No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语


Radio Islam - Română

 • DICȚIONARUL COINCIDENȚELOR – Cine sunt iudeii care ne-au influențat țara în istoria recentă  
  Sterie Ciumetti, Incorect Politic, Septembrie 26, 2021


  Israeli President Shimon Peres: "We are buying up Manhattan, Hungary, Romania and Poland" - VIDEO 


 • ŻYDOKOMUNA, Cea Mai Completă Listă a Nomenclaturii Iudeo-Bolșevice din România  
  „ŻYDOKOMUNA”  Evreii şi comunismul – Cazul României (1944-1965)
  Incorect Politic, Iunie 14, 2018

 • „ŻYDOKOMUNA”  Evreii şi comunismul – Cazul României (1944-1965) - PDF  
  Iulian Apostu, ediţia decembrie 2011

 • A fost sau nu a fost holocaust? Cercetare istorică, argumente și dovezi    

 • Miturile fondatoare ale politicii israeliene - PDF
  Roger GARAUDY.
  Traducere din limba franceza de Alexandru Popescu, editura Alma Tip, Tiparul executat cu Oradea, 1998. Trad. des "Mythes fondateurs de la politique israélienne".Ce s-a intamplat, de fapt? La 4 aprilie 1996, cartea filosofului francez Roger Garaudy, Miturile Fondatoare ale Politicii Israeliene, primul samizdat din Istoria Occidentului, este pus la vanzare la Libraria Romaneasca din Paris, singura librarie din Franta care accepta sa o depoziteze. Fidel principiului sau de a se impotrivi gandirii unice si terorismului intelectual, asa cum a facut-o si in anii negri ai dictaturii lui Ceausescu, George Piscoci Danescu si-a asumat de data aceasta un risc enorm, care avea sa devina in cele din urma fatal fondatorului editurii si Librariei Antitotalitare din Paris. Numai intre 1 iulie 1996 si 15 februarie 1998, libraria a fost tinta a douasprezece atentate si agresiuni ramase nepedepsite de organele politienesti din Paris. In ziua de 16 iulie 1996, un comando sionist ataca pentru prima data La Librairie du Savoir, insa proprietarul acesteia scapa cu o fractura craniana si diverse contuzii. Localul editurii si librariei este devastat si cateva mii de volume sunt distruse. (Gabriel Stanescu)

 • PROTOCOALELE INTELEPTILOR SIONULUI

 • Israeli President Shimon Peres: "We are buying up Manhattan, Hungary, Romania and Poland"    
  Shimon Peres in a speech to fellow Jews/Israelis at Hotel Hilton in Tel-Aviv, 10th October, 2007. Film YouTube.

 • Manifest Împotriva Național-Sionismului din România 
  Mihnea Codreanu (MNCR), Incorect Politic, Noiembrie 3, 2018

 • Iudaismul Este Un Proiect Politic  
  Mihai Șerban, Incorect Politic, Mai 7, 2018

 • Victoriile revizionismului - PDF
  Robert FAURISSON
  CONFERINTA REVIZIONISTA INTERNATIONAL, TEHERAN 2006
  In zilele de 11 si 12 decembrie 2006, capitala Iranului a gazduit o important a Conferinta stiintifica internationala consacrata studiului critic al asa numitului holocaust. Conferinta a reunit istorici oficiali i neoficiali, cercetatori stiintifici, universitari, ziaristi, politicieni si alti specialisti ce se considera "revizionisti". Revizionismul nu este o ideologie, nici o religie sau doctrina filosofica, ci o metoda critica de cercetare, aplicabil în orice domeniu al cunoasterii. Consacrat problematicei holocaustice, Conferinta de la Teheran a reunit personalitati din 34 de tari ale lumii, printre care numerosi profesori universitari, ziaristi, cercetatori stiintifici, între care fostul profesor de la Sorbona i de la Universitatea din Lyon (II), temutul de unii si adoratul de altii Robert Faurisson, figura cea mai proeminent printre revizionistii contemporani.

