No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语


Radio Islams Nyheter på Svenska97 10 22

Bonnierkoncernen sträcker ut sina tentakler mot TV 4

Det rapporteras nu att den judiska familjen Bonnier ytterligare stärker sin makt över TV 4. För att kringgå myndigheternas eventuella kritik mot att Bonnier skaffar sig för mycket makt över TV 4 har man kommit på ett smart knep. Genom en bulvan, i detta fall den finska mediejätten Aamulehti, (som familjen Bonniers äger till 40 %), gör man nu ett köp av ytterligare 21 % av TV 4. Bonnier ägde redan 17% procent i TV-kanalen, men detta tycks alltså inte ha räckt för den makthungriga mediejätten.

Aftonbladet skriver på sin ledarsida 21/10-1997:

  "Efter vad som hänt är det uppenbart att det behövs en Lex Bonnier, det vill säga en lagstiftning som förhindrar att en redan skadlig ägarkoncentration blir ännu värre. Yttrandefriheten tål inte hur mycket Bonniermakt som helst."

Det är detta Radio Islam hela tiden har hävdat. Vi rapporterade för ett tag sedan att Svenska Journalistförbundets ordförande Håkan Carlsson också hade varnat för att Bonnier hotar den fria opinionen i Sverige.

Men vad gör kulturminister Marita Ulvskog åt det? Ser hon inte ulven i skogen? Det verkar inte så. Hon visar en skrämmande svaghet inför Bonniers offensiv när nu det enda hon presterar är vaga uttalanden. Alltså inte ett enda tecken på att hon i praktiken kommer att våga utmana den tredje statsmakten, och t ex instifta en Lex Bonnier.

I en intervju med Bonnierföretagens VD, den arrogante judiske affärsmannen och sionisten Carl-Johan Bonnier, publicerad i Bonnier-ägda Expressen (21/10-1997), drar denne ordvrängare till med den klassiska judiska fräckheten, chutzpahn. Frågan är om Bonniers genom sitt uppköp av en stor del av TV 4 kommer att påverka arbetet där, vad som skall produceras. Carl-Johan Bonnier svarar:

  "- Vi har en tradition och kultur där företagen utvecklas på sina sätt fristående från varandra. Så kommer det också att vara i fortsättningen.
  (...)
  - Vi håller oss till de regelverk som finns och jag välkomnar en debatt kring det här. Men vad de har sagt tidigare i den här debatten är att ju att ett ökat ägande utgör en risk och kan skada yttrandefriheten, men jag har ännu inte sett någon som kan visa hur risken skulle kunna uppstå."

Låt oss som svar på detta citera från den prosionistiske folkpartisten Thomas Hammarbergs bok "Massmedia och vår bild av världen", bokförlaget Prisma, 1981, där han själv utfrågade flera kända svenska utrikeskorrespondenter om huruvida de praktiserar självcensur för att inte krocka med hemmaredaktionens (Bonniers) uppfattningar (och på så sätt förlora jobbet).

Författaren Herman Lindqvist som då var reporter på Bonnier-ägda Expressen och skrev om tredje världen, svarar på sidan 52 denna fråga:

  "Självcensur? Ja givetvis. I utrikespolitiska frågor där min personliga åsikt skiljer sig dramatiskt från tidningens, som t.ex. i Mellanöstern-frågor."


Journalisten Gunnar Nilsson, då ansvarig för Expressens södra-Europa rapportering, svarar mycket avslöjande på denna fråga (sid 52-53 i Hammarbergs bok) om journalistens självcensur och berättar om Bonniers direkta intervention i det journalistiska arbete:

  "Ja, ofta under rapportering från arabvärlden. Jag hade stora svårigheter att presentera [Egyptens ledare] Nasser som människa. I början av femtiotalet framställdes han som ett vilddjur och en Hitler i svensk press. Det var inte populärt att skriva i Expressen att Nasser var enormt populär och att han trots diktaturtendenserna befriat arabvärlden från sekelgamla komplex. Direkta påtryckningar från tidningen endast vid två tillfällen: En gång då jag ansetts ha skrivit alltför väl om Nasser ringde Kaj Bonnier och klagade och kallade mig för antisemit. Nycop [Expressens dåtida chefredaktör, gift med en tysk judinna, Margot Benon] lär ha bett honom inte lägga sig i och Bonnier lär senare ha bett om ursäkt. Wrigstad jagade mig en hel dag i Mellanöstern då jag i en artikel berättat om israeliska övergrepp mot befolkningen i södra Libanon. Jag förklarade att jag skrev vad jag sett och att jag inte accepterade någon form av censur. Jag bad att få slippa täcka Mellanöstern och inställde min planerade resa till Israel för en uppföljning av krisen."

