No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语

Radio Islams Nyheter på Svenska97 04 25

Jan Bergman fortsätter trotsa den judiska åsiktsdiktaturen

I det senaste numret av den svensk-judiska tidskriften Judisk Krönika, Nr. 2, 1997, ägnas mycket spaltutrymme åt Jan Bergman. Bergman är religionsprofessorn från Uppsala Universitet som judarna sett som ett av sina främsta hatobjekt, ända sen denne modige man vågade stå upp som försvarsvittne under rättegången mot Radio Islam 1989.

Judarna drog igång sin omfattande kampanj mot Uppsala Universitet, den sk "Bergman-affären", och krävde professorns avgång. Han utpekades som den ondaste av människor, hetsen mot honom visste inga gränser.

Jackie Jakubowski, Judisk Krönikas chefredaktör, skräder inte med orden när han på ledarsida kallar Jan Bergman "ett hopplöst fall", "ett patetiskt exempel på hur hat mot andra människor kan deformera hataren själv". Enligt sionisten Jakubowski hyser Bergman ett "djupt" "förakt för det judiska folket och för judendomen" och drivs av ett "primitivt och öppet" "judehat". Bl a "försvarade" Bergman under Rami-rättegången "Ahmed Ramis antijudiska hets" genom att framföra vad Jakubowski kallar för "klassiska antisemitiska anklagelser".

Nu är det så att en präst, Kurt Ljungberg, ordförande för Eukemeniska föreningen S:t Lukas i Karlskrona, i slutet av februari utmande judemaffian genom att bjuda in Bergman som föreläsare till sin församling.

Sionisterna drog igång en massmediaorkester riktad mot prosten och Jan Bergman, bl.a. via lokaltidningen Sydöstran, där man öste på med sitt tunga artilleri av förtal och smutskastning. Syftet var att skrämma Ljungberg och förmå honom att stryka sin inbjudan till Bergman. Men till judarnas förtret backade han inte.

I en tidningsintervju kallade han t o m Bergman för "en ledande religionshistoiriker som gjort banbrytande forskarinsatser", och sade att han inte såg Bergman som någon "antisemit".

Artiklarna i Judisk Krönika, som vi kommenterar, uttrycker även stor upprördhet över att Kurt Ljungberg vågade försvara Bergmans avslöjanden, under Rami-rättegången, om judarnas amalek-mitsva. D v s att judarna verkligen har en mitsva, ett heligt gudomligt judiskt påbud, som går ut på att judar har rätt att döda icke-judar.

Jakubowski låtas utåt som om detta påbud inte existerar, trots att det finns angivet, svart på vitt, i de judiska religiösa skrifterna, t o m uttolkat av den främste judiske gurun, Moses Maimonides. Men när Jakubowski i sin utfågning av Ljungberg kommer in på ämnet om Bergman och mitsvan, går Ljungberg till motangepp och ställer istället den trotsiga motfrågan:

"Har du motbevisat att det inte finns någon sådan mitsva?"

Jakubowski redovisar inte i sin artikel vad hans svar till prästen blev, helt enkelt för att han vet var sanningen ligger i denna fråga.

Ljungberg fortsätter sedan att upprört kommentera den judiska kampanjen mot hans person, som hållit på ända sedan sionisterna fick nys om att han inbjudit Bergman som föreläsare:

"Vi tänker inte fråga Judisk Krönika om vi får lov att anordna en offentlig föreläsning! (...) Judiska församlingen kan inte i alla saker ha rätt. Judar kan inte i allting ha rätt! Det är inte rätt att slå armar och ben på palestinska pojkar och flickor."

Ljungberg sade vidare, enligt Judisk Krönika:

"Att förbjuda Jan Bergman skulle innebära yrkesförbud för många människor som uttalat sig kritiskt om den judiska församlingen, eller judarnas agerande i Palestina."

Jakubowski:

"- Skulle du bjuda in Ahmed Rami för att tala om moral och etik?"

Ljungberg:

"- Det har inte varit aktuellt."

Ljungberg backade inte, och den judiska kampanjen misslyckades. Bergman höll sitt föredrag och till judarnas ilska upptäckte de att deras intellektuella terror inte skrämt honom till tystnad, utan snarare tvärtom!

Om den judiska versionen av vad som hände under andra världskriget, den sk "förintelsen" vågade Bergman bryta mot sionisternas tabun och sade: "...att sex miljoner judar mördades i Förintelsen behöver inte vara sant." Och om amalek-mitsvan backade Bergman inte en tum. Enligt Judisk Krönika skall han i en intervju i Sydöstran sagt följande:

"En judisk extremist Goldstein mördar muslimer under bön i moskén. Detta är exempel på det som kallas mitzvah i judendomen. Att judar anser sig ha rätt att mörda icke-judar."

