French
English
Svenska
Deutsch
Russia
Italian
Portugais
Spanish
Arabic
Suomi
Norsk
Danish
Romanian
HungarianFAURISSON - INTERVJU

med Radio Islam 2

 

Intervju med Robert Faurisson 2 (svensk övers.)

Mina damer och herrar, först vill jag uttrycka min beundran för Ahmed Rami, för hans mod och oförvägenhet för vilket han får utstå mycken förföljelse. Han är nu i fängelse. Men om han måste sitta i fängelse eller ej spelar, om jag så får uttrycka mig, inte så stor roll. Hans revisionistiska idéer sprider sig ändå mer och mer över hela världen. Jag anser att den man som dömde Ahmed Rami till fängelse, den svenske chefsåklagaren, har gjort sig skyldig till brott. Men samtidigt borde jag kanske tacka honom ty, genom att ge Ahmed Rami fängelsestraff, underlättar han spridningen av de revisionistiska idéerna.

Låt mig nu ta upp några nya händelser sedan jag sist talade till er, jag tror det var den 14 april (1991). Förstås blir vi revisionister som vanligt svårt förföljda i vår kamp att informera om sanningen. Men de revisionistiska idéerna vinner mer och mer mark och blir mer och mer uppmärksammade. Först skall jag tala om förföljelserna mot oss revisionister. Den 18 april (1991) blev jag själv dömd av en fransk domstol för att jag, i en intervju i en fransk tidning, sagt att jag inte tror att de påstådda gaskamrarna i tyska koncentrationsläger har existerat samt att jag inte tror att Tyskland hade en politisk plan att fysiskt utplåna judarna. I Frankrike är det nu möjligt att fälla sådana domar därför att vi, sedan den 14 juli 1990, har en speciell lag mot personer som framför revisionistiska idéer. Jag dömdes att betala 250 000 francs. En del av summan är villkorlig. Den delen är på 100 000 francs. Detta innebär att jag nu direkt måste betala 150 000 francs och om jag, inom 5 år, åter uttrycker revisionistiska idéer offentligt måste jag betala ytterligare 100 000 francs. Men jag tänkte inte vänta 5 år, jag väntade inte ens 5 timmar. Redan på kvällen den 18 april meddelade jag per telefax till pressen att jag anser det vara min plikt att upprepa det jag redan sagt i avsikt att avslöja det som vi anser vara en gigantisk historisk lögn. Min förläggare blev även han dömd att betala 180 000 francs. Han och jag beslöt tillsammans att överklaga denna dom.

Den 20 april (1991) hölls ett revisionistiskt möte. Bland åhörarna fanns tolv äldre människor. Dessa blev våldsamt attackerade av några judar. En 67-årig dam blev så svårt skadad att hon fortfarande befinner sig i djup coma. En man fick så svåra skallfrakturer att han miste talförmågan och är förlamad på höger sida. Många andra människor i mötet blev också svårt skadade liksom jag själv blev den 16 september 1989 då jag blev anfallen av tre judar i Vichy.

En revisionistisk bokförläggare, Pierre Guillaume, har en bokhandel i Quartier Latin i Paris. Varje tisdag kommer judar och demonstrerar utanför hans bokhandel och dessa demonstrationer har ofta inslag av våld. Många andra revisionister får också lida förföljelser. Bernard Notin, professor vid universitetet i Lyon, t ex hade fått ett officiellt beslut av myndigheterna att han fick undervisa. Men judarna och den judiska organisationen beslöt självsvåldigt att ignorera myndigheternas beslut och avgjorde själva att Bernard Notin aldrig mer skulle få undervisa i Lyon.

Nu till nyheterna om revisionismen. Först vill jag säga, att i Tyskland är det nu en veritabel panikstämning bland våra motståndare. Nyligen distribuerades nämligen 200 000 exemplar av en fri kommersiell tidning. I denna tidning, som heter Münchener Anzeiger, finns en lång intervju med Ahmed Rami. Och det finns även en helsidesartikel om den stora Auschwitzlögnen. Detta har väckt stor uppmärksamhet bland allmänheten och man är förvånad och mycket intresserad. Nu vet våra motståndare inte vad de skall göra eller hur de skall hantera saken.

Ytterligare en nyhet: just i dagarna har vi fått reda på att tidningar över hela världen har hållit inne med en sensationell nyhet och jag skall nu berätta om denna nyhet. Vi måste då gå tillbaka till den 24 september 1990. Denna dag sände ett forskningsinstitut för toxikologi i Krakow, Polen, ett brev till myndigheterna för Auschwitz' Museum. Myndigheterna i Auschwitz hade bett institutet att göra en undersökning beträffande gaskamrarna i Auschwitz. Jag syftar då på gaskamrarna för desinfektion och de påstådda gaskamrarna för avlivning av människor. Och vet ni vad de kom till för resultat? Ett sensationellt resultat!! Resultatet är att i gaskamrarna för desinfektion finns många spår av cyanvätesyra. Sådana spår kan finnas kvar i årtionden efter årtionden, men i de utrymmen som skulle ha använts för att gasa ihjäl människor finns inga som helst spår av cyanvätesyra. Detta betyder att amerikanen Fred Leuchter hade rätt i sin berömda rapport som också presenterades i rättegången mot Ernst Zündel i Toronto.