Här har vi tydliga exempel, t o m från en sionistisk källa, på hur Bonniers medvetet interfererar och försöker påverka massmedia till att ge en proisraelisk bild. För mer läsning om detta, rekommenderas artikeln "Den judiska makten över de svenska medierna" där ovanstående citat var tagna ifrån.

När det nu gäller TV 4 får man raskt inse att det judiska inflytandet i alla fall hade varit där, även om Bonniers inte hade börjat ta över. Sedan starten har juden Lars Weiss varit programchef på kanalen, medans den andre juden, Jan Scherman, chef för samhällsredaktionen och nyheterna, också styrt och ställt. Det är värt att här notera att både Weiss och Scherman tidigare haft inflytande över de statliga nyhetssändningarna på Rapport och Aktuellt (precis som den judiske fd Aktuelltchefen Henrik Frenkel).

Nu är det så att Lars Weiss tänker avgå som programchef på TV 4 - och man väntade ett tag med spänd förundran över vem som skulle ta över den hedervärda posten. Och så blev det till slut enligt den oskrivna regeln om judisk konstans. Ty nu är det annonserat att Weiss efterträds av ingen annan än just Jan Scherman, en man som öppet betecknar sig som "halvjude" och som profilerat sig som en klassisk judisk propagandist.

Den rasistiska judiska makten tar över allt fler samhällsfunktioner i vårt land. Fortsätter utvecklingen blir vi snart en bananrepublik som går helt i Israels ledband, till judarnas stora glädje. Ty deras "religiösa" lag, Torah, det Gamla Testamentet utlovar ju:

  "Och främlingar skola bygga upp dina murar och deras konungar skola betjäna dig (...) Och dina portar skola hållas uppe beständigt, varken dag eller natt skola de stängas, så att folkens rikedomar kunna föras in i dig med deras konungar i hyllningståget. Ty det folk eller rike som ej vill tjäna dig skall förgås; ja, sådana folk skola i grunden förgöras."

Jes. 60:10-12 (Sions kommande härlighet)


Det verkar som vår "kung", Sveriges statsminister Göran Persson, med sitt fjäskeri för den judiska makten vill sälla sig till de "kungar" som enligt profetian i Sions Kommande Härlighet gör allt för sina judiska herrar.

För mer läsning om Bonniers makt i Sverige rekommenderar vi artiklarna:

Och för en utförlig bakgrund till den ständigt växande judiska makten i Sverige:97 10 07

Mossad står med brallorna nere!

Den senaste judiska operationen, utförd av Israels "legendariska" agentorganisation Mossad, slutade med ett totalt misslyckande.

En israelisk dödsskvadron skickades till Jordaniens huvudstad Amman i slutat av förra månaden, med uppgift att med gift mörda den palestinska muslimska motståndsrörelsens representant Khalid Mashaal. Torsdagen den 25 september gick man till attack.

Enligt Aftonbladets Internet-nyheter 6/10-1997:

"Tidigt på torsdagsmorgonen när Mashaal var på väg in i Hamas politiska kontor i Amman där han är chef tog två män tag i honom och pressade en mystisk apparat mot hans öra.

îJag började skakaî - Jag hörde ett högt ljud. Det kändes som en elektrisk chock. Jag började omedelbart skaka, berättade Mashaal för pressen när han släpptes ut från sjukhuset i fredags. Jag förstod att jag blivit utsatt för något när jag började känna av alla biverkningar. Mashaal föll till marken och hans livvakter brottades med angriparna men de lyckades fly in i en väntande bil. De kunde dock gripas på andra sidan staden tack vare att livvakterna tagit upp jakten. De hade försökt döda Khalid Mashaal med en giftig nervgas. I ett försök att undvika en skandal skickade Israel, enligt israeliska medier, en läkare med motgift. Andra uppgifter gör gällande att det var kung Hussein, med hjälp av president Clinton, som lyckades utkräva motgiftet."

Bara detta var en stor triumf för motståndet mot den judiska makten. Dess främsta agenter hade misslyckats med sitt smutsiga värv och dessutom blivit tillfångatagna. Inte nog med det, senare uppgifter (Jerusalem Post, 7/10-1997) gör gällande att utöver de två Mossad-agenter som greps på plats, flydde ytterligare fyra medbrottslingar och tvingades ta sin tillflykt undan de jordanska myndigheterna, på den israeliska ambassaden i Amman.