Man kan förstå att palestiniernas bödlar gnisslar tänder.

Utdrag från Jan Bergmans omtalade vittnesmål, finns tillgängligt på vår sida, ihop med annat material kopplat till detta. För mer information besök vårt nya Bergman-arkiv.

97 04 22

Per Gahrton kommenterar avslöjandena om den sionistiska komplotten mot honom

Den proisraeliska "kristna" dagstidningen Dagen, av den 20/3-1997, har "storsintheten"att låta Per Gahrton kommentera de avslöjanden tidningens andreredaktör Torbjörn Freij gjorde i tidningen den 28/1-1997. Freij avslöjade då att Per Gahrton utsatts för en kampanj för att få bort honom från Folkpartiets Ungdomsförbund (FPU) som Gahrton då ledde (på det tidiga 70-talets tid). Anledningen var Gahrtons engagemang för palestinierna, något som retade judarna i ledningen som Jan Friedman, Olle Wästberg-Hirsch, Johan Schück och sionisten och Mr. Israel Himself - Per Ahlmark. För mer läsningen om Freijs avslöjanden ber vi er att läsa en tidigare artikel införd på våra nyhetssidor. Klicka här.

Gahrton är självklart upprörd över Freij och hans kumpaners gangstermetoder. I Gahrtons artikel, som har rubriken "Ahlmarksekten gör come-back", skriver han att "det viskades om hot och odemokratiska metoder" riktade mot honom för att se till att han ej blev återvald till FPUs ledare. Men nu har en av de ansvariga för kampanjen mot Gahrton erkänt hur det gick till, svart på vitt! Gahrton skriver:

"Nu bekräftar Torbjörn Freij de allra snuskigaste ryktena!"
(...)
"Visst var det ett ungdomsförbund. Visst har drygt ett kvartssekel passerat sedan det skedde. Ändå: Metoder man trodde tillhörde stalinismens Sovjet eller möjligen Nixons USA. Maffiametoder. I ett parti som ständigt skryter om sin egen speciella rättrådighet när det gäller demokrati. Dessutom: Dessa unga herrar som 1971 ansåg utpressning och skrämsel utgöra legitima metoder i en demokratisk organisation sitter fortfarande på förbluffande många inflytelserika poster i det svenska samhället, inte minst inom massmedia."

Gahrton går även till verbal attack mot Per Ahlmark, Sveriges mest rabiate arabhatare och Israelpropagandist:

"Efter Per Ahlmarks år som FPU-ordförande 1960-62 bildades kring honom en gruppering som har alla likheter med en fanatisk sekt. Byggstenar i tron var anti-kommunism, krav på svenskt atomvapen och svensk Nato-anslutning, McCarthyisk misstänksamhet mot alla vänstertendenser. Herbert Tingsten var gud, hans profet var Per Ahlmark och paradiset hette Israel."

"Minsta förståelse för palestiniernas situation var liktydig med medbrottslighet till Hitlers judeutrotning."
(...)
"Jag kom lyckligtvis aldrig in i den stockholmsbaserade slutna sekten, som dessutom bedrev inavel i en utsträckning som måste få Livets ord att blekna av avund."

Och Gahrton är mycket kritisk till Lars Leijonborg, mannen som var sionisternas favorit under kampen mot Gahrton 1971, och som nu senast valts till partiledare för Folkpartiet. Freij påstod i sin artikel att "Leijonborg hölls hela tiden utanför [skumraskeriet] för att bevaras okorrumperad", d v s han skulle ha varit omedveten om vilka metoderna var som ledde till att han vann ordförandeposten för FPU från Gahrton 1971. Gahrton bemöter detta påstående, och skriver:

"Även om det vore sant, lär Lars Leijonborg knappast i efterhand ha hållits ovetande om med vilka metoder hans seger hade säkrats. Vilket inte hindrade honom från att sitta kvar.

