"Alla stora sanningar börjar som kätterier."
- GB Shaw

HOME


Palmekommissionen - ledd av en judisk krigsförbrytare!

Fördrivningen av 750 000 palestinier från sina hem och gårdar i samband med sionisternas terrorkrig 1948, ockupationen av Palestina, annekteringen och den systematiska förstörelsen av över 450 palestinska byar och städer hör till ett av de värsta brotten i mänsklighetens moderna historia. I slutet av 1948 var halva Palestinas befolkning på flykt undan sionisternas massakrer och 80 % av landet i angriparnas händer.

Detta brott utfördes av tusentals inkräktande sionistiska judar från jordens alla hörn som inte ens var födda i Palestina. De var khazariska ashkenazi-judar (khazarer från södra Ryssland som konverterat till judendomen på 800-talet E.Kr.) men som via sin brottsliga ideologi, sionismen, nu ansåg sig att ha rätt att lemlästa och mörda för att "återfå det land Gud lovat oss".

Flera kända judar deltog i denna första våg av terror i samband med den judiska statens blodiga tillkomst. Antingen var de som de sedemera israeliska premiärministrarna Yitzhak Shamir och Menachem Begin medlemmar i terrorgrupper som Stern-ligan respektive Irgun Z'vai Leumi, eller i Jewish Agencys väpnade styrkor Haganah och Palmach. De sedemera israeliska överbefälhavarna Moshe Dayan och Israels nuvarande premiärminister Yitzhak Rabin ledde aktivt den etniska rensningen av tusentals palestinier i egenskap av militära befälhavare för den judiska armén.

Andra kända judar som deltog i denna terror var Nobels freds(!)pristagare Elie Wiesel och den danska tidningen Politikens judiske redaktör Herbert Pundik (som numera utdelar DN's "frihetspris" ihop med den likaledes judiske kulturchefen på DN, Arne Ruth!).

Radio Islam har länge haft sin spotlight på fackpampen och landshövdingen Sigvard Marjasin sedan hans agerande i samband med Erik Pensers härjningar med PK-banken. Sedan i höstas har Marjasins namn åter aktualiserats när han tillträdde som ordförande för Palmekommissionen.

Ännu ett hedervärt uppdrag till en person som redan som fd. ordförande för Kommunalarbetarförbundet och landshövding i Örebrolän lärt sig hur det känns att sitta vid maktens spakar.

Att denne Marjasin har ett förflutet som medbrottsling till den judiska människofördrivningen av hundratusentals palestinier 1948 är det däremot få som kan ana. Men det är ändå den bistra sanningen som vi nu skall avslöja.

I den judiska tidskriften "Keren Kajemets" nummer 16/1-1995 dyker nämligen Sigvard Marjasins namn upp i ett minst sagt graverande sammanhang.

Sigvard Marjasin hyllar nämligen, ihop med ett gäng andra judar som liksom han var med som frivilliga i den israeliska arméns 7:e brigad under "befrielsekriget" 1948, en av de sina som nyligen avlidit, en viss jude vid namn Herman Abrahamsson.

Och hur hyllar Marjasin och hans judiska vapenbröder från massakrernas tid, år 1948 i Palestina, sin nu döde frände? Jo, med att plantera en minneslund om 1000 träd, på ockuperad palestinsk mark!

Denne Marjasin är alltså inte vilken sionist som helst. Han har medvetet, med vapen i hand, slagits för sionismens sjuka ideologi och genom sina insatser gjort sig till en medbrottsling till de som planlagt och genomfört våldtäkten på palestinierna och deras land.

Det är föga förvånande att han i sin kommission har två andra kända sionistiska aktivister, judarna Helle Klein och Hans-Gunnar Axberger.

Axberger tillhör kretsen kring judarna Göran Rosenberg, Maciej Zaremba och "årets sionistiska kvinna", Agneta Pleijel. Han har haft den höga posten som Pressombudsman (PO) 1990-92 och deltog häromåret i judarnas kampanjer mot Radio Islam och där Axberger var påtänkt som "expertvittne" för sionistsidan i en rättegång som till deras förtret ej blev av.

Helle Klein å sin sida är judinnan som lyckats infiltrera både socialdemokraterna (SSU) och kyrkan, eftersom hon, hör och häpna, är präst i Svenska Kyrkan. Och till råga på allt var hennes farfarsfar överrabbinen i Stockholm! En infiltration lik den som Paris judiske och katolske kardinal Aaron Lustiger gjort. Utåt kallar Lustiger sig för "katolik" men väl på hemmaplan i Israel utropar han för de ortodoxa judarna att han är och förblir jude och en del av det judiska folket!

Knappast kommer några sionistiska spår i mordgåtan Olof Palme att uppföljas av dessa detektiver, det är då ett som är säkert.

 


För att läsa andra artiklar från Radio Islams tidningTillbaks till svenska huvudsidan

Till Radio Islams sidor på andra språk