 • Autopsia Holocostolui - PDF
  Jürgen GRAF

 • INTRODUCERE IN GANDIREA REVIZIONISTA
  Ernst Zündel

 • MINCIUNA LUI ULISE - PDF
  Paul RASSINIER
  Traducere si adaptare din francezà Daniel Dimitriu

 • II. EXPERIENTA ALTORA - PDF
  Paul RASSINIER

 • Morti din diverse motive - PDF
  James BACQUE
  Version roumaine traduite de la version française.
  Acest volum reprezenta traducerea cartii publicata la Toronto, Canada (1989) sub titlul Other Losses, de catre Editura Stoddart Publishing Co. O prima traducere, in franceza, a vazut lumina zilei la Editura Sand din Paris, in 1990. Totusi aceasta carte nu a fost niciodata distribuita normal in Franta, tara in care comercializarea ei este interzisa de mai multi ani.
   

 • AAARGH : DESPRE CE ESTE VORBA? (1996) - PDF

 • Gogorița diabolică – Extorcarea de ''bani de holocaust'' - PDF  
  Vasile Zărnescu

 • Agresiunea împotriva Revizioniștilor Istorici și efectele linșajului judiciar de la Nurnberg    
  Marieta ZAMFIR, Incorect Politic, Aprilie 30, 2023

 • Lista persoanelor amendate sau întemnițate care au deranjat Marele Inchizitor Sionist prin mărturisirea adevărului incomod despre holocaust  
  Incorect Politic, Februarie 2, 2023

 • AFACEREA PROFESOR GEORGES PISCOCI DANESCU DELICT POLITIC SAU CRIMA DE GÂNDIRE - PDF

 • Consideratii iconoclaste per marginea arianismului, iudaismului si anti-iudaismului - PDF
  Dr. Theodor USCA
  Care sunt elementele caracteristice ale weltanschauungului iudeo-semit ? Tendinta vulgar materiala si senzualista, din punctul nostru de vedere, este vizibila pe oricare aproape dintre paginile Vechiului Testament. Intre pornografia rabinica sacra a Vechiului Testament si cea de bordel savant, cu vitrina "stiintifica", a psihanalizei, gasim multe din ceea ce a produs mai "Bun" spiritul semito-iudaic, despre care putem spune ca distruge, batjocoreste si degradeaza sinteza ariana armonioasa dintre barbatie si spiritualitate. Iudeo-somitii se caracterizeaza printr-un buchet de tendinte: vulgaritate, materialitate, senzualitate, brutalitate, cruzime, barbarie, sete de sânge toate împinse dincolo de limitele firescului.

 • Ce este Revizionismul Istoric? - PDF
  George PISCOCI-DANESCU
  Atitudinea comuna tuturor datatorilor de lectii, de legi, datini si ordonante guvernamentale de urgenta vizeaza prezervarea, prelungirea si permanentizarea monstruoasei minciuni instituita planetar de nedemnii câstigatori ai ultimului Razboi mondial : minciuna politicii de exterminare a jidanilor în Europa anilor treizeci si patruzeci, minciuna exterminarii acestora în lagarele de concentrare naziste, minciuna camerelor de gazare, minciuna slabiciunii nefiresti a lui Dumnezeu pentru un popor certat cu dumnezeirea.

 • Spitalul, Coranul, Talmudul, Cahalul si Francmasoneria - PDF
  Dr. Nicolae C. PAULESCU (1869-1931) (le médecin qui a découvert l'insuline en 1921)
  Paulescu n'aura jamais de reconnaissance internationale de son vivant, malgré ses travaux de pionnier dans la découverte de l'insuline. Ses idées antisémites et antimaçonniques, vivement critiquées, ne jouent pas en sa faveur pour une reconnaissance de ses mérites sur le plan médical. L' inauguration de son buste, prévue le 27 août 2003 à l'hopital Hôtel-Dieu à Paris a été annulé[e] suite à la protestation d'organisations juives (Le Monde, 26 août 2003).
  Il a été une des figures de l'activisme antisémite dans la Roumanie de l'entre deux guerres, a écrit des pamphlets édités au niveau national dans les années 1920 et a fondé en 1923 la Ligue nationale de défense chrétienne. Après une scission en 1927, ce parti antisémite donne naissance à la Garde de fer qui accédera au pouvoir en 1938 et promulguera une législation antisémite. (wikipedia, en français) En 1969, suite à une campagne internationale de rétablissement de la vérité, démarrée par le physiologiste écossais Ian Murray, le Comité Nobel reconnaît les mérites et la priorité de Nicolae Paulescu dans la découverte du traitement du diabète.