Och nu går han [Leijonborg] bildligt talat över lik för att återföra partiledarposten till sekten. Allt medan gurun själv, som för ett antal år sedan försökte inbilla omvärlden att han drabbats av mänsklighet och blivit poet, nu åter för femtioelfte gången har gett ut en skrift där han försöker bevisa att större delen av nuvarande och politiska ledare i Sverige egentligen är själsliga folkmördare och medbrottslingar till Hitler, Stalin med flera. Det är omöjligt att inte instämma med Anders Ferms recension av Per Ahlmarks "Det öppna såret - massmord och medlöperi" i Sydsvenskan (14 februari) - denne Per Ahlmark är sanneligen en "illvillig och intolerant människa". Via sin gamle torped Lars Leijonborg gör han nu slut på ett mellanspel där folkpartiet gjorde några förtvivlade försöka att damma av sin stendöda socialliberalism. Tillbaka till hätskheten, antivänsterismen, personförföljeriet, Nato-förälskelsen, Israel-hyllningarna och förgudningen av Herbert Tingsten.

Liksom 1971 blir det gurun själv, Per Ahlmark, som håller i tåtarna"

Bra skrivet, Gahrton! Stå på dig!

97 04 18

Judarna Wästberg-Hirsch, Josephson och Gustafsson - måste man vara jude för att bli en "respekterad" kulturarbetare?

I veckan har tre framstående kultutarbetare, alla kända namn, figurerat i pressen i samband med utnämningar, prisutdelningar och nominationer:

Författaren Per Wästberg har fått en plats i den ansedda Svenska Akademin. Skådespelaren Erland Josephson har fått ett av landets främsta teaterpriser, och Lars Gustafsson har nominerats som kandidat till ett stort prestigefyllt internationellt författarpris.

Det intressanta är att alla tre är judar, sionistiska judar.

Enligt judarnas statistik utgör de bara 15 000-20 000 av befolkningen i Sverige. D v s sannolikheten att en person i Sverige ska vara "jude", är, enligt judisk statistik, 1 på över 400. Är det då inte helt otroligt att judarna på detta sätt kan dominera kulturlivet i vårt land? Vad är det för mekanismer som ser till att judar, sionister, kommer fram i rampljuset, medans folk som är kritiska till den rasistiska judendomen och terrorstaten Israel utfryses från kulturlivet?

Per Wästberg kommer från den gamla judiska Hirsch-släkten. Han samarbetar öppet med den sionistiska organisationen Svenska Kommittén mot Antisemitism och har bl a bidragit med ett kapitel i boken "Det eviga hatet", som är riktad mot Radio Islam. Pers bror, Olle Wästberg, chef för Sveriges Radio intervjuvas om sitt Israel-engagemang och judiskhet i tidningen Judisk Krönika förra året. Han tillhör t o m organisationen Samfundet Sverige Israel!

Erland Josephson är skådespelaren som älskar att spela jude, antingen som skådis i någon Bergman-pjäs eller film, eller som detektiv Rosenbaum i TV-serien som gick på TV för några år sedan. Erland berättar ofta i intervjuver att det judiska "är något nedärvt", som enligt honom har med "hur man går", och "hur man rör sig". Vad nu det har med "religion" att göra!

Lars Gustafsson är den numera Texas-baserade författaren som säger sig ha "konverterat" till judendomen. I boken "Judisk identitet", som han medverkat till, kan man läsa mycket om hans förhållande till sin judiskhet. Gustafsson är en sann judisk rasist, för mer läsning om hans syn på Palestina-frågan rekommenderar vi en läsning av artikeln "Lars Gustafssons rasism".

97 04 14

Desinformation i krigets Algeriet

Vi är numera vana att nästan dagligen överösas med nyheter om massakrer i Algeriet på civila, framförallt kvinnor och barn. Massakrer som enligt dessa uppgifter är präglade av stor brutalitet.

Enligt rapporterna är massakrerna utförda av vad man betecknar som "muslimska fundamentalister" och "muslimska fanatiker". Ofta utpekas de muslimska organisationerna FIS och GIA som ansvariga, organisationer som företräder den islamiska rörelsen i Algeriet och som brutalt slogs ner när den sioniststödda dikaturen i landet annulerade islamisternas valseger 1991. En kupp som våra "demokrater" i Väst lät gå förbi med en talande tystnad.

Unisont citerar våra massmedier uppgifter om "muslimernas" massakrer på oskyldiga civila bybor utan någon som helst tillstymmelse till kritiskt tänkande. Aldrig ställs frågan varför söner av folket, som empelvis GIA:s kämpar, skulle attackera sina egna ute i de fattiga byarna på den algeriska landsbygden.

Men nu har för första gången den andra versionen kring dessa mystiska massakrer tryckts på nyhetsplats i svenska medier. I ett TT-meddelande publicerat i en liten Metro-notis (8/4-1997) stod det exempelvis att läsa:

"Under de senaste dagarna har det kommit rapporter om drygt 100 bestialiska mord på civilpersoner i byar utanför Algeriets huvudstad Alger. De hårt statsstyrda medierna skyller morden på islamiska fundamentalister. Oberoende iakttagare betvivlar starkt den bilden. De utesluter inte att en del av blodsutgjutelsen bör skrivas på den algeriska säkerhetspolisens konto."

