store pyramider og det komplicerede astronomiske observatorium ved Stonehenge, længe før jøderne etablerede Salomons og Davids kongeriger.

Jeg og mine frænder søger ikke nogen krig mod jøderne. Vi beder kun om at leve og lade leve, men dette skal gøres klart: Vi har til hensigt at leve! Først når jødisk racisme og overherredømme-filosofi fortager sig, vil antisemitisme forsvinde.

Europæere, asiater og afrikanere, vil ikke acceptere det bedrag, eller overherredømme, som er proklameret af Jakob. Vi vil ikke bære underdanighedens åg. Vort eget herredømme, vor suverænitet skal vindes. Vi har fortjent Guds, og naturens, velsignelse af vort geni, gennem vort hårde arbejde, vor kreativitet og vores tro. Vi vil ikke vige tilbage fra kampen for vores frihed, og vi tilbageviser at blive brændemærket som antisemitter af dem, der er selve indbegrebet af etnocentrisme, intolerance og anti-"kristenisme".

Jeg er ikke antisemit. Jeg kæmper blot for livet og friheden for mit folk og alle folk og alle nationer i verden. Mens jeg nærer respekt for de jøder, der handler ærligt, må jeg gøre indsigelse mod den jødiske racisme og overmenneskefilosofi, som plager så mange nationer. Det er så simpelt som dette: Fordi jeg elsker mit eget folk, har jeg intet andet valg end at modsætte mig dem, der vil skade os eller true vores overlevelse. Dette er lige så naturligt og livgivende, som de åndedrag, vi tager hvert øjeblik. Så længe jeg lever, vil jeg trække vejret. Så længe jeg lever, vil jeg forsvare mit folks liv og frihed.

 

Noter:

[357] Newsweek. (1971). 17. nov.

[358] Anderson, J. (1971). Israel is a Crook's Promised Land. Washington Post. 19. dec.

[359] Messick, H. (1971). Lansky. New York. s. 276-277.

[360 ] Bugsy. (1991). Instruktør: Levinson. Filmforfatter: Toback, J. Tristar.

[361] Messick, H. (1971). Lansky. New York. s. 8-10.

[362] Brokhin, Y. (1975). Hustling on Gorky Street. Dial Press.

[363 ] Simis, K. (1982). USSR: The Corrupt Society. Simon & Schuster.

[364] Friedman, R.R. (1998). The Most Dangerous Mobster in the World. Village Voice. 26. maj.

[365] Ibid.

[366] Luther, M. (1974). Citeret af Leon Poliakov. The History of Anti-Semitism. New York. s. 233, note 10.

[367] Huggins, James V. og Hoover, Barbara. (2001). Work, Play Are Alle One to Taubman. The Detroit News. 3. maj, s.1, 4A.

[368] Michaels, James. (1996). Keeping the Old KGB Busy. Forbes. 30. dec., s. 10.

[369] Forbes. (1996). Godfather of the Kremlin? 30. dec., s. 90-96.

[370] Mellow, Craig. (1997). Russia's Robber Barons. Fortune. 3. marts, s. 120-126.

[371] Tredje Mosebog, 25:44. Overalt i den danske oversættelse er anvendt: Bibelen, Gyldendal 1986. Gamle Testamente 1938, Ny Testamente 1941.

[372] Marcus, J. (1952). Jews. Encyclopaedia Britannica. Bd. 13, s. 57.

[373] Grayzel, S. (1948). A History of the Jew: From the Babylonian Exile to the End of World War II

[374] White, W. (1966). Who Brought the Slaves to America.

[375] Barnes Review. (1997). Who Really Engaged in the African Slave Trade. Sept. 92.

[376] Raphael, Marc. (1983). Jews and Judaism in the United States: A Documentary History. New York: Behrman House, Inc. Bd. 14. Raphael er redaktør af American Jewish History, Tidsskrift for Jewish Historical Society på Brandeis University i Massachusetts.

[377] Platt, Virginia. (1975). And Don't Forget the Guinea Voyage: The Slave Trade of Aaron Lopez of Newport. William and Mary Quarterly. Bd. 32, #4.

