French
English
Svenska
Deutsch
Russia
Italian
Portugais
Spanish
Arabic
Suomi
Norsk
Danish
Romanian
HungarianFaurisson om Rami i fängelset

 
 

Jag heter Robert Faurisson och talar till er från Frankrike. Vi har idag den 21 juni 1991 och jag vill börja med att gratulera Ahmed Rami. Som ni säkert vet befinner han sig i fängelse. Men även om han är i fängelse, fortsätter han där att kämpa för sina åsikter. Det han gör i fängelset är fantastiskt, därför att det bevisar att även om man spärrar in någon i fängelse så kan man aldrig spärra in någons åsikter eller sanningen. Och det är just detta som Ahmed Rami nu bevisar.

Denna gång vill jag speciellt vända mig till araber och muslimer och alldeles speciellt till det palestinska folket. Jag vill börja med att påpeka att jag, i min forskning, inte alls egentligen är intresserad av politiska idéer. Men faktum är, att medan jag ägnat mig åt att forska i det ämne som handlar om, vad jag kallar, den stora lögnen, lögnen om gaskamrarna och folkmordet, har jag upptäckt att gamla frågor (dvs de påstådda gaskamrarna och folkmordet) spelar en mycket viktig politisk roll idag, oavsett vad jag anser om det. Ni araber, muslimer och palestinier har, och det med rätta, den uppfattningen att ni har att göra med en mycket mäktig motståndare - judar med pengar, med tanks, med attackplan, med missiler osv ... Men jag anser att det viktigaste vapnet som judarna har mot er är den stora lögnen om Holocaust. Så länge som denna lögn är vid liv i Europa, i USA, i Canada osv, så länge kommer människor att skänka pengar, tanks, flygplan mm till judarna. Jag ber er därför att försöka inse att frågan om gaskamrarna och folkmordet inte är en fråga som bara hör till det förflutna. Kom för all del inte och säg att, "jag är inte intresserad av vad som hände för 50 år sedan". Faktum är nämligen att lögnen om Holocaust är en lögn som gäller och utnyttjas även idag. Det är inte något som bara fanns i det förflutna. Denna lögn är lika aktuell idag - brännande aktuell.

Jag vill därför försöka informera er så, att ni bättre kan förstå hur det förhåller sig. När judarna gång på gång upprepar sina lögner om gaskamrar i Auschwitz och på andra ställen, behöver ni endast ställa en enda fråga till dem - en mycket enkel fråga som lyder så här: "Var då snäll och förklara för mig, vad är en gaskammare? Hur fungerar den? Hur kunde man använda Zyklon B? Hur kunde man leda in gasen i ett stort rum fyllt med 2000 människor? Och hur kunde man, genast efter gasningen, öppna dörren för att bära ut liken? Detta är en materiell omöjlighet!" Ni skall veta att Zyklon B började användas omkring 1917-20 som ett desinfektionsmedel - ett mycket potent sådant. Och man använder det än idag. Men det har den egenskapen att det biter sig fast intensivt på alla sorters ytor - väggar, tak och förstås på de döda kropparna. Man kan alltså inte röra vid kropparna utan att själv förgiftas och dö.

Det är viktigt att man inte missförstår det hela och blandar ihop självmord genom gas med avrättning genom gasning. Om man vill begå självmord med gas, så är det inte så svårt. Men man kan inte använda cyanvätesyra (dvs Zyklon B). Om man däremot vill avrätta någon genom gasning, så är detta mycket krångligt. Det är därför som gaskamrar i amerikanska fängelser är så komplicerade i konstruktionen. Dessutom är det bara möjligt att avrätta en person åt gången. Så detta, som judarna ideligen upprepar, om gaskamrarna i Auschwitz som kunde döda 2000 människor åt gången är bara ett idiotiskt påhitt! Och varje gång jag hävdar detta så svarar de: " jamen, det är väl inte så viktigt om de dödades genom gasning eller på något annat sätt." Men det svaret är ju verkligen egendomligt eftersom de hela tiden insisterar på att gas användes som ett specifikt vapen i en specifik situation.

Jag vill nu berätta om ytterligare ett viktigt faktum. I min forskning har jag nämligen upptäckt att lögnen om gaskammare uppfanns redan under första världskriget. Då sades det att serberna gasades ihjäl av tyskar, österrikare eller bulgarer. Och sedan, under andra världskriget ärvde judarna bara denna gamla lögn, som på 20-talet var känd för att vara en lögn, de ärvde den i återvinningssyfte. Allt de behövde göra var att byta ut serber mot judar. Och så började de säga att tyskar och österrikare hade gasat ihjäl judar!! Så detta är en gammal, gammal lögn!! Det är struntprat och jag vägrar att tro på sådana dumheter.

