Nu så kära vänner

Eliten= bankmaffian, ett fåtal rika mäktiga familjer(Rotschild, Rockefeller, jp Morgan, Goldman sachs osv) som styr det finansiella systemet world wide. Om du missat det så handlar allt om ”pengar”, att skuldsätta folket upp över öronen och casha in på folks misär. Se det som ett gigantiskt pyramidspel där allt som generar pengar sätts i rullning. Om det så är invandring, gmo, läkemedel, krig, sjukdomar, you name it! Högst upp på pyramiden sitter dessa fåtal mäktiga familjer och cashar in, medans vi längst ner är upptagna med teater och polarisering. Även Wallenberg ingår i den finansiella eliten, även om den familjen är som en liten fis jämfört med de andra, så gör han sin del i spelet för att urholka Sweden:)

Om du sen fördjupar dig i detta(vilket du inte kommer göra pga att då måste du tänka bredare och det blir bara jobbigt), så kommer du snabbt se att de mäktigaste av dessa familjer ofta följer den zionistiska ideologin, kristna och judiska zionister. Därför håller de alltid varandras rygg, man värnar om sina egna helt enkelt. 

Dessa familjer styr tillsammans världens centralbanker, genom federal reserve så styr man ECB(european central bank) och där igenom styr man även Sveriges banker. 

Federal reserve är en självständig myndighet och svarar inte till någon, inte ens presidenten i USA får gå emot dom. Vilka sitter i ledningen för FED då:)?

1) Ben Shalom Bernanke: Chairman of the Board of Governors of Federal Reserve. Term ends 2020.

2) Donald L. Kohn: Vice Chairman of the Board of Governors of Federal Reserve. Term ends 2016.

3) Randall S. Kroszner: Member of Board of Governors of Federal Reserve.

4) Frederic S. Mishkin: Member of Board of Governors of Federal Reserve. Term ends 2014.

5) Alan Greenspan: Advisor to Board of Governors of Federal Reserve. Recent Chairman.

6) Stanly Fischer: The Vice-Chairman of the U.S. Federal Reserve 

Hur mycket det än svider i dina ögon nu, så är samtliga på listan zionistiska judar. Ungefär som att radikala muslimer skulle suttit där istället, då hade din Bonnier hjärna reagerat:) men inte nu när radikala judar sitter där:) 

Nej mr retard, islam vill inte ha något herravälde, har du glömt vem som sparkade på getingboet från början? Det var dina vita vänner tillsammans med israhell som började plundra Mellanöstern och splittra länderna som tvingade människor att fly hitåt. Nu plundrar man länderna och cashar in SAMTIDIGT som man lyckas med Globaliserings agendan att driva människor till välfärds länder som tex Sverige. Varför gör man så?

Du förstår att bankernas system går ut på att skapa pengar från luft, säg att du går in på banken med din vita rumpa och vill låna 100000 kr, bankmannen knappar på tangentbordet och trycker enter, vips så har man skapat pengar av luft. Så här har bankerna gjort i decennier. Kan du då föreställa dig hur mycket låtsas pengar som är i omlopp:)? För att balansera ut detta och förhindra en hyperinflation så behöver man mer människor= mer lån,konton,bidrag,räntor osv. Där kommer den omtalade invandringen in i bilden:) och den så kallade ”islamiseringen”. Brilliant eller hur?
Man plundrar Mellanöstern på tillgångar, driver folket hit och cashar in på dom i det skuldbaserade banksystemet, de blir en del av pyramiden så att säga:) samtidigt som ignoranta idioter som dig själv tror att det är muslimernas fel och sätter fokus på helt fel orsak, folket här går runt med huvudet i röven och ser inte helheten, man styrs av ilska och hat, inte förnuft. Det är precis så bankmaffian vill ha det, att vi bråkar med varandra, medans de i lugn och ro urholkar systemet:) 

Du motarbetar inte ett skit, du är för israhell och zionism. Den ideologin som skapade wahabism(radikal islam), samma ideologi som SD stödjer och samma ideologi som ligger bakom många av de krigen som driver islam hitåt:) så med andra ord, du banar vägen för radikal islam genom att heja på den faktor som ger den styrka att expandera. 

Lustigt att du nämner kommunism. Du stämplar snabbt folk som kan mer än dig el tycker annat med roliga påhittade vänsterord som ”rasist,antisemit”. Du försöker tysta folket med dessa kommunist munkavlar