"Alla stora sanningar börjar som kätterier."
- GB Shaw

HOME


Gudrun Schymans sionistiska koppling

Att vänsterpartiets partiledare Gudrun Schyman hyser tysta sympatier för den sionistiska världsmakten framträder allt starkare. I förra numret av Radio Islams tidning berättade vi att hon manifesterande hade bevistat premiären av den rasistiska filmen "True Lies", producerad i judarnas Hollywood, där hjälten Schwartzenegger slår ihjäl horder av blodtörstiga arabiska "terrorister" (se även SvD 23/9-1994). Bara det att en vänsterpartiledare befinner sig på premiären för en amerikansk skräp-action av den värsta sort är nog så anmärkningsvärt med tanke på partiets tidigare inställning till denna del av "amerikansk" kultur.

Dessutom har partiet numera, sedan Schymans övertagande, judinnan Hanna "Ronja" Zetterberg som dragplåster, en ung sionistisk aktivist som hycklande talar om "humanism" samtidigt som hon stödjer den judiska rövarstaten (se "Proletären" Nr. 11, 1994).

Och inget säger Schyman om utländska - läs judiska - bankers försök att knäcka den svenska ekonomin och lämna vårt samhälle blottat för skrupelfria judiska finansmäns och spekulanters nyck.

Men nu har hon tagit ett kanske än viktigare steg. Sen några månader går hon ut offentligt med att hon till fästman valt ingen annan än den öppet judiske PR-mannen Leslie Fuchs, storebror till den i Sverige så hårdlanserade läkarförfattaren Richard Fuchs!

Enligt uppgift har de hållit ihop som par sen flera år men först nu valt att gå ut offentligt med det. I "Se & Hör", Nr 24 - 1995, intervjuvas den yngre brodern om sin storebrors förhållande med Gudrun Schyman. På frågan om Leslie Fuchs skulle vara kommunist svarar Rickard:

"- Näe, det tror jag faktiskt inte. Snarare åt andra hållet. Fast under ett år bodde han på en kibbutz i Israel så han är mycket medveten i den frågan."

I vilken fråga då? Frågan om den judiska ockupationen av ett helt land, Palestina? Det är värt att minnas att tjänstgöring på kibbutz är ett av de förnämsta saker en jude i "diasporan" kan göra för att visa sitt stöd för Israel. Kibbutzerna har alltid för palestinierna stått som symbol för den judiska ockupationen av deras land.

Om Gudrun själv är judinna, det vete gudarna. Men det skulle mycket väl kunna vara så. "Varma" judar som bröderna Fuchs tillhör den judiska elit som inte letar efter sina partners bland goj-flickorna, blandäktenskap är ju fy skam i de kretsar de kommer ifrån. Det måste vara "kosher"!

 


För att läsa andra artiklar från Radio Islams tidningTillbaks till svenska huvudsidan

Till Radio Islams sidor på andra språk