[378] Marcus, J. (1970). The Colonial American Jew: 1492-1776. Detroit, Michigan: Wayne State University Press.

[379] Marcus, J. (1974). The Jew and the American Revolution. Cincinnati, American Jewish Archives.

[380] Liebman, S.B. (1982). New World Jewry 1493-1825, Requiem for the Forgotten. KTAV, Ne York, s. 170, 183. (Liebman er advokat); LL.B., St. Lawrence University, 1929; M.A. (Latinamerikansk historie), Mexico City College, 1963; Florida afdelingen af American Jewish Historical Society, 1956-58; Friends of Hebrew University, 1958-59; Bidragsyder fra American Historical Society til videnskabelige publikationer om jødisk historie.

[381] Wiznitzer, A. (1960). Jews in Colonial Brazil, s. 72-73. (note: Wiznitzer, Arnold Aharon, lærer, født i Østrig, 20. dec. 1899; Ph.D., Wiens universitet, 1920; Doktor i hebræisk litteratur, Jewish Theological Semiary of America; Forskningsprofessor emeritus, University of Judaism, Los Angeles; bidragsyder til historiske tidsskrifter i De forenede Stater og Brasilien, herunder til Journal of Jewish Social Studies og publikationer fra American Jewish Historical Society. Tidligere præsident for Brazilian-Jewish Institute of Historical Research.)

[382] Marcus, J. 1989, United States Jewry 1776-1985. Detroit: Wayne State University Press.s. 586.

[383] The Secret Relationship between Blacks and Jews. (1991). Forberedt af Nation of Islam's historiske forskningsafdeling. Chicago, Illinois. Latimer Associates.

[384] Spielberg, S. (1997). Amistad. Los Angeles: Dreamworks.

[385] Raphael, Marc. (1983). Jews and Judaism in the United States: A Documentary History. New York: Behrman House.

[386] Bristow, E.J. (1983). Prostitution and Prejudice. New York: Shocken Books.

[387] Bristow, E. (1986). Studies in Contemporary Jewry, II. Bloomington, Indiana: Indiana University Press, s. 310.

[388] Specter, M. (1998). Slave Traders Lure Slavic Women. Times-Picayune. New York Times News Service. 11. januar.

[389] Ibid.

[390] Ibid.

[391] Katz, Samuel M. (1998). Hookers in the Holy Land. Moment. April, s. 45-78.

[392] Katz, Samuel M. (1998). Hookers in the Holy Land, s. 47.

[393] Katz, Samuel M. (1998). Hookers in the Holy Land, s. 48.

[394] Katz, Samuel M. (1998). Hookers in the Holy Land, s. 49.

[395] Candice Hughs. (2001). Italians in Uproar Over Child Porn. The Associated Press. 28. sept.

[396] Josephus, F. (1989). The Works of Josephus. Antiquities of the Jews. Komplet og uforkortet. Oversat af W. Whiston. Peabody, Massachusetts. Hendrickson Publishers. (12:224).

[397] Josephus, F. (1989). The Works of Josephus. Antiquities of the Jews. (12:224).

[398] Alon, G. (1989). The Jews on Theiri Land in the Talmudic Age (70-640 C.E.) Overs. fra hebræisk af G. Levi Cambridge: Harvard University Press. (Oprindelig udgivet i 1980,1984 af Magnes Press, Hebrew University, Jerusalem), s16.

[399] Avi-Yonah, M. (1976).. The Jews under Roman and Byzantine Rule: A Political History of Palestine from the Bar Kokhba War to the Arab Conquest. Jerusalem: The Magnes Press, genoptrykt 1984, s. 261.

[400] Parkes, J. (1934). The Conflict of the Church and the Synagogue: A Study of the Origins of Anti-Semitism. London: The Soncino Press, s. 263, 257-258.

[401] Grant, M. (1973). The Jews in the Roman World. New York: Charles Scribner's Sons. s. 288.

[402] Ibid., s.289.

[403] Jones, A.H.M. (1964). The Later Roman Empire 284-602: A Social Economic and Administrative Survey, 2 bd., Norman, Oklahoma: University of Oklahoma Press. s. 950.