Och några dagar senare kan man läsa en artikel i Expressen (hör och häpna!) av Ulrika Kärnborg (11/4-97), där hon talar om den algeriske exilledaren och partiledaren för FFS, Hocine Ait Ahmed, som nyligen besökte Sverige. Hon skriver:

"FFS-ledaren tror inte, till skillnad från Algeriets ledande (och statskontrollerade) dagstidningar, att FIS ligger bakom den senaste våldsvågen. Han får stöd av oberoende iakttagare som menar att åtminstone en del av blodsutgjutelsen bör tillskrivas säkerhetspolisen.

Inför valet passar den på att utrota familjer och individer som kan tänkas ha något med islamisterna att göra, utåt gäller det att skylla på FIS."

(Fetstilen är orginalets)

Hur ofta har våra medier tagit upp detta perspektiv på våldet i Algeriet? Svar: Aldrig!

Hur ofta har de sk "oberoende" medierna i Sverige och Väst upprepat de statskontrollerade algeriska tidningarnas påståenden att islamisterna är ansvariga för massakrerna? Svar: Alltid!

För mer läsning om situationen i Algeriet, läs gärna den muslimska motståndsgruppen GIA:s deklaration, översatt till svenska.

97 04 01

Radio Islams hemsida fyller ett år

Idag, den 1:a april är det ett år sedan Radio Islam introducerades på Internet. De sionistiska försöken att tysta de sanningar Radio Islam sprider misslyckades kapitalt. Hemsidan har utvecklats åtskilligt sen dess och innehåller idag mängder av text och bilddokument om allt som rör sionismen och Palestinafrågan, den judiska makten och dess maffia-metoder. Och dessutom på åtta olika språk.

Strax efter det att Radio Islams hemsida dök upp på Nätet, startade radiostationen Radio Islam att sända igen i Stockholms närradio.Det innebar ännu ett nederlag för sionist-maffian, yttrandefrihetens verkliga dödgrävare.

Internet har inneburit att det internationella perspektivet på kampen mot sionismen ökat. Radio Islam har numera sympatisörer i världens alla hörn: Brazilien, Sydafrika, Ukraina, och Australien är bara några exempel på länder där vi nu har vänner som stödjer oss i kampen.

Och i Frankrike gjorde nyligen anti-sionistiska aktivister en omfattande kupp mot det judiska åsiktsmonopolet i landet. De tog material från Radio Islams hemsida och spred det sedan till rektorer och lärare i en mängd skolor.

Det blev genast liv i luckan. Franska tidningar som Libération och Le Canard Enchainé skrev om händelsen och tog särskilt upp Radio Islam och dess hemsida. De statliga franska TV-nyheterna hade också ett fem-minutersinslag om hemsidan. Enligt massmedia skall t o m självaste borgmästaren i Paris polisanmält Radio Islam för det inträffade!

Ekots Paris-korrespondent Ingmarie Froman kommenterade också händelsen i ett inslag i P1 den 20/3-97. I inslaget intervjuvade hon den judiske aktivisten Mark Knobel från Simon Wiesenthal Center i Paris:

"Mark Knobel ser i själva verket ett väloljat internationellt samarbete bakom Ahmed Rami. Ramis hemsida på Internet fungerar som propagandacentral. Den finns på åtta olika språk, översättningarna är perfekta, och Mark Knobel talar om en "Internationell Ramifiering"."

Radio Islam tackar Simon Wiesenthal Center för komplimangen om de "perfekta översättningarna". Talet om den "Internationella Ramifieringen" var för oss helt nytt, och begreppet lämnar fältet öppet för flera olika tolkningar.

Radio Islam vill härmed tacka alla våra vänner för ert fantastiska stöd. Fortsätt skriva E-mail med tips och frågor. För även om vi inte hinner besvara dem alla ger de oss ändå en vägledning om vilket material ni värderar mest och vad ni vill att vi ska trycka på. Vi tar också tacksamt mot skriftliga bidrag t ex till våra nyhetssidor, med reservation att vi redigerar dem om vi finner det nödvändigt. Och tips om vad sionisterna håller på med, t ex med bifogade citat och tidningsklipp, är alltid välkomna!