Tillråga på allt visades sig att de två tillfångatagna agenterna hade kommit in i Jordanien på förfalskade kanadensiska pass.

Ett TT-meddelande, publicerat i Metro den 4/10-1997, med rubriken "Kanada anklagar Israel för mordförsök" tar upp ämnet:

"Kanada gick till hårt angrepp mot Israel genom att direkt utpeka den judiska staten som skyldig bakom mordförsöket i Amman.
(...)
Kanda tog hem sin ambassadör och krävde en förklaring till varför israeliska agenter reser på kanadensiska pass.

Regeringstjänstemän sa att Israel har lovat att inte använda kanadensiska pass. Det skedde sedan ett antal israeliska agenter, som mördade en marrockan i norska Lillehammmer 1973, gripits av norsk polis och befunnits inneha kanadensiska pass."

Kanadas utrikesminister Lloyd Axworthy blev mycket förgrymmad över den judiska statens fräcka tillgrepp. Uppenbarligen var dess gamla löften, ej helt förvånande, inget att sätta tilltro till.

Schejkens frigivande

De svenska massmediernas bevakning av hela händelsen är mycket talande. När Israels plötsligt frigiver Hamas rörelsens grundare shejk Ahmed Yassin strax efter det misslyckade mordförsöket, nämns ingenting om mordförsöket på Hamasledaren Mashaal och någon eventuell koppling till det faktum att israeliska agenter tillfångatagits - trots att en sådan koppling verkar högst plausibel.

Istället talade de svenska "oberoende" medierna om det frigivandet av Yassin som en "humanitär" insats från Israels sida efter att i åtta år hållit den blinde, förlamade och åldersstigne mannen fängslad.

Men den som känner till det verkliga spelet bakom politiken i Mellanöstern, vet att Israel aldrig, under några som helst omständigheter skulle släppa sina värsta fiender. Ty det vore helt emot den judiska ideologin och moralen, som utkräver utrotning av Israels fiender (Amalek).

Därför kan shejkens frigivande bara förklaras av att Israel för en gångs skull måste vara satt under en eorhörd press av något slag.

När så detaljerna omkring händelserna i Amman började bli offentliga även i Israel, ja först då, började även de svenska medierna dra den så självklara kopplingen att Yassin frigivits i utbyte av de tillfångatagna agenterna.

Aftonbladet Internet skriver efterklokt (6/10-1997):

"I förra veckan frigavs Hamas andlige ledare shejk Ahmed Yassin, det sades då att det gjordes i en humanitär gest. Men israeliska medier menar nu att det var ett led i utlämningen av de båda Mossadagenterna."

Så mycket för den påstådda judiska "humanitära insatsen".

Ännu fler frigivanden

Dock verkar det inte räcka med bara shejk Yassin.

De tillfångatagna judiska agenterna måste ha suttit inne med oerhört viktig information eftersom Israel så desperat gör allt för att få tillbaks dem. Israel inte bara backade från sina tidigare krav efter det att de släppt Yassin och sedan överraskande tillät att han återvände till Gaza, utan Israel har också gått med på att släppa ännu fler Hamas-aktivister som sitter fängslade i Israel!

Detta i utbyte mot den tillfångatagna dödsskvadronen.

Enligt Jerusalem Post (7/10-1997) "släppte Jordanien de sex som var inblandade i attacken; fyra förra onsdagen och de andra två igår [måndag]".

I utbyte mot dessa, rapporterar samma källa att förutom shejk Yassin, släpptes i måndags, 6/10, ytterligare 20 palestinska fångar. Desutom har den israeliske krigsförbrytaren Ariel Sharon, landets infrastrukturminister som förhandlat med jordanierna, avslöjat att Israel har gått med på att släppa ytterligare 29 palestinier innan slutet av denna månad.

Detta måste svida oerhört mycket för Israel.

Vi gläds åt denna senaste triumf för motståndsrörelsen i Palestina.

Än en gång har den judiska statsterrorapparaten avslöjat sitt riktiga, mordiska ansikte och sina smutsiga metoder. Samtidigt har ännu en av de stora judiska myterna, den om den supereffektiva och ofelbara judiska spionorganisationen Mossad, fått sig en allvarlig törn.

