No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语

Radio Islams Nyheter på Svenska97 02 06

73 ockupanter mindre!

Den judiska ockupationsmakten har lidit ett av sina största nederlag. Denna gång var det inte orsakat av palestinska eller libanesiska gerillamän, utan av högre makter.

Två stycken av det israeliska flygets Sikorsky-helikoptar (made in USA), på väg mot den av Israel ockuperade "säkerhetszonen" i Libanon, lyckades med den fantastiska bedriften att kollidera i luften. Helikoptrarna var lastade med soldater och stora mängder ammunition, avsedd för att terrorisera den libanesiska befolkningen. Allt förintades i våldsamma explosioner när ammunitionen exploderade.

Detta är den största förlusten i en olycka någonsin för den judiska flygvapnet, hela 73 judiska rasister fick bita i gräset. Radio Islam välkomnar med glädje denna händelse. Genom en klantig olycka lyckas den judiska krigsmakten ta livet av lika många av sina egna soldater, som den libaneiska Hizbollah-gerillan gör på ett år!

Och 73 ockupanter mindre, är alltid välkomnat av ett folk som tröttnat på den judiska terrorismen, de dagliga övergreppen och bombningarna mot civila mål. Benen från Kanas offer har ännu inte vitnat.

Det är slående att se hur sparsamt våra medier har rapporterat om denna stora händelse. Netanayahu tvingades t o m avbryta en planerad utlandsresa och utropa nationalsorg i den judiska staten, händelser vilka normalt brukar ges mycket utrymme i medierna. Men våra medier verka tycka att olyckan var lika pinsamt klantig som den judiska ledningen, så sparsamt som man rapporterat om den.

97 02 05

Bonniers angriper TV

Att den judiska mediefamiljen Bonniers lider av hybris är ingen nyhet. Det är ett typiskt judiskt drag, den kända Rothschild-familjen led av samma sjuka. Amshel Rothschild som grundade sitt bankir-imperium lade grunden för en skapelse som sedan växte ohämmat, och där det enda målet var just att skaffa sig så mycket makt och pengar som möjligt. Det är inte "antisemitism" att konstatera detta, t o m judarna själva talar om detta drag sinsemellan och ser det som ett tecken på "judisk livskraftighet", som de så fint uttrycker det.

Bonnier-klanen följer helt denna linje. Deras företag Marieberg som kontrollerar Expressen och DN skall nu köpa in sig på den markbundna kanalen TV 4. Bonniers blir därigenom tredje största ägaren i TV 4.

Vår kulturminister Marita Ulvskog ser sig tvingad att åtminstone låtsas att hon är oroad över utvecklingen. I ett TT-meddelande (Metro 5/1-1997) säger hon att "affären ökar maktkoncentrationen ytterligare". Hon skall även ha kommit med hot om att utestänga TV4 från marknätet: "Regeringen kommer nu noga att följa vad Bonnierföretagen och Marieberg gör på medieområdet i stort framöver." Tydligen finns det en paragraf i avtalet mellan staten och TV 4 som enligt Ulvskog säger att "det inte bör ske förändringar ägandet av TV 4 vilka påverkar ägarkoncentrationen i media i stort".

Dock vet hon att om hon skulle börja motarbeta Bonniers kommer hon snart att få känna på deras vrede. Sk "undersökande journalister" på någon Bonnier-ägd tidning kan "helt plötsligt" komma någon gammal Ulvskog-skandal på spåret, och dra igång drevet mot henne. Eller, om hon blir för besvärlig, varför inte kalla henne "antisemit", och säga att hon hackar på Bonniers bara för att de är judar? Det knepet fungerar alltid när argumenten tryter!

97 02 02

Judisk ledare hotar Schweiz med krig

I den prosionistiska "kristna" dagstidningen Dagen 28/1-1997 publiceras en intervju med den judiske maffiabossen Avraham Burg. Han är chef för Jewish Agency, den judiska organisation som 1948 ansvarade för massakrerna och massfördrivningen av Palestinas befolkning. Burg är även anknyten till Judiska Världskongressen och är en av de huvudansvariga för den judiska kampanjen mot Schweiz.