  Profesorul Robert Faurisson și Ahmed Rami (Radio Islam)
  în vizită Dachau
  __________________________________

  Ahmed Rami (Radio Islam) și Sheikh Naim Qassim,
  (
  Hezbollah)

 • Delict politic sau crima de gândire? - PDF
  Comitetul de vigilenta si initiativa pentru libertate si ordine publica
  Une procédure longue et confuse s'est développée en Roumanie contre l'ancien libraire parisien, à l'enseigne de la pensée anti-totalitaire, George Piscoci-Danesco. Les autorités judiciaires n'ont pas trouvé, en deux ans, de véritable motif d'inculpation. C'est peut-être finalement la loi roumaine liberticide, instaurée sous la forte pression des lobby juifs américain, Wiesel en tête, qui risque de se retrouver devant la tribunal constitutionnel.
  Profesorul-doctor Georges Piscoci-Danescu, editor-librar, traducator, publicist, scriitor, filosof, dizident expulzat de regimul comunist in urma cu peste 25 de ani este personajul central al unui controversat dosar penal, de pe agenda Parchetului Oradea. Lui Piscoci-Danescu i se imputa un « Delict politic sau Crima de Gândire », din care Parchetul Oradea se chinuie sa inventeze un delict de drept comun.

 • Uite cine acuza poporul roman de "genocid" fata de populatia evreiasca din Romania in timpul celui de-al doilea razboi mondial! - PDF
  5 p. en moldave-roumain. Du Journal de Chisinau (ex-Kichinev, cap. Moldavie)

 • Saptamana rosie / 28 iunie - 3 iulie 1940 sau Basarabia si evreii - PDF
  Paul GOMA, Bucuresti 2004.
  În 2002, Paul Goma a scris eseul Saptamâna rosie 28 iunie - 3 iulie sau Basarabia si Evreii. În lucrare, autorul prezentat atrocitatile comise de populatia neromâna (printre care si evrei) în timpul retragerii trupelor si administratiei române din Basarabia si Bucovina, de dupa ultimatumurile sovietice din iunie 1940. Explicatia autorului pentru fermitatea cu care regimul antonescian îi pedepsise pe evrei, dupa 22 iunie 1941, consta în razbunarea pentru faptele reprobabile din anul precedent. Totodata, Goma militeaza pentru asumarea responsabilitatii evreilor pentru crimele comise contra românilor, si este contra distorsionarii istoriei în vederea instituirii unui mit exclusiv al genocidului doar contra evreilor în scopuri politice (de dominatie), economice (extorcare de fonduri) si de culpabilizare a tuturor celorlalte natiuni ne-evreiesti, fara o analiza critica a propriilor actiuni criminale antiromânesti (si în general anti-goim), sustinute sau aprobate de cvasi-totalitatea cercurilor evreiesti.
  Între anii 2002 si 2005, eseul a cunoscut numeroase variante. Prima editie tiparita a aparut la "Editura Museum" din Chisinau (2003), cea de-a doua la "Criterion Publishing House", Bucuresti (2003), iar cea de-a treia la "Editura Vremea", Bucuresti (2004).

 • 11 Septembrie 2001 : Cacialma teroristä sub bagheta CIA? - PDF
  Cercetare criticä retrospectiva de Armin Risi
  La 11 septembrie 2001, în urma atentatelor "teroriste" care au zguduit lumea, oficialii americani, în frunte cu presedintele George Bush Jr. au anuntat dupa numai câteva ore, ca acestea sunt rezultatul unui complot orchestrat de terorismul islamic. Din chiar primele zile dupa prabusirea celor doua turnuri s-au facut auzite voci care nu contestau existenta complotului ci numai pe aceea a responsabililor lui. Prestigiosi cercetatori independenti si demni de crezare au subliniat numeroase si grave obiectiuni la teza oficiala. In lumea întreaga si mai ales în chiar Statele Unite s-au constituit numeroase grupuri de studiu a celor petrecute, cu scopul de a informa opinia publica prin articole, carti, prin Internet. Articolul ce urmeaza rezuma principalele concluzii ale cercetarilor stiintifice si studiului aprofundat al atentatelor de acum cinci ani, din America.