Man ska också komma ihåg att alldeles nyligen, den 5 september, gick den israeliska arméns elittrupper på en ordentlig nit, när deras elitkommando-soldater misslyckades kapitalt med en operation i Insarieh i södra Libanon. Den israeliska attacken slutade med att hela kommando-gruppen utplånades av de libanesiska försvararna. Denna stora seger kallas numera "slaget vid Insarieh" och utgör en ny inspirerande symbol i kampen mot sionisternas ockupationsstyrkor.

Kanske judarna börjar inse faran med den krigs- och erövringspolitik de valt att följa?

97 10 06

"Liberalen" Holmberg uppmanar till införandet av en polisstat i Sverige!

Håkan Holmberg, mångårig folkpartistisk riksdagsman är, i egenskap av ordförande för Svenska Kommittén mot Antisemitism, en av sionismens främsta hantlangare i Sverige.

Enligt uppgifter i media är han på väg från det partipolitiska arbetet för att på heltid återuppta sitt arbete som politisk redaktör på liberala Upsala Nya Tidning.

Och uppenbarligen är så redan fallet. För vem annan än Håkan Holmberg kan vara bakom den osignerade artikel som infördes på UNT:s ledarsida måndagen 29/9-1997?

Rubriken på artikeln är "Släpp inte Radio Islam" och det närmast hysteriska tonfallet känns igen från Holmbergs tidigare inlägg angående Radio Islam.

Orsken till detta senaste hysteriska utbrott är det faktum att Sveriges rättsväsende inte böjt sig för de sionistiska direktiven och diktaten, utan följt lagen, för en gång skull. I följd med detta har alltså Justitiekanslern valt att lägga ner förundersökningen mot Radio Islams hemsida (se DN 27/9-1997) och bollat tillbaks bollen till polisen.

Artikelförfattaren, uppenbarligen Holmberg, anser att detta beslut är "ohållbart" och att det innebär att "hela Internetområdet med nuvarande lagstiftning klassas som oåtkommligt när det gäller yttrandefrihetsbrott". Eftersom JK lagt ned sin förundersökning räds artikelförfattaren att även polisen kommer att se sin utredning mot Radio Islam som avslutad. "Det får inte ske med Radio Islam", skriver han.

Holmberg anser att Radio Islam är "något av en europeisk central för nazistisk propaganda". Man frågar sig då: Är kända antisionister som Radio Islam ofta citerar och som en stor del av Radio Islams material är baserat på, personer som Israel Shahak, Roger Garaudy och Alfred Lilienthal, är de "nazister"??

Israel-aktivisten Håkan Holmberg skriver vidare i sin artikel:

"Det är alltså viktigt, också för Sveriges internationella anseende, att polisen inte lägger anmälan mot Radio Islam åt sidan. Möjligen behöver polisen dock bättre utredningsresurser för ärenden av detta slag. Enligt uppgift har anmälan mot Radio Islam handlagts vid våldsroteln, som knappast är rätt instans för att bedöma rasistisk propaganda."

Och här kommer "liberalens" geniala slutsats på hur detta problem skall åtgärdas:

"Säpo har i dag kvalificerad personal som följer den svenska extremhögerns verksamhet. Den vanliga polisen måste ha motsvarande resurser."

Vaddå för resurser? Agenter, angivare, sofistikerad buggningsutrustning, hot och åsiktsregistrering?

Är det detta "liberalen" taler om?

Det är onekligen så, och det avslöjar vad för "liberaler" dessa sionister är. Vi har redan visat deras totala hyckleri när det kommer till det som rör Palestinafrågan och Radio Islam. Vi har bl a tagit upp dessa sionistiska "liberalers" stöd till Israels oräkneliga våldsbrott och övergrepp. Och i ett tidigare nyhetsmeddelande berättade vi om hur dessa sionister själva avslöjade hur de rensade ut Per Gahrton från Liberala Ungdomsförbundet bara för att han var oliktänkande när det gällde hans uppfattningar om Israel och Palestinafrågan.

Vi får nu se om "liberalens" uppmaning, att konvertera den vanlig polisen till en ny Stasi-liknande poliskår med befogenheter som bara är äkta polisstater förärade, kommer att ålydas.

Allt är möjligt i sionisternas galna tidevarv. Speciellt när vår rikspolischef heter Sten Heckscher och är en öppen jude som t o m Judiska Muséet i Stockholm skryter över i sin fotoutställning på kända judar i det svenska samhället.