Av någon "slumpartad" anledning har judarna lyckats komma över ett hemligt schweiziskt dokument skrivet av Schweiz FN-ambassadör Carlo Jagnetti. Jagnetti varnar i brevet sin regering för den judiska makten. Bl a skall han ha skrivit att "Schweiz för ett krig som måste vinnas" mot de judiska organisationerna. Han skall även ha betecknat dem, helt riktigt, som "fiender som man inte ska lita på". Det han skrev är dock hur sant som helst! Radio Islams medarbetare och sympatisörer, om några, vet vilka knep och trix den judiska maffian använder sig av för att säkerställa sitt maktmonopol och tysta sina kritiker.

"Läckan" om Jagnettis brev (förmodligen tack vare någon schweizisk jude på deras UD), ledde till hysteriska skrik från judiskt håll och krav på att den välkände schweiziske diplomaten omedelbart måste avgå.

I "Dagens" intervju berättade Avraham Burg om sin upptrappning av den judiska kampanjen. Burg skrev ett brev till Schweiz regering där han krävde FN-ambassadörens avgång: "Regeringen i Schweiz måste omdelbart avsäga sig delaktigheten i FN-ambassadörens uttalande och kalla hem honom." Burg kom också med ett hot mot Schweiz under sin intervju i tidningen Dagen:
"...om Jagnetti vill ha ett krig så skall han få ett krig. Vi kommer ändå att vinna eftersom vi vet att vi har både rättvisa och moral bakom oss."

Den judiska fräckheten i sitt esse.

De judiska hoten fick avsedd effekt. Redan nästa dag tvingades FN-ambassadören Jagnetti avgå. En trettio år lång diplomatisk karriär fick ett abrupt slut. Det enda fel han hade begått var att han varit lojal mot sitt land och haft modet att utmana den judiska makten.

I det följande numret av "Dagen" (29/1-1997) jublar judarna över Jagnettis avgång. Franz T. Cohn sionistisk jude och chefredaktör för tidningen "Menorah" - den sjuarmade ljusstaken - om Jagnettis avgång:

"Han hade visserligen gjort sig omöjlig på sin post men att han går med omedelbar verkan, det är otroligt!"

T o m judarna är "förvånade" över hur effektiv deras makt har vuxit sig! Samma spelade "förvåning" kunde man läsa i den engelsk-judiska tidskriften "Jewish Chronicle" när judarna lyckats knäcka den japanska tidningen "Marco Polo", för att den publicerat en revisionistisk artikel. Strax efter det att judarna kommit med sina hot avgick tidningens redaktion och hela tidningen lades ner för att försöka blidka den judiska vreden!

För mer info, läs artikeln Marco Polo - efterkrigstidens största tabu.

97 02 01

Israeliskt "civil"-flyg kraschar med stridsrobotar och uran över Amsterdam

Ni kommer väl ihåg den uppmärksammade olyckan i Amsterdam 1992, när ett israeliskt El-Al plan störtade över en tätbebyggd del av den holländska staden Amesterdam. Planets krasch förvandlade de holländska husen till ett inferno; man räknar att 47 människor omkom i lågorna.

Efter kraschen påstods det att den våldsamma branden berodde på allt bränsle det "civila" planet var tankat med. Men nu läcker det ut, denna gång från israeliskt håll, att anledningen var en helt annan. Planet skulle nämligen varit lastat med amerikanska Sidewinder-robotar och hundratals kilo med uran!

Enligt ett TT-meddelande publicerat på en undanskymd plats i Metro 30/1-1997 (och som det judestyrda DN ej brydde sig om att ens publicera!):

Parlament tar upp holländsk flygkrasch

ISRAEL Ett israeliskt parlamentsutskott tar på måndag upp olyckan i Amsterdam i oktober 1992, där ett israeliskt plan kraschade i ett bostadsområde och dödade 47 människor. Detta sedan tidningen Yedioth Ahronoth har uppgett att planet hade Sidewinderrobotar ombord.

