"Alla stora sanningar börjar som kätterier."
- GB Shaw

HOME


Sionist i Fokus: Jan Nygren
- en jude som Sveriges statsminister?

Socialdemokraternas påläggskalv, juden Jan Nygren, skrev vi om i förra numret av tidningen. Då förfärades vi av att denne sionistiske infiltratör av Sveriges största parti hade lyckats erhålla en så hög post som samordningsminister i landets nya regering. Vi gladdes åt att han ej blev försvarsminister, vilket var nära att ske, även om rollen som samordningsminister var nog så illa med tanke att han på detta sätt kunde kontrollera de andra ministrarna och leka spindeln i nätet.

Men när nu Ingvar Carlsson tillkännagav sin framtida avgång och Jan Nygren framträdde som en av de två huvudkandidaterna till posten som ny partiledare för socialdemokraterna och därigenom landets nya statsminister, då var det verkligen något oerhört allvarligt som hänt och som saknade motstycke i den svensk-judiska historien. Aldrig tidigare hade någon jude i landet nått liknande höjder, om nu valet skulle göra att Nygren får den eftertraktade posten. Judiska partiledare har vi haft förut, exempelvis Gunnar Heckscher och Ulf Adelsohn, (och Maria Leissners och Gudrun Schymans egentliga ursprung är fortfarande oklart även om deras prosionistiska politiska inriktning är tydlig).

Men en jude som partiledare och statsminister, det vore verkligen höjden av judisk infiltration eftersom sionisterna oftast nöjer sig med att figurera i bakgrunden och manipulera i skuggan av allmänhetens strålkastarsken.

Det är intressant att lägga märke till denne judes kometkarriär inom socialdemokraterna (ett mönster som känns igen från hans vapenbröder som infiltrerar andra delar av det svenska samhället): Från att ha varit SSU-ordförande till att bli statssekreterare i civil- och försvarsdepartementen i förrförra regeringen till att bli marknadschef för Riksbyggen tills det att han trädde in i rampljuset som samordningsminister och nu slutligen figurerande som påtänkt partiledare och statsminister! Bara det att denna tills för ett år sedan i princip helt okända person plötsligt kan avancera till partiledar- och statsministerkandidat i konkurrens med så kända namn inom socialdemokratin som Mona Sahlin, Göran Persson, och Margareta Winberg är helt ofattbart om man inte känner till politikens oskrivna, sionistiska, regler.

Det är av vikt att notera att hans judiska bakgrund vid flera tillfällen använts vid lanseringen av honom. I bakgrundsporträtt av honom på TV nämns den judiska kopplingen och Aftonbladet gick nyligen ut med det stort när de den 23/8-1995 på första sidan och sedan i ett dubbeluppslag i samma tidning under rubriken "Hans mor flydde Förintelsen" berättade hur "Jan Nygren växte upp i skuggan av Auschwitz". Där kunde man bl.a. läsa följande:

"Den polska judinnan Rosa Nygren överlevde flera av nazisternas koncentrationsläger.
Bland andra Auschwitz.
Ingenting har präglats hennes son, samordningsminister Jan Nygren, 45, så mycket.
Strax efter krigsslutet anlände Jan Nygrens mamma med Bernadottebussarna till Sverige och så småningom också till Trollhättan.
Hon hade överlevt gettot i Lodz och koncentrationsläger i såväl Oranienburg som Ravensbrck.
Slutstationen var Auschwitz.
Men hon hade tur. När tåget med arbetskraft till Berlin skulle avgå råkade hon hamna i kön vid exakt rätt tidpunkt.
Rosa Nygren överlevde.
(...)
Trots att minnet från kriget plågar henne och hon därför bara sparsamt avslöjar sina upplevelser för Jan Nygren präglar berättelserna honom starkt."

Artikeln avslöjar dessutom en annan sak av intresse när man betänker de invändningar som sista tiden förts mot att Mona Sahlin skall få posten eftersom hon skulle ha sviktande språkkunskaper. I artikeln berättas det nämligen att Jan Nygren under sin skoltid "fick ettor i flera tunga ämnen" d.v.s. i engelska, matematik och fysik! Och i tyska fick han en tvåa och i kemi likaså. Men han kanske har ryckt upp sig sen dess, vem vet?

Judarnas tidning nummer ett här i Sverige, Judisk Krönika, var inte sena med att skryta över att Nygren fått sin ministerpost efter valet. I numret från december-1994 kunde man läsa om den nye samordningsministern "med judisk bakgrund", under rubriken "Jag känner mig priviligierad". Man drog sig inte för att profetia:

"Sverige kan mycket väl få en statsminister med judisk bakgrund. Jan Nygren är samordningsminister och avlastar tillsammans med Mona Sahlin Ingvar Carlsson i det interna regeringsarbetet. Han har inte stött på någon antisemitism i svenska politikerkretsar. Däremot blev han påhoppad av Ahmed Rami när han skrev om sitt judiska Sverige i Magasinet [en bilaga till Judisk Krönika, Radio Islams anmärkning] 1991.
- Det gladde mig enormt. Rami upptäckte att jag jobbade i försvarsdepartementet vilket var en källa till enormt förtret för den stollen. Det är det enda påtagliga jag själv råkat ut för."

Nu verkar det som om juden Nygren har avböjt kandidaturen som partiledare och statsminister. Men man skall inte glömma att hans inflytande kommer att vara minst lika stort när han nu fortsätter sitt arbete bakom kulisserna som "samordningsminister". Där kan han uträtta samma stordåd för Sions räkning, och som Judisk Krönika så riktigt beskrev det, påverka Sveriges interna regeringsarbete.

Vi har nog inte sett det sista av denne räv.

 


För att läsa andra artiklar från Radio Islams tidningTillbaks till svenska huvudsidan

Till Radio Islams sidor på andra språk