[404] Shaw, S.J. (1991). The Jews of the Ottoman Empire and the Turkish Republic. New York: New York University Press. s. 25.

[405] Ibid., s. 26.

[406] Ibid., s. 77.

[407] Amador de los Rios, R. (1875-1876). Historia Socia, Politica y Religiosade de los Judios de España y Portugal. Madrid. Bd. 1.

[408] Ballesteros y Beretta, A. (1918-1936). Historia de Espa ña y Su Influencia en la Historia Universal. Barcelona. Bd.II.

[409] Castro, A. (1954). The Structure of Spanish History. Overs. af E.L.King. Princeton, New Jersey: Princeton University Press.

[410] Stillman, N.A. (1979). The Jews of Arab Lands: A History and Source Book. Philadelphia: The Jewsih Publication Society of America.

[411] Irving, D. (1981). Uprising! London: Hodder and Stoughton.

[412] Første Mosebog, 37:6,7.

[413] Første Mosebog, 37:26

[414] Første Mosebog, 39:7-23

[415] Første Mosebog, 42:33

[416] Første Mosebog, 47:14

[417] Overalt i den danske oversættelse er anvendt: Bibelen, Gyldendal 1986. Gamle Testamente 1938, Ny Testamente 1941.

[418] Weizmann, C. (1949) Trial and Error: The Autobiography of Chaim Weizmann. New York: Harper and Brothers. s. 90.

[419] Første Mosebog, 25: 23-33.

[420] Første Mosebog, 27: 19-39.

[421] Patai, R. (1977). The Jewish Mind. New York: Scribners, s. 234.

[422] Aleichem, S. (1937). Funem Yarid. New York.

[423] Hook, S. (1989). On Being a Jew. Commentary. Bd. 88, # 4. 29. oktober.

[424] Spitz, L. (1946). Prædiken af rabbiner Leon Spitz. American Hebrew. 1. marts.

 

næste kapitel
forrige kapitel

NAVNEregister
JØDISK RACISME af Dr. David Duke - Indhold


 


"Mossad har klart nok ikke høje tanker om danskerne. De kalder dem for fertsalach, en hebraisk betegnelse for et lille luftudslip, en prut. De fortæller Mossad alt, hvad de foretager sig. Men Mossad indvier ikke nogen i sine hemmeligheder."

- Mossad-agenten Victor Ostrovsky, bogen "Ved hjælp af bedrag", (1990).


Palestine banner
Viva Palestina!

Latest Additions - Dansk

Jøder og Israels krig mod kristendommen

Hvem regerer Amerika?

Billeder   


The Founding Myths of Modern Israel
Israel Shahak: "Jewish History,
Jewish Religion"


Jøderne og deres løgne
Af Martin Luther, 1542

Holocaust i kritisk lys - øjenvidneberetninger kontra naturlove
Af Jürgen Graf

Jøderne i Danmark

Black Muslim leader Louis Farrakhan's Epic Speech in Madison Square Garden, New York  - A must see!

Trækker Israel os med i krig mod Iran?

Down with Zio-Apartheid
Stop Jewish Apartheid!

Jyllands-Posten provokerede ikke
i ytringsfrihedens navn i 2005

The Jewish hand behind Internet The Jews behind Google, Facebook, Wikipedia, Yahoo!, MySpace, eBay...

Jødisk racisme
Af Dr. David Duke

Elie Wiesel: Et prominent falsk vidne
Af Robert Faurisson

The Founding Myths of Modern Israel
Roger Garaudy: "The Founding Myths
of Israeli Politics"


The Jews behind Islamophobia

Døde virkeligt 6 millioner?
Richard E. Harwood berømte bog

Israel - Herrefolkspolitik gennem terror
Af David Duke

Zions Vises Protokoller

Israel controls U.S. Presidents
Biden, Trump, Obama, Bush, Clinton...

Videoer   
 

Talmud unmasked
Talmud - Jødernes "Hellige Bog"


Den jødiske racismes rødder
Af David Duke

Simon Wiesenthal: En falsk nazijæger
Af Mark Weber

Geert Wilders: Israels mand i Europa

Karikaturer 

Aktivisme!