Robotarna kan förklara den kolossala värmeutveckling som gjorde kraschen så förödande.

Genom hettan kan också hundratals kilo uran ha förbränts, som var inbyggt i maskinen för stabiliseringens skull. Sedan olyckan har fler än normalt blivit sjuka i olycksområdet.

Ingen förklaring ges till varför ett civilt plan i internationell trafik skall åka omkring med Sidewinder-robotar, ett avancerat vapen avsett för att skjuta ner andra flygplan. TT vägrar också förklara varför man skulle använda hundratals kilo, uran, av alla ämnen, för, som man skriver, "stabiliseringens skull".

Det enda man förstår av den kryptiska texten i TT-meddelandet är att det här måste ligga många hundar begravna. Och att dussintals holländare och utländska invandrare har dött utan att man berättat sanningen om orsaken, för att skydda den judiska maffian.

Vi kommer noggrannt följa händelseutvecklingen i denna smutsiga judiska historia. När det gäller sionismen och staten Israel finns det inget som förvånar längre. Det är t o m helt plausibelt att spekulera att judarna medvetet beväpnar sina "civila" plan för att kunna ta dem i bruk i samband med att Israel kommer i väpnad konflikt med den icke-judiska omvärlden. Och vilka hemligheter som döljer sig hos de israeliska ambassaderna, spridda i en rad länder, vårt land inkluderat, vågar man knappt tänka på.
97 01 29

Judisk kampanj mot europeiska länder

Den senaste tiden har den internationella judemaffian inlett en storoffensiv mot en rad europeiska länder - allt för att testa hur långt den judiska makten kan gå, för att se hur starkt grepp man har över goyim-regeringarna.

Först var det Schweiz och Portugal som utsattes för de judiska påtryckningarna. Sedan utvidgade judarna konflikten till att även innesluta Norge och Sverige, och nu senaste är det Frankrike och Polen som lovat tillmötesgå den judiska maktens krav på att få reda på vad som hänt med judiska tillgångar som försvann under kriget.

Egentligen är det inte värdet av tillgångarna, som är det intressanta för judarna. Pengar fixar de alltid, exempelvis genom sk "lån" från det jude-styrda USA, och donationer från judiska multimiljardärer till den judiska ockupationsstaten Israel. Nej, syftet bakom Judiska Världskongressens (WJC) hysteriska agerande den senaste tiden är att se hur långt man kan pressa icke-judarna, hur fräck man kan vara tills dess att man stöter på motstånd.

I fallet Schweiz har man drivit kampanjen under en längre tid. I vanlig stil lät schweizarna som alla andra duperade och skrämda icke-judar, och talade om att man skulle tillmötesgå judarnas krav. Men när de märkte att ju mer de backade, ju mer nya krav judarna hittade på, började de till slut tveka. Särskilt när WJC:s krav på total insikt i landets banker skulle sätta hela Schweiz ställning som internationellt bankcentrum i fara. Man började då komma med invändningar mot judarnas krav, men eftersom judendomen inte accepterar någon som helst kompromiss med gojer, icke-judar, när judarna är i en maktställning, ledde schweizarnas protester till än mer maktspråk och arrogans från judiskt håll.

Det gick tiil slut så långt att Schweiz dåvarande president Delamurez kallade de judiska påtryckningarna vid sitt rätta namn, d v s "utpressning", vilket blev klarsignalen för den internationella judendomen att trappa upp sitt krig mot Schweiz. Delamurez hade kallat judarnas agerande för "utpressning" och för detta skulle han tvingas ta tillbaks sitt fruktansvärda uttalande genom att utsätta Schweiz för..... utpressning!