Och kom ihåg: Det är Du som gör skillnaden om sionisterna skall forstätta ha lekstuga i det här landet och missbruka vår ekonomi, våra massmedier och andra institutioner för den rasistiska jude-maffians syften och dess judestat Israel, grundad på land stulet från miljoner palestinier, eller om de inte ska göra det.

Tänk globalt och agera lokalt!!

97 03 25

Göran Skytte blir illamående av att se sanningen

Sionisterna börjar tydligen bli rädda för de sanningar Radio Islam ser till att allmänheten rättmätigen får reda på.

Vid flera tillfällen har de hojtat om Radio Islams uppslagsverk, som ligger på vår hemsida. Uppslagsverket, som är inget annat än just ett uppslagsverk, tar upp det mesta som rör Palestina-frågan; sionismen, de främsta antisionisterna, de främsta sionisterna (både levande och döda), de viktigaste organisationerna, de viktigaste tidskrifterna. Den är grunden till ett framtida större verk, där man snabbt skall kunna finna information rörande de ämnen Radio Islam tar upp.

Uppenbarligen är det något med detta uppslagsverk som sionisterna fruktar. Det verkar vara just det faktum att de själva, för första gången, råkar vara med i ett verk, där deras namn och maktpositioner i det svenska samhället finns uppgivna. På detta sätt kan de sättas in i ett vidare, större, sionistiskt sammanhang.

Och därför kommer gång på gång hysteriska utfall från sionisterna mot uppslagsverket. Senast i kören är den inställsamme programledaren och krönikören Göran Skytte, som nu än en gång gör pigjobb åt sina judiska vänner. Kanske är han i behov av nya välbetalda jobb?

I en krönika publicerad i Aftonbladet 21/3-1997, skriver Skytte under rubriken "Obehaget blir till illamående". Och han brassar på med tunga artilleriet när han i ingressen skriver:

"Jag har skaffat internet. Hittar en hemsida för den fängelsedömde judehataren Ahmed Rami. Han publicerar där något han kallar "Radio Islams uppslagsverk". Och både till tonfall, ordval och innehåll är det som att bläddra i nazistiska skrifter från 30- och 40-talen."

Man kan fråga sig hur det kommer sig att shabbaz-gojen Skytte kan vara så bevandrad i "nazistiska skrifter från 30- och 40-talen? Vi kan erkänna att Radio Islam i sådana fall har mindre erfarenhet av denna typ av litteratur, än Skytte. Nej, vi håller oss istället till böcker som de skrivna av Roger Garaudy, Israel Shahak och Alfred Lilenthal. De två senaste är dessutom judar. Shahak har specialiserat sig på att avslöja den judiska ideologins rasism och människoförakt. Lilenthals mästerverk "The Zionist Connection" är en omfattande exposé över sionistiska judars makt över medierna.

Skytte skriver vidare:

"Detta så kallade uppslagsverk är utformat som en förteckning. Precis som i Nazi-Tyskland räcker det med att man för hundra år sedan hade en jude i familjen för att att här räknas som jude. Då var det Hitler-nazisterna som bestämde vem som skulle räknas som jude, nu är det Radio Islam-nazisterna som vill avgöra den saken."

"Radio Islam-nazister". Det var för oss ett helt nytt begrepp!

Apropå det Skytte skrev här ovan. Skytte ljuger när han talar om att uppslagsverket betecknar folk som judar som haft någon judisk släkting för "hundra år sedan". Nej, vi kallar dem som är judar just för att de är judar. Judarna kallar dem t o m själva för "judar"! För att förvissa sig om den saken kan man helt enkelt plöja igenom de senaste fem åren av sionist-judiska tidskrifter som "Judisk Krönika", "Menorah" och "Keren Kajemets" tidskrift.

När Skytte sedan skall till och citera från uppslagsverket drar han sig dessutom inte för att eliminera de bitar i citaten som ej passar hans uppsåt. I uppslagsverket omnämns exempelvis den sionistiske juden Kjell Dabrowski.

I vårt uppslagsverk lyder texten:

Dabrowski, Kjell
Jude med polsk bakgrund. Var tills alldeles nyligen gift med journalisten Stina Dabrowski. Producent, först på radio och nu på TV4. Dabrowski är en hängiven jude som stödjer de judiska organisationerna i Sverige, särskilt Keren Kajemet - Trädplanteringsfonden.

Men eftersom Skytte inte vill dra in det sionistiska perspektivet i sin artikel, väljer han att helt enkelt ta bort de sista orden i den sista meningen, när han påstår sig citera från vårt uppslagsverk.