Ett tankeväckande citat:

I sitt tal för amerikanska judar hållet av chefen för Världssionistiska Organisationen dr. Nahum Goldmann, rapporterade den judiska tidningen "Jewish Daily Forward" den 9 januari 1959, att:

"Doktor Goldmann utmanade Amerikas och andra länders judar att samla mod och öppet förklara en dubbel lojalitet, en lojalitet till landet där de bor och en annan starkare och avgörande lojalitet till Israel. Judar får aldrig falla för patriotiskt prat om att vara lojal endast och främst till det land där de bor och lever. De skall endast vara fulla patrioter till den judiska staten Israel."

97 10 05

Misstänkt judisk mördare flyr till Israel

Föjande artikel stod att finna på Washington Post/AP:s hemsida, 1/10-1997:

Accused U.S. Teen Flees to Israel

By Karin Laub Associated Press Writer
Wednesday, October 1, 1997; 9:44 a.m. EDT

JERUSALEM (AP) -- In an about-face, Israel said today it would review its decision to try a teen-age suspect in a Maryland killing in Israel rather than extradite him to the United States.

Israel's Justice Ministry said Tuesday that under Israeli law, Samuel Sheinbein could not be returned to the United States. The ministry said the 17-year-old suspect is considered an Israeli citizen -- even though he never lived in Israel -- because his father, Shlomo, 53, has Israeli citizenship.
(...)
Sheinbein, of Wheaton, Md., fled to Israel last week. He and another teen-ager, Aaron B. Needle, are charged in the murder of 19-year-old Alfredo Enrique Tello Jr., whose burned and dismembered body was found in Wheaton on Sept. 18.

Stung by the criticism about its initial decision not to extradite the teen-ager, Israel's Justice Ministry said today that ``Israel is not a refuge for criminals.''

Bob Livingston, chairman of the U.S. House Appropriation Committee, on Tuesday branded Israel's refusal to extradite Sheinbein an ``outrage.'' Livingston threatened to make the case a factor in continuing the $3 billion in annual U.S. foreign aid to Israel.

U.S. Secretary of State Madeleine Albright today said American officials are working on ``how to sort this out.''

``I think there's a real question as to whether the father is really an Israeli citizen, and this is clearly a crime committed in the United States,'' Albright said on NBC's ``Today'' show.

Sheinbein's lawyer said the suspect might waive his right to be tried in Israel if he were offered a deal by Maryland prosecutors. ``If Maryland comes to us with better conditions then we will consider it,'' the lawyer, Nitzana Lietner, told The Associated Press.

But Lietner said that for the moment, Sheinbein was not fighting Israel's decision to prosecute him here. ``The idea that he will be tried in Israel looks OK to us,'' she said.

Meanwhile, Israeli police have begun investigating Sheinbein in preparation for a possible trial, the ministry said. On Sunday, two U.S. prosecutors and two police officers are expected to arrive in Israel to help Israeli police.

``The authorities in Israel are cooperating fully with their U.S. counterparts,'' the statement said.

The elder Sheinbein, a lawyer and former Pentagon employee, has been charged in Israel with tampering with a police investigation by helping his son flee the United States.

A brother, Robert, was also detained by Israeli police on Monday, but both were released Tuesday on condition they remain in Israel, said police spokeswoman Linda Menuhin.

Sheinbein appeared Monday before a magistrate who ordered him held for 10 days for questioning.

Even though Sheinbein may be persuaded to return to the United States, there may be good reason for him to stay in Israel. His lawyer says the jails there are more humane, and legal experts point to other advantages.

Ira Robbins, law professor at American University's Washington College of Law, said Sheinbein faces a possibly lighter sentence in Israel and the likelihood of earlier parole.

© Copyright 1997 The Associated Press


Radio Islams kommentar:
Ännu ett fall där den judiska staten skyddar judiska brottslingar. T.o.m. USA:s judiske utrikesminister Madeleine Albright Korbel tycks se sina judiska vänners agerande i Israel som besvärande. Man kan förstå att det är svårt för denna sionismens primadonna att för offentligheten försöka sitta på två stolar samtidigt.

I den från en israelisk tidning Ma´Ariv översatta artikeln, "Den judiska tvätten av knarkpengar", beskrivs också hur judiska knarkbrottslingar i USA flyr undan amerikansk lag genom att fly till Israel.

Det finns åtskilliga andra exempel på hur judiska kriminella flytt undan rättvisan i de länder de begått sina brott, genom att hastigt fly till Israel och där automatiskt konverteras till "israeliska "medborgare".