Judarna skrek högt att man skulle utlysa en omfattande internationell judisk bojkott av Schweiz (helt plötsligt erkänner judarna att de faktiskt har makt, trots att de vanligtvis alltid hävdar raka motsatsen!). Och Israels utrikesminister David Levy sade att schweizarna minsann sökte dölja sina nazistiska förbindelser under kriget (var det inte Israels senare premiärminister Shamir som sökte en allians mellan sin terrorgrupp Stern-ligan, och Hitler-Tyskland riktad mot engelsmännen år 1941?). Levy hävdade också att Israels enda önska är "sökandet av sanningen kring den största stölden i mänsklighetens historia" (Jerusalem Post, 9/1-1997). Här ser man också det smarta judiska trixet att tala tvärtomspråket. För är det just något judarna gör allt för att slippa är det seriös forskning och sanningsökande om vad som egentligen hände med judarna under andra världskriget. Varför skulle de annars skicka 30 franska sionist-judar från organisationen Betar-Tagar för att åka ända upp till Stockholm och med svarta huvor på huvuden och knölpåkar och stenar i hand, attackera professor Robert Faurisson och Ahmed Rami, på Faurissons föredrag i Stockholm våren 1993?

Och "den värsta stölden i mänsklighetens historia", åtminstone i modern historia, är väl snarare judarnas stöld av palestiniernas land, där ett främmande folk med terror och massakrer fördriver och etniskt rensar en hel befolkning från sitt fädnersland och sedan annekterar och besätter stöldgodset.

Schweiz såg iallafall med förskräckelse den kompakta mur av judisk makt som på alla plan, särskilt finansiellt och massmediellt, höll på att mobiliseras mot det lilla alplandet, och såg sig tvugna att retirera. Man skulle helt plötsligt, bara någon dag efter WJC´s uppmaning till bojkott, visst bilda en judisk styrd kommission för att granska de schweiziska bankerna, man skulle upprätta en fond med pengar för sk "judiska överlevanden" och man försökte ta tillbaks Delamurez kommentar om "utpressning". Men det judiska svaret på alla dessa eftergifter blev som vanligt: "För lite, för sent". Och judarna blev istället än mer uppblåsta av övertro på sin makt, och sökte nu andra offer för att se hur de skulle att reagera när de sett hur Schweiz manglats över av den judiska ångvälten - Judarna har nu visat omvärlden vad det är som gäller. Länder med ett starkt judiskt inflytande som Polen och Frankrike var snabba att haja vinken och sökte blidka judarna genom att utlova att de minsann inte skulle krångla så som schweizarna gjort, utan att de på eget bevåg tänkte utröna vad som hänt med judiska tillgångar i sina respektive länder under kriget.

Och i förra vackan lanserades så en ytterst välregisserad kampanj mot Sverige där Bonnierägda Dagens Nyheter med den tyske juden Arne Ruth i spetsen, samt de två statliga medierna P1´s Studio Ett och TV2´s Rapport som helt plötsligt på samma gång, skall ha funnit oegentligheter i Sveriges agerande under kriget, särskilt avseende familjen Wallenberg.

Kampanjen liknar väldigt mycket kampanjen mot IKEA:s Ingvar Kamprad häromåret där man av en "slump" upptäckte hans ungdomsflört med nazismen, vilket ledde till att judar hotade det svenska företaget med bojkott om han inte betalade pengar (vad annars) till en av alla dessa fonder för "judiska överlevanden".

Nu är Sverige i en liknande situation som Schweiz, och våra politiker, som inte tycks känna till innebörden av ordet "civilkurage", tävlar innbördes med varandra om vem som kan backa mest för de judiska kraven. Och våra sionistiska femtekolonnare med Arne Ruth, Per Ahlmark och Judiska Församlingens ordförande Nisell i spetsen har alla i varnande ordalag hotat Sverige för följderna av att inte blidka världsjudendomens önskningar.