I Frankrike finns en kvinna vid namn Madeleine Rebérioux. Hon är historiker och samtidigt ordförande i Förbundet för mänskliga rättigheter. Hon är total motståndare till oss men nu ser hon sig nödsakad att göra en bekännelse. Nyligen sade hon att de gaskammare som man kan besöka i Auschwitz helt och hållet är speciellt uppbyggda för besökarna. Detta är sensationellt!! Så snälla ni, om ni reser för att besöka dessa ställen ställ då denna fråga till myndigheterna där: "Vad anser ni om Madeleine Rebérioux' yttrande? Är det sant att detta helt och hållet är uppbyggt för turisterna?"

Ytterligare en nyhet: I Tunisien publicerade en franskspråkig tidning, La Presse, den 12 maj en prorevisionistisk artikel som informerar om revisionismens idéer. Tidningen har i Frankrike blivit utsatt för polisiära åtgärder men i Tunisien sprids den fritt och man diskuterar där livligt revisionismen och Ahmed Rami.

Det finns många, många goda nyheter för revisionismen och jag vill nu sammanfatta med att säga följande: visserligen inser jag att Ahmed Rami, jag själv och många andra revisionister världen över kommer att drabbas av förföljelser men vi tar det inte så hårt för vi märker att våra motståndare blir mer och mer nervösa. De vet inte vad de skall göra, vad de skall säga, vad de skall skriva eller vad de skall svara. Så är det i Paris, i Stockholm, i London, i Bryssel, i München, i Wien, Österrike, i Warzawa, Polen, i Rom, i Madrid, i Boston, i Los Angeles, i Toronto och i Melbourne. Och dessa våra motståndare blir nu speciellt oroliga för de märker att araberna och muslimerna nu håller på att vakna. De börjar inse att det finns en stor lögn. Så vad än domstolen dömer kommer jag att vara oberörd. Jag kommer att upprepa min information och en dag kommer jag och många med mig och många med Ahmed Rami överallt i världen att segra i vår kamp för sanningen. Tack ska ni ha.  

 

 


 

 
Les livres d´Ahmed Rami
Ahmed Rami´s Books:
ENGLISH

Morocco and revolution
DEUTSCH

Ein Leben für Freiheit
FRENCH

Révoltes: pourquoi et comment
PORTUGUÊ

Marrocos e Revolução
 Ahmed Ramis böcker:

Vad är
Israel?
101 fakta istället för
den judiska

lögnpropagandan
Av Ahmed Rami.

ZIP

Behandlar bl.a. judendomens historiska rötter, sionisternas sammarbete med det nazistiska Tyskland och en granskning av den bibliska judendomen. Oumbärlig källa för alla som vill förstå den långvariga Palestina-konflikten.
(Finns även på
tyska Deutsch)


Israels
makt
i Sverige
Av Ahmed Rami

ZIP

Om den judiska ockupationen i Sverige och dess makt över de svenska medierna och Sveriges ekonomi och de maffiametoder som används för att kontrollera det fria ordet.
(Finns även på
tyska Deutsch)


Ett liv
för frihet
(Självbiografi)
Av Ahmed Rami

ZIP

Om Ahmed Ramis roll i kampen för demokratin i Marocko och i Sverige och mot kung Hassan i Marocko; och om hans liv från hans uppväxt i Marocko fram till hans flykt till Sverige. På vägen får vi ta del av hans funderingar om Islam och om hur ett rättvist samhälle bör byggas.
(
franska en français och tyska Deutsch)


Judisk
häxprocess
i Sverige

Ahmed Rami

ZIP

Boken om den av judarna iscensatta rättegången då Ahmed Rami dömdes till 6 månaders fängelse för "missaktning av den judiska maffian". Den innehåller bl. a. de samtliga 18 åtalspunkterna som fälldes.
(Finns även på
tyska Deutsch)


Israel
Falsk
Varudeklaration
Den Judiska myten
om rasen
Av Ahmed Rami
ZIP

Ahmed Ramis senaste omfattande bok. Avslöjar Judendomens verkliga ansikte, dess myter och propaganda.


AHMED
berber-
pojken

Barnbok

Av
Ahmed Rami
Ahmed
berberpojken

(Barnbok)

Av
Ahmed Rami
ZIP

Berättelsen om berberpojken Ahmed bygger på händelser som har ägt rum i verkligheten i Ahmed Ramis barndom i Maocko.Ahmed Ramis böcker är delvis översatta till
tyska , franska , engelska
och kan beställas (i bokforme) genome att direkt skriva till författaren:
Ahmed Rami
Box 316
10126 Stockholm
Tel. 0708121240
Andra böcker:


Förbjud Gamla Testamentet !
Av Ahmed Rami

Bakom denna hemsida står en grupp frihetskämpar från olika lände till stöd för
Ahmed Ramis kamp mot den judiska ockupationen och herraväldet i Palestina
och i resten av världen. Du också är välkommen som frihetskämpe.
Handla nu! I morgon kommer det att vara för sent!
 
No hate. No violence. Races? Only one Human race.
United We Stand, Divided We Fall.
Know Your enemy

You too are welcome as a freedom fighter. Act now! Tomorrow it will be too late!
Compose your letter online. Write now to Rdio Islam
Ahmed Rami, writer, journalist, is the founder of the radio station Radio Islam.
Donations to help his work may be sent (in cheques or in notes) to his address:
Ahmed Rami - Box 316 - 10126 Stockholm, Sweden
Phone:+46708121240
Latest additions:
English -Svensk -French -German -Portug -Arabic -Russian -Italian -Spanish -Suomi

©
No Copyright. - All texts and files in this Site may be republished and reproduced
as long as Radio Islam-(at http://www.abbc.net) where they are located - is mentioned.

HOME