Ni skall veta att offren för denna stora lögn är inte bara araber, muslimer och palestinier. Det tyska folket är också i högsta grad offer för denna stora lögn. Men jag tror de börjar inse nu, att det är en lögn och att vi måste bekämpa den. Vi måste bekämpa denna lögn och den finansiella makten. Vi måste bekämpa denna lögn och våldet. Och vi måste kämpa för sanningen, friheten och rättvisan. Sanning, frihet och rättvisa åt alla - araber, muslimer, palestinier, tyskar, européer, amerikaner och vem det än må vara.

 

Tack för att ni lyssnat.  

 

 
Les livres d´Ahmed Rami
Ahmed Rami´s Books:
ENGLISH

Morocco and revolution
DEUTSCH

Ein Leben für Freiheit
FRENCH

Révoltes: pourquoi et comment
PORTUGUÊ

Marrocos e Revolução
 Ahmed Ramis böcker:

Vad är
Israel?
101 fakta istället för
den judiska

lögnpropagandan
Av Ahmed Rami.

ZIP

Behandlar bl.a. judendomens historiska rötter, sionisternas sammarbete med det nazistiska Tyskland och en granskning av den bibliska judendomen. Oumbärlig källa för alla som vill förstå den långvariga Palestina-konflikten.
(Finns även på
tyska Deutsch)


Israels
makt
i Sverige
Av Ahmed Rami

ZIP

Om den judiska ockupationen i Sverige och dess makt över de svenska medierna och Sveriges ekonomi och de maffiametoder som används för att kontrollera det fria ordet.
(Finns även på
tyska Deutsch)


Ett liv
för frihet
(Självbiografi)
Av Ahmed Rami

ZIP

Om Ahmed Ramis roll i kampen för demokratin i Marocko och i Sverige och mot kung Hassan i Marocko; och om hans liv från hans uppväxt i Marocko fram till hans flykt till Sverige. På vägen får vi ta del av hans funderingar om Islam och om hur ett rättvist samhälle bör byggas.
(
franska en français och tyska Deutsch)


Judisk
häxprocess
i Sverige

Ahmed Rami

ZIP

Boken om den av judarna iscensatta rättegången då Ahmed Rami dömdes till 6 månaders fängelse för "missaktning av den judiska maffian". Den innehåller bl. a. de samtliga 18 åtalspunkterna som fälldes.
(Finns även på
tyska Deutsch)


Israel
Falsk
Varudeklaration
Den Judiska myten
om rasen
Av Ahmed Rami
ZIP

Ahmed Ramis senaste omfattande bok. Avslöjar Judendomens verkliga ansikte, dess myter och propaganda.


AHMED
berber-
pojken

Barnbok

Av
Ahmed Rami
Ahmed
berberpojken

(Barnbok)

Av
Ahmed Rami
ZIP

Berättelsen om berberpojken Ahmed bygger på händelser som har ägt rum i verkligheten i Ahmed Ramis barndom i Maocko.Ahmed Ramis böcker är delvis översatta till
tyska , franska , engelska
och kan beställas (i bokforme) genome att direkt skriva till författaren:
Ahmed Rami
Box 316
10126 Stockholm
Tel. 0708121240
Andra böcker:


Förbjud Gamla Testamentet !
Av Ahmed Rami

Bakom denna hemsida står en grupp frihetskämpar från olika lände till stöd för
Ahmed Ramis kamp mot den judiska ockupationen och herraväldet i Palestina
och i resten av världen. Du också är välkommen som frihetskämpe.
Handla nu! I morgon kommer det att vara för sent!
 
No hate. No violence. Races? Only one Human race.
United We Stand, Divided We Fall.
Know Your enemy

You too are welcome as a freedom fighter. Act now! Tomorrow it will be too late!
Compose your letter online. Write now to Rdio Islam
Ahmed Rami, writer, journalist, is the founder of the radio station Radio Islam.
Donations to help his work may be sent (in cheques or in notes) to his address:
Ahmed Rami - Box 316 - 10126 Stockholm, Sweden
Phone:+46708121240
Latest additions:
English -Svensk -French -German -Portug -Arabic -Russian -Italian -Spanish -Suomi

©
No Copyright. - All texts and files in this Site may be republished and reproduced
as long as Radio Islam-(at http://www.abbc.net) where they are located - is mentioned.

HOME