I detta sammanhang kan det var värt att upprepa ett judiskt citat:

"Den enda makt som verkligen räknas är de politiska påtryckningarnas makt. Vi judar är världens mäktigaste folk, för vi besitter denna makt och vet hur man tillämpar den."

Citat från den judiska tidskriften Jewish Daily Bulletin, 27 juli, 1935.

97 01 27

DN: Juden Alan Greenspan "en av världens mäktigaste män"

I DN 22/1-1997 kunde man på ekonomi-sidorna läsa om USA:s judiske riksbankschef Alan Greenspan. Han beskrevs som en "verbal lindansare" och "en av världens mäktigaste män" för när lindansaren Greenspan leker med orden påverkas faktiskt hela världsekonomin. Räntor höjs, valutakurser sjunker, allt bara för att en jude på andra sidan Atlanten får för sig att säga något, det är riktig makt det!

"I december räckte det med två ord från den amerikanske riksbankschefen för att sända chockvågor över den globala marknaden", skriver DN, vilket stämmer mycket väl med vad som hände för drygt en månad sedan.

En annan judisk storaktör i finanskretsar är George Soros, en man som också är van att få omvärlden att darra bara han öppnar munnen. Aftonbladet (27/3-1994) skrev om Soros:

"...han är statsmannen och filosofen som gärna ger råd åt världens regeringar.

En liten vink, ett sparsmakat meddelande och reaktionerna kommer omedelbart.

Och om de inte lyssnar? Ja, då gör han verklighet av hoten: först genom en insändare i landets ledande tidning, sedan genom massiv spekulation."

Skall det verkligen vara så, att judar, medlemmar av den rasistiska sekten "judendomen" och medlemmar av den fanatiska och våldsdyrkande rörelsen "sionismen" som har stulit ett helt land, Palestina, och hotar hela omvärlden med atom- väte- och neoutronbomber, att sådana individer skall ha en så fruktansvärd makt över de icke-judiska folkens liv?

Och man skall inte tro att detta "bara" gäller den lilla minoriteten av världens folk som räknas till den industrialiserade Västvärlden. Nej, den stora världsmajoriteten i Tredje Världen är i minst sagt lika hög grad, om inte i en högre grad, beroende av judiska långivare och banker vars skulder de redan betalat igen flerfaldigt (den fantastiska judiska räntan). Och självaste symbolen för denna utsugningspolitik riktad mot världens fattiga, Världsbanken styrs av den öppet judiske chefen James Wolfensohn!

97 01 26

Det jude-styrda USA försöker krossa den islamiska regeringen i Sudan

Det är nu erkänt att det jude-styrda USA aktivt och militärt försöker destabilisera ett muslimskt land, i detta fall Sudan, genom väpnad subversion. Enligt "söndra och härska" modellen har länder som varit olydiga mot den "Nya Världsordningen" hållits i schack framförallt genom att militärt upprusta etniska och sociala utbrytargrupper och kalla dem för "gerilla" och sedan använda dem som marionetter för att attackera och innifrån försvaga sk "USA-fientliga" länder. Eftersom judarna som har makten i USA fruktar Sudan, ett afrikanskt land som vridit sig loss från den judiska maktens grepp, tar man nu till detta beprövade vapen, som ett komplement till de redan tillämpade ekonomiska sanktionerna.

Under åratal har en svart "kristen" gerilla, SPLA opererat i Sudans södra delar, med syfte att "befria" södra Sudans svarta och icke-muslimska delar från centralregeringen i Khartoum och det i övrigt muslimsk-arabiska Sudan. Att SPLA-gerillan saknar riktig mål avslöjas av de otaliga inre stridigheterna mellan SPLA´s olika gerillafraktioner. Men nu har helt plötsligt SPLA lanserat en storoffensiv av ej tidigare skådat slag över gränsen från grannlandet Etiopien, in i Sudan. Och uppenbarligen står judarnas USA bakom det hela.