Skyttes version publicerad i Aftonbladet blir således:

"'DABROWSKI, Kjell. Jude med polsk bakgrund. Var tills nyligen gift med journalisten Stina Dabrowski. Dabrowski är en hängiven jude.' "

Utan att ange det med (...), har Skytte lyft ut de delar av citatet som visar på Kjell Dabrowskis position i vårt samhälle och hans sionistiska engagemang. Ett engagemang där Dabrowski faktiskt donerar pengar till uppförandet av judisk ägd skog på ockuperad palestinsk mark.

Metoden att plocka bort, ur citaten, det som ej passar sionisterna, är en vanlig metod. Det är exempelvis vanligt att man i media, när Ahmed Rami intervjuvas, klipper vad han säger. Talar Rami om att han är emot "ockupationen i Palestina", klipper man bort de sista orden "...i Palestina". Lyssnarna hör då bara att Rami är emot "ockupationen".
Man gör allt för att den israelisk-sionistiska kopplingen till Radio Islams kamp skall döljas, ty annars finns det ju en risk att folk skulle börja sympatisera med det anti-sionistiska budskapet.

Skytte tycker i sin artikel att det är hemskt att Radio Islam "vill visa att kändis si och så är jude". Tydligen skall denna kunskap bara vara förbehållen judarna och deras goj-lakejer.

Radio Islam tycker istället att det är ytterst intressant att exempelvis Expressen är genominfiltrerat av sionistiska judar som Willy Silberstein, Steffo Törnqvist, Cristel Persson, Gabi Gleichmann, Fredik Nejman, Arne Lapidus och andra. Judar som kombinerat sitt arbete på en av våra främsta tidningar med att skriva artiklar i de sionistiska tidningarna i Sverige (exempelvis "Judisk Krönika"), till stöd för en apartheidstat - Israel.

I lördags, 22/3-1997, berättade TV 4:s judiske nyhetsuppläsare Nicklas Grünewald på 22.00-nyheterna att de judiska soldaterna som sköt skarpt in i de palestinska demonstranternas led i Hebron gjorde det för att de var hårt pressade och skulle "försvara civila"!!

Ett oerhört fräckt påstående. Dessutom var hela inslaget om händelseutvecklingen vinklat i ett sionistiskt perspektiv, där man ville få TV-tittaren att identifiera sig med de stackars lidande judiska ockupanterna. Men så blir det när nyheterna läses upp av judiska nyhetsläsare och när TV4:s program- och nyhetschef är juden Lars Weiss, och när man har juden Jan Scherman som chef för samhällsredaktionen.

Det är inte okontroversiellt att vara jude, och därtill sionistisk sådan. Tvärtom! Den judiska ideologin är en rasistisk sådan, med ett människofientligt och fascistiskt budskap. (se Radio Islams sektion om Judendomen). Denna ideologi omsätts sedan i praktiken - den sionistiska staten Israels brott mot mänskligheten utgör en bra illustration på den tillämpade judendomen.

Skytte svammlar vidare:

"...som i all antisemitisk propaganda är syftet att ge intryck att judar kontrollerar massmedia, finansvärld, näringsliv, kultur, politik."

Hmm... Det där lät ju vackert; "antisemitisk propaganda", "ge intryck att judar kontrollerar...", etc. Hur kommenterar då Skytte de israeliska medierna, när de skriver om den judiska makten i den enda supermakten USA:

"Det stora judiska inflytandet i Washington är inte begränsat till endast regeringen. I mediavärlden är en stor del av de framträdande personerna och många av dem, som producerar de populära TV-programmen, varma judar. En stor del av mediakorrespondenterna och tidningsutgivarna är judar, till på köpet varma sådana, som påverkas av sitt deltagande i närbelägna synagogor.
(...)
Men i detta sammanhang får vi inte glömma den judiska dominansen i Washingtons akademiska institutioner. I "det Nationella centret för medicin" är procenten av judiska forskare betydligt högre än deras andel av befolkningen. Vad gäller områden som försvar, vetenskap, filmindustri, konst och litteratur är det judiska inflytandet enormt, vilket innebär en motsvarande ökning av den judiska makten."

- Avinoam Bar-Yosef, israelisk journalist, i artikeln "Judarna som styr vid Clintons hov", publicerad i den israeliska tidningen Ma'Ariv, 2/9, 1994.

Ovannämnda artikel var ursprungligen skriven på hebreiska, det enda språk där judarna talar klarspråk.