 • Laignel-Lavastine : metoda "franceza" - PDF
  Marta PETREU
  22, revista Grupului Pentru Dialog Social; iul. 2002, 8 p.
  Sur l'ouvrage de cette pétasse, inspectrice du politiquement correct à titre rétrospectif, intitulé Cioran, Eliade, Ionesco, L'Oubli du fascisme (PUF)

 • Mein Kampf / Lupta mea - PDF 
  Adolf HITLER


 • More on Jewish-Israeli power in Romania in English 

 • More articles on Revisionism in English 


 • Fotografii  

 • Videoclipuri 

 • Caricaturile  

 • Linkuri de internet

 • Activism!

 
Medias U.S. Politics Revisionism U.S. Cost
Crime Judaism Zionism Islam
Jewish Power Massacres Mossad Khazars
Iran Talmud Protocols Conspiracy
Rami England Iraq Lebanon
ADL France Islamism Intifada
Morocco Marx Luther Iraq
Maroc Garaudy WMD:s Remer
Faurisson Farrakhan Russia Hitler
Ford Internet Turkey Khamenei
Nasser Victims Wiesel Ben Bella
Shahak Myrdal Sindi Who's Who?
Photos Caricatures Videos Israels Nätverk
Books This Site Quotes Links

 

Our weakness

We must know that our weakness is Israel's strength. The regimes that are in power in our countries are like dead bodies, our "leaders" are politically finished. Instead of stepping down in honor, they cling bitterly to power and try to drag their peoples along into the precipice.

In the first place, we must conquer tyranny, decadence and corruption in our own hearts and in our countries! Instead of giving up, we must work seriously to create the economic, political, military and social conditions for the future victory of Justice.

The future belongs to the forces of Islam. The Hezbollah, Hamas and Jihad resistance groups are the Islamic response to the Zionist challenge. Islam began in the 6th century as a cultural, and spiritual movement against the superpowers of that time. The military strength of Islam grew as a consequence of its spiritual strength.

Today, capitulating before the Jewish arrogance is not a solution; it is betraying the future generations. If we can not create victory today, we must not create defeat ourselves. The worst we can do is to capitulate without resisting!

Any "solution" violently extorted, any unjust "peace" (capitulation) will be rejected by the future generations. The only real solution of the Palestinian question lies in the return of the Palestinian people to their fatherland.

Nos voleurs!

Il y a des problèmes extrêmes où nous nous debattons et que nous avons trop tardé à regarder en face. A la différence des pays occidentaux, nos "pays musulmans" ne connaissent que peu de hold-up de banques. C'est que les voleurs d'envergure savent qu'aujourd'hui, dans nos pays, la source d'enrichissement la plus sûre, la plus rapide, la seule à vrai dire, est le pouvoir. À titre d´exemple : le systeme féodal (makhzen) - qui n´a rien à voir avec l´Islam - que Hassan II a pérpétué anachroniquement au Maroc en plein XXe siècle - fait de la corruption généralisée un systhème de gouvernement.

Le régime de Hassan II constitue, pour notre pays, pour notre peuple et pour notre avenir un danger mortel réel.
Face à ce danger et à son défi, il n y a, devant nous, qu´une seule alternative et une seule réponse: une révolution islamique radicale, éclairée, intelligente, tolérante et libératrice!

En Islam, la liberté est la régle et l´interdit est l´exception.

Il s´impose donc urgence et nécessité vitale de créer un Front Islamique uni pour la Liberation du Maroc.

Les grands ne sont grands que parce que nous sommes à genoux. Levons-nous!

Ahmed Rami

 Ahmed Rami,
fondateur de RADIO ISLAM

Ahmed Rami, founder of the radio station: RADIO ISLAM  

ACT NOW!
Tomorrow it will be too late

 © No Copyright. - All texts and files in this Site may be republished and reproduced
as long as Radio Islam where they are located - is mentioned.


"Everyone has the right to freedom of opinion and expression; this right includes freedom to hold opinions without interference and to seek, receive and impart information and ideas through any media and regardless of frontiers."
ARTICLE 19. The Universal Declaration of Human Rights, adopted by the United Nations General Assembly on December 10, 1948,

HOME