Sedan vägrar Israel helt sonika att lämna ut dem, trots att deras skuld ofta är uppenbar. Men det kanske inte är så konstigt när man tänker på att Israel alltid överlevt tack vare ekonomiskt stöd från internationella judiska brottslingar och maffiosi, från personer som gangsterkungen Meyer Lansky till dagens rysk-judiska maffialedare som exempelvis Gregory Lerner, numera kallad för "israelen" Zvi Ben-Ari.

Ett litet tankeexperiment: Hur skulle de svenska massmedierna ha agerat om sexsekt-ledaren och förbrytaren Hans Scheike, som själv öppet i uttalanden i massmedia såg sig som en del av det judiska folket, om denne skurk lyckades fly undan den svenska rättvisan och tog sin tillflykt till judestaten Israel? Och om sedan denna stat, på sedvanligt vis, vägrade lämna ut den "israeliske medborgaren" Scheike.

Hur hade våra medier agerat då? Med urskuldanden? Med nedtystning?

Som sagt, ett litet tankeexperiment.

 Tillbaks till Radio Islams övriga nyheter på svenska


"Det är ingen nyhet att de svenska judarna genom många olika kanaler bedriver ett lobbyarbete för Israels sak. [...] Vi måste kämpa för och försvara Israel med alla de medel som står till vårt förfogande."

- Willy Salomon, vice ordförande Stockholms Judiska Församling, Judisk Krönika, nr.4-5/1988.


Palestine banner
Viva Palestina!

Senaste upplagt


Islamofobi och sionism

En tom säck kan inte stå
Revisionistisk bok av Lars Adelskogh

De svenska judarna och Israel
- citaten från ledande judar säger allt!

Foton 

DN:s judiske chefredaktör Peter Wolodarskis Israelkopplingar; Sionistorganisationen Project Interchange och American Jewish Committee

Pravdas intervju med Ahmed Rami


Talmud unmasked
Talmud: en sionistisk operationsmanual


Israelobbyn och Förenta Staternas utrikespolitik
Av John J. Mearsheimer & Stephen M. Walt

Israel controls U.S. Presidents
Biden, Trump, Obama, Bush, Clinton...

Jan Myrdal intervjuas av Hizbollahs tidning

Mein Kampf
Av Adolf Hitler

"Varför skulle araberna gå med på fred? Om jag vore arab-ledare skulle jag aldrig träffa några överenskommelser med Israel. Det är naturligt: vi har stulit deras land."

- David Ben-Gurion, Israels första premiärminister


Det judiska Bonnierimperiet
- verktyg i Israels tjänst

Elie Wiesel: falskt vittne
Av Robert Faurisson

"Expo" - instrument i sionismens tjänst

Vad är sionism? - intervju med sionistkritikern Lasse WilhelmsonIsraels Nätverk i Sverige
Verket som avslöjar namnen på Israelmaffian och deras positioner i Sveriges maktcentra

Revisionismens segrar
Av Robert Faurisson

The Jewish hand behind Internet The Jews behind Google, Facebook, Wikipedia, Yahoo!, MySpace, eBay...

Sverigedemokraterna - i Israels sold - Bröderna Ekeroth, Bieler, Frick

Ahmed Rami intervjuar tyske general Remer i AL SHAAB 

Kan man verkligen skilja sionismen från judendomen?
Av Ibrahim Alloush


The Founding Myths of Modern Israel
Roger Garaudy: "Den israeliska
statens grundläggande myter"


Utdrag från den sionistiska planen för Mellanöstern

Reel Bad Arabs - Revealing the racist Jewish Hollywood propaganda

Alliansen Sydafrika - Israel

Black Muslim leader Louis Farrakhan's Epic Speech in Madison Square Garden, New York  - A must see!

Leuchter-rapporten - Den första kemiska undersökningen av "gaskamrarna"

Israel Shahak: Jewish History, Jewish Religion
IsraelShahak: "Judisk historia,
Judisk religion"Varför behövs en islamisk revolution? - Av Ahmed Rami

Sions Vises Protokoll

Videos - viktig samling

Samlade citat om sionismen, judendomen, Radio Islam, etc

Förbjud det judiska Gamla Testamentet!
Av Ahmed Rami

Karikatyrer 

Aktivism! - Förena er i kampen!


Down with Zio-Apartheid
 Stop Jewish Apartheid!