Skytte slingrar sig när det gäller den judiska makten i vårt "största" parti, socialdemokraterna. Han skriver:

"De [Radio Islam] rabblar upp olika namn i den socialdemokratiska ledningen. Påstår att de är judar, vilket må vara sant eller halvsant eller helt fel. Och på så sätt skapar de, vilket är avsikten, bilden av att socialdemokratiska partiet är en judisk kamporganisation, underställd 'judiska intressen'."

Skytte är oärlig. De individer vi pekar ut som sionistiskt aktiva judar inom socialdemokratrena, har alla utmärkt sig för stöd till de judiska organisationerna eller genom medverkan i Israels propagandaorgan i Sverige, tidningen "Judisk Krönika". Vi tänker här främst på högt uppsatta socialdemokratiska judar som Sten Heckscher, Leif Pagrotsky, Jan Nygren, Oskar Lindqvist och Anita Gradin. För mer läsning om dessa individer rekommenderar vi artikeln "Den judiska ockupationen i Sverige".

Det är självklart av högsta intresse, om man från ett propalestinskt perspektiv upptäcker att palestiniernas värsta fiender, deras bödlar, har meningsfränder som infiltrerat de absoluta maktpositionerna i Sverige. Man måste då ha den judiske ledaren och Israels förste premiärminister David Ben-Gurions citat, färskt i åminne:

"...det är de olika ländernas sionistiska organisationers kollektiva plikt att under alla omständigheter, villkorslöst, bistå den judiska staten, även om ett sådant ställningstagande skulle komma i konflikt med myndigheterna i de respektive nationerna."

- David Ben-Gurion, "Tasks and character of a modern sionist", "Jerusalem Post", 17 augusti 1952, och "Jewish telegraphic agency", 8 januari 1951.

Skytte säger vidare i sin artikel om Radio Islams uppslagsverk, som han nu reducerar till "listor":

"Det är obehaglig läsning. Meningen med sådana här listor är att de skall uppfattas som förtäckt hot. Och de är ett hot. Fanatiska människor använder sådant här material för att upprätta dödslistor."

Skytte är här inte speciellt unik. Han plankar vad Pia Enochsson sade i Rapport i somras (17/7-1996) om Radio Islams uppslagsverk. Det var hon som började tala om "listor" på judar (syftandes på "dödslistor") och yrade om att syftet med att sionister fanns i uppslagsverket, var att Radio Islam ville uppmana till våld mot de som var namngivna! Är det verkligen någon som blir förvånad när vi berättar att denna Pia Enochsson, aktivist i Socialdemokratiska Partiets Kvinnoförbund också är vice-ordförande i Svenska Kommittén mot Antisemitism?

Skytte prostituerar sig även känslomässigt i sin artikel om uppslagsverket:

"Det är obehaglig läsning. (...) Obehaget övergår vid flera tillfällen till illamående."

Är det ingen som har talat om för Skytte att man med en handvändning, ett klick, kan koppla sig bort från våra hemsidor? Om det nu verkligen är så att han reagerar med "obehag" och "illamående" på sanningen.

Vad Skytte skriver är samma vals som tumörprofessorn Georg Klein drog under rättegången mot Radio Islam 1989. Enligt honom kunde judar inte sova på nätterna för att de lyssnade på och förfärades av Radio Islams budskap. Ramis recept blev då: "Trivs ni inte att höra om era brottsliga metoder och hur ni hjälper till att förinta det palestinska folket? Bra, tryck på "off"-knappen, så slipper ni lida mer!"

Nej, det som verkligen borde göra en illamående är hur palestinierna systematiskt utrotas - idag - i detta nu - av Skyttes sionistiska uppdragsgivare. Barn skjuts, fäder torteras, hus sprängs, tårgasgranater slängs in på BB, mitt bland havande mödrar. T o m ambulanser och FN-skyddade flyktingläger utgör "mål" för de sionistiska krigsförbrytarna! Och varenda kula, varenda granat och splitterbomb, är finansierad med pengar som Skyttes kompisar i judemaffian i Sverige, och andra västländer, samlat ihop och skickat ner till Israel. Allt för att se till att den judiska kolonialstaten på arabisk mark skall bestå.

I slutet av sin artikel går Skytte till verbal attack mot kända svenskar som haft ett antisionistiskt rättspatos, och som därför också finns namngivna i uppslagsverket. De han namngiver är Staffan Beckman, Syster Marianne, Per Gahrton och Jan Myrdal.

Palestina-aktivisten Staffan Beckman kallas av Skytte i artikeln för "den gamle vänster-extremisten", och Jan Myrdal kallar han för "kommunisten".

