"Alla stora sanningar börjar som kätterier."- GB Shaw
HOME

DEBATT.DEBATT.DEBATT
Radio Islam inbjuder sina besökare att delta i debatten. Seriösa inlägg som behandlar Palestina-frågan, revisionismen, islam och diskussionen om den judiska rasismen och dess makt, kommer att publiceras på denna sida.

 

Ramis skuld och judarnas moraliska ansvar

 Av Dr Zelig

 

En av huvudanklagelserna mot Radio Islam är att den utmålar zionistiska judar som värsta rasister och nazismens arvtagare, som tillämpar europeisk rasism i arabvärlden.

När man följer den "fria" debatten i Israel, alltså debatten mellan sekulära och fundamentalistiska zionister, slåss man av hur ofta ordet nazism förekommer i deras beskrivning av varandra.

Rabin kläddes ut till en SS-officer av sina meningsmotståndare innan han mördades.

Han anklagades för att med sin s k fredspolitik som saknade några som helst säkerhetsgarantier för de judar som skulle ta över de vidöppna marknaderna i arabvärlden, att "äventyra judisk liv och egendom".

Därmed blev han stämplad som nazist för sin "äventyrliga" politik. Rabin ansåg själv att han var tvungen att räkna med en "kalkylerad risk" mot Jihad och Hamas.

Den risken blev för stor, fick det visa sig.

Nu kallas även den israeliska polisen och statsapparaten för nazism, för att de inte tillmötesgår de judiska fundamentalisters krav på fullständig respekt mot sabbaten och att de hindrar fullständig tillämpning av judiska lagar i det israeliska samhällslivet.

Och de sekulära "gudlösa" israelerna anklagar de judiska fundamentalisterna för nazism, för deras hatiska inställning mot avvikare och samarbetsvilliga araber och deras skoningslösa intolerans, oförsonlighet och extrema våldsbenägenhet.

Till detta kan läggas de europeiska judarnas (sekulära som fundamentalistiska) överlägsna rasistiska attityd mot orientaliska judar (sefarder), vilket har gjort Ashke-nasister till nazister i deras ögon.

Vill man förolämpa en sefard räcker det med att kalla honom för "arab".

Den rashierarki som råder i Israel är en exakt kopia av den rashierarki som råder i Europa och USA.

Alltså Anglosaxer högst upp, följd av fransoser och tyskar, följd av latinska sydeuropéer och långt därefter östeuropéer (slaver).

Längst ner kommer iranier, turkar, araber och negrer.

Vi har alltså Ashkenaser, Sefarder, Falasha i fallande ordning, med naturligtvis en intern rangordning inom varje kategori.

Jämför med Nazisternas rangordning: Tyskar (über alles!), slaver och judar och zigenare längst ner i hierarkin.

Och jämför med den rasistiska koloniala rangordningen i USAs världsordning: Judestyrda amerikaner högst, följt av britter och fransoser och så följer övriga Europa ända ner till araber, negrer och indianer.

Om man studerar "Mein Kampf", så inser man direkt att Hitler inspirerades i första hand av de amerikanska "pionjärernas" anda för att återupprätta det "romerska" rike som det amerikanska samhället av alla ser som dess rättmätiga arvtagare.

Övertagande av indianernas mark med list och våld, slog ihjäl deras bufflar och undanröjde basen för deras existens, och massakrerande av resten i koloniala erövringståg ses alltjämt i liberala kretsar betraktas i bästa fall som en nödvändig ont i den mänskliga (!) civilisations- och moderniseringsprocessen.

Hitler betalade alltså med samma mynt, fast i EUROPA (!), vilket väckte ont blod hos alla "humanistiska antirasister" (!) i väst.

Och alla positiva föreställningar om och grundinställningen till det romerska riket som Europas föregångare lever helt intakt, trots vår kunskap om vad alla "återupplivningsförsök" har ställt till med för icke-romare (icke-européer).

Och senast när "nobelpristagaren" (!) Shimon Peres massakrerade civila libaneser i Qana lutade han sig mot USAs "moraliska stöd" för att rättfärdiga sin vedervärdiga handling, mitt framför ögonen på skräckslagen världsopinion.

Israel resonerar: kunde USA då, så kan vi nu, och avfärdar omvärldens anklagelser med "double standard" (dubbelmoral), en för Gentiles och en för Judar!

Alltså, det officiella Israel inspireras av och vill förverkliga det USA (och romarrike) som inspirerade Hitler.

Hitler kunde försvara sig med samma etik, moral och logik som "nobelpritagaren" Peres använder: kunde USA slå ihjäl indianer och förslava negrer, så varför kan inte vi det i Europa?

Tydligen får man "a licence to kill" misshagliga icke-västerlänningar om man bekänner sig till de moraliska värderingar som härskar i västvärlden eller vill tjäna västs koloniala intressen.

Dessa resonemang kan föras in i absurdom.

Så ärligt talat, förstår jag inte varför Rami stämplas för rashets för sin beskrivning av judar som nazister, när judarna i Israel kallar sig själva för nazister.

Tilläggas ska att Nazisternas våldsamma framfart berodde inte så mycket på att det var så många som ställde sig i Nazileden och lät sig förföras, utan det beror snarare på att det var så få som protesterade och bara stillatigande stod bredvid och såg på.

Och var finns judiska protester mot det som pågår i Palestina och var finns deras grundläggande kritik mot det samhälle som judar och deras rasistiska uppbackare i väst skapat och stödjer så ohämmat?

Om vi accepterar att skulden för rasistiska illdåd faller lika mycket på de som passivt ser på eller vänder bort ansiktet, så borde de judar som tiger mot den nazism som andra judar utövar mot andra "mindrevärdiga" icke-politiskt korrekta varelser betraktas som moraliskt medansvariga till Israeliska övergrepp.

Alltså, Ramis kamp mot sionism är lika mycket judarnas.

En sak är säker: I dagens samhälle kan ingen, absolut ingen, svära sig fri från ansvar för sina medmänniskor och deras öde, oavsett ras, hudfärg, språk, religion och politisk åskådning.

 Engelska DEBATE.DEBATE.DEBATE


Why Don't we finish Arafat?

By Mossad


Israel has no chance against Iran

By Desert Man


Israel-Russian relations at crisis over Iran

By Desert Man


Saudi-Arabia's role in US foreign policy

By Desert Man


Power and money talks

By Desert Man


Iran shifts spark new U.S. interest in ties

By Desert Man


About Jews, money and media..

To and from Desert Man


Money and Media? Not this time!

By H.H


Proposal to Radio Islam

By M. khalfan


Roots of racism ....

By Herman Khan


Who's behind killings in Algeria?

By Desert Man