Svenska Dagbladets Afrikakorrespondent Ola Säll skriver (SvD 15/1-1997):

"Regimen i Khartoum har länge anklagat SPLA, Sudan Peoples Liberation Army, för att vara stödd av USA. Hur det än varit med den saken tidigare finns det nu mer fog för påståendet.

Rebellernas framgångar sammanfaller med att USA börjat pumpa in militär utrustning i Sudans grannländer. USA har börjat betala ut ett "försvarsstöd" värt 20 miljoner dollar till arméerna i Eritrea, Uganda och Etiopien. Samtliga länder stöder SPLA-gerillan i södra Sudan i dess kamp mot den islamiska regimen i Khartoum.
(...)
USA:s statssekreterare för afrikanska frågor George Moose förnekar att utrustningen är avsedd för SPLA, men anonyma tjänstemän vid Pentagon medger i amerikansk press att den är lämplig för gerillakrig och förmodligen kommer att hamna hos SPLA. Det är första gången sedan det kalla krigets slut som USA aktivt försöker destabilisera ett afrikanskt land."

97 01 25

"Varning för George Soros"

Här följer en insiktsfull insändare publicerad i DN, 20/1-1997. DN-judarna tror att de kan sprida vilka myter som helst om sina judiska trosfränder, och att vi icke-judar, "gojerna", alltid lika aningslöst kommer att svälja dem. Men vi ser nu en tendens till ökad insikt och motstånd mot dessa lögner.

Varning för George Soros

I DN den 15 januari kunde vi läsa en artikel av George Soros, den nyliberale miljardären som äntligen funnit att laissez faire inte längre är saliggörande.

Artikeln kommenterades av Kjell-Olof Feldt, som inte anser Soros komma med något nytt. Han säger också att Soros är "en man med passion och engagemang att göra något gott här i världen".

För oss föräldrar som vill att våra barn och barnbarn skall få en narkotikafri uppväxt och har arbetat hårt för detta väcker George Soros rädsla och skräck. Han har i många år engagerat sig för liberalisering och legalisering av narkotika, t ex genom sina enorma penningdonationer till Lindesmith Centre, en New Yorkbaserad verksamhet, där Soros står som ordförande och den notoriska legaliseringsivraren Ethan Nadelman är direktör. Varför engagerar sig Soros i en sådan verksamhet? Ja, uppenbarligen för att tjäna pengar. "Jag vill tjäna pengar, annars satsar jag inte", sade Soros i programmet "Dokument utifrån" i TV4 [sic!] 1995.

Soros stöder Drug Policy Foundation, DPF, vars ledning stöder legalisering och avkriminalisering av droger. Soros egen organisation Open Society Institute har donerat minst sex miljoner dollar till Drug Policy Foundation, som samarbetar med legaliseringsfolket i Europa, t ex European Cities on Drug-policy, de städer som skrivit under Frankfurtresolutionen, och är en väloljad maskin. Soros är ungrare och har särskilt intresse av utvecklingen i öst. Får hans idéer om fri narkotika fäste där, blir det en tragedi för både dem och oss.

Vi i Sverige har en restriktiv narkotikapolitik att värna om. Vi har hittills klarat oss jämförelsevis bra, men får denne man lust att ändra på detta behöver han bara göra några penningtransaktioner för att bringa vår regering till underkastelse.

Katarina Cnattingius
Täby

DN hyllningsartikel om George Soros förra veckan påstod att den judiske finanshajen Soros "skiljer sig från andra miljardärer som blivit politiker (...) genom att han inte söker personlig makt, utan försöker övertyga opinionen med argument". Just detta är minst sagt fräckt eftersom Soros är känd för att sin enorma ekonomiska makt och hur han använder hot om spekulation, för att tvinga nationer på knä.