Man skall då komma ihåg att självaste Skytte var maoist, när det väl begav sig. Men eftersom han är en av dessa professionella vindflöjlar, passar han nu på att attackera sina forna politiska vapenbröder samtidigt som han förtiger sin egen politiska bakgrund.

När Skytte sen skall till att citera från vad det står om Myrdal i uppslagsverket lyfter han ånyo bort det som ej passar, och än en gång utan att ange detta. I det här fallet tar Skytte bort det ställe där uppslagsverket beskriver Myrdal som en person "som vågar säga att kungen är naken". Uppenbarligen tycker den fege Skytte att kungen skall få promenera runt naken, utan att någon avslöjar spektaklet. Hur ska man annars tolka att just den här biten om Myrdal, klipptes bort ur citatet.

Nej, de var låg nivå på Skyttes artikel. Rakt igenom.

Men vad hade man väntat sig av en ja-sägare, som gör allt för att ställa in sig hos Husse.

I en intervju i "Röster i Radio och TV" för ett par år sedan, avslöjade också Skytte att just judinnor var hans favoritintervju-objekt. Han tyckte, enligt egen utsago, att det var något särskilt speciellt och fantastiskt med just judinnor! Med tanke på det uttalandet hade man inte heller väntat sig någon som helst ärlighet i hans journalistiska gärning när han skall skriva om Radio Islam.

Tillbaks till Radio Islams övriga nyheter på svenska


"Det är ingen nyhet att de svenska judarna genom många olika kanaler bedriver ett lobbyarbete för Israels sak. [...] Vi måste kämpa för och försvara Israel med alla de medel som står till vårt förfogande."

- Willy Salomon, vice ordförande Stockholms Judiska Församling, Judisk Krönika, nr.4-5/1988.


Palestine banner
Viva Palestina!

Senaste upplagt


Islamofobi och sionism

En tom säck kan inte stå
Revisionistisk bok av Lars Adelskogh

De svenska judarna och Israel
- citaten från ledande judar säger allt!

Foton 

DN:s judiske chefredaktör Peter Wolodarskis Israelkopplingar; Sionistorganisationen Project Interchange och American Jewish Committee

Pravdas intervju med Ahmed Rami


Talmud unmasked
Talmud: en sionistisk operationsmanual


Israelobbyn och Förenta Staternas utrikespolitik
Av John J. Mearsheimer & Stephen M. Walt

Israel controls U.S. Presidents
Biden, Trump, Obama, Bush, Clinton...

Jan Myrdal intervjuas av Hizbollahs tidning

Mein Kampf
Av Adolf Hitler

"Varför skulle araberna gå med på fred? Om jag vore arab-ledare skulle jag aldrig träffa några överenskommelser med Israel. Det är naturligt: vi har stulit deras land."

- David Ben-Gurion, Israels första premiärminister


Det judiska Bonnierimperiet
- verktyg i Israels tjänst

Elie Wiesel: falskt vittne
Av Robert Faurisson

"Expo" - instrument i sionismens tjänst

Vad är sionism? - intervju med sionistkritikern Lasse WilhelmsonIsraels Nätverk i Sverige
Verket som avslöjar namnen på Israelmaffian och deras positioner i Sveriges maktcentra

Revisionismens segrar
Av Robert Faurisson

The Jewish hand behind Internet The Jews behind Google, Facebook, Wikipedia, Yahoo!, MySpace, eBay...

Sverigedemokraterna - i Israels sold - Bröderna Ekeroth, Bieler, Frick

Ahmed Rami intervjuar tyske general Remer i AL SHAAB 

Kan man verkligen skilja sionismen från judendomen?
Av Ibrahim Alloush


The Founding Myths of Modern Israel
Roger Garaudy: "Den israeliska
statens grundläggande myter"


Utdrag från den sionistiska planen för Mellanöstern

Reel Bad Arabs - Revealing the racist Jewish Hollywood propaganda

Alliansen Sydafrika - Israel

Black Muslim leader Louis Farrakhan's Epic Speech in Madison Square Garden, New York  - A must see!

Leuchter-rapporten - Den första kemiska undersökningen av "gaskamrarna"

Israel Shahak: Jewish History, Jewish Religion
IsraelShahak: "Judisk historia,
Judisk religion"Varför behövs en islamisk revolution? - Av Ahmed Rami

Sions Vises Protokoll

Videos - viktig samling

Samlade citat om sionismen, judendomen, Radio Islam, etc

Förbjud det judiska Gamla Testamentet!
Av Ahmed Rami

Karikatyrer 

Aktivism! - Förena er i kampen!


Down with Zio-Apartheid
 Stop Jewish Apartheid!