En annan viktig punkt är att juden Soros, som direktör för knarkliberaliseringsorganisationen Lindesmith Centre har en annan jude, Ethan Nadelman. Dessutom samarbetar ovannämnda Drug Policy Foundation som Soros finansierar, öppet med Antiprohibitionist League - IAL - där den kände judiske ekonomen Milton Friedman spelar en framträdande roll. Man får då inte heller glömma att en fjärde jude, Daniel Cohn-Bendit är den politiker som leder knarkliberaliseringskampanjerna här i Europa. Så tydligen är denna knark-kampanj något av en "judegrej".

OBS! Hade insändaren ovan kallat Soros för "jude" och inte för "ungrare", hade den aldrig publicerats i DN. Dess innehåll hade då avfärdats som "antisemitisk". Dock är ju Soros mer jude än ungrare, något han själv inte sticker under stol med under de intervjuver med honom som massmedia visat de senaste åren

Tillbaks till Radio Islams övriga nyheter på svenska


"Det är ingen nyhet att de svenska judarna genom många olika kanaler bedriver ett lobbyarbete för Israels sak. [...] Vi måste kämpa för och försvara Israel med alla de medel som står till vårt förfogande."

- Willy Salomon, vice ordförande Stockholms Judiska Församling, Judisk Krönika, nr.4-5/1988.


Palestine banner
Viva Palestina!

Senaste upplagt


Islamofobi och sionism

En tom säck kan inte stå
Revisionistisk bok av Lars Adelskogh

De svenska judarna och Israel
- citaten från ledande judar säger allt!

Foton 

DN:s judiske chefredaktör Peter Wolodarskis Israelkopplingar; Sionistorganisationen Project Interchange och American Jewish Committee

Pravdas intervju med Ahmed Rami


Talmud unmasked
Talmud: en sionistisk operationsmanual


Israelobbyn och Förenta Staternas utrikespolitik
Av John J. Mearsheimer & Stephen M. Walt

Israel controls U.S. Presidents
Biden, Trump, Obama, Bush, Clinton...

Jan Myrdal intervjuas av Hizbollahs tidning

Mein Kampf
Av Adolf Hitler

"Varför skulle araberna gå med på fred? Om jag vore arab-ledare skulle jag aldrig träffa några överenskommelser med Israel. Det är naturligt: vi har stulit deras land."

- David Ben-Gurion, Israels första premiärminister


Det judiska Bonnierimperiet
- verktyg i Israels tjänst

Elie Wiesel: falskt vittne
Av Robert Faurisson

"Expo" - instrument i sionismens tjänst

Vad är sionism? - intervju med sionistkritikern Lasse WilhelmsonIsraels Nätverk i Sverige
Verket som avslöjar namnen på Israelmaffian och deras positioner i Sveriges maktcentra

Revisionismens segrar
Av Robert Faurisson

The Jewish hand behind Internet The Jews behind Google, Facebook, Wikipedia, Yahoo!, MySpace, eBay...

Sverigedemokraterna - i Israels sold - Bröderna Ekeroth, Bieler, Frick

Ahmed Rami intervjuar tyske general Remer i AL SHAAB 

Kan man verkligen skilja sionismen från judendomen?
Av Ibrahim Alloush


The Founding Myths of Modern Israel
Roger Garaudy: "Den israeliska
statens grundläggande myter"


Utdrag från den sionistiska planen för Mellanöstern

Reel Bad Arabs - Revealing the racist Jewish Hollywood propaganda

Alliansen Sydafrika - Israel

Black Muslim leader Louis Farrakhan's Epic Speech in Madison Square Garden, New York  - A must see!

Leuchter-rapporten - Den första kemiska undersökningen av "gaskamrarna"

Israel Shahak: Jewish History, Jewish Religion
IsraelShahak: "Judisk historia,
Judisk religion"Varför behövs en islamisk revolution? - Av Ahmed Rami

Sions Vises Protokoll

Videos - viktig samling

Samlade citat om sionismen, judendomen, Radio Islam, etc

Förbjud det judiska Gamla Testamentet!
Av Ahmed Rami

Karikatyrer 

Aktivism! - Förena er i kampen!


Down with Zio-Apartheid
 Stop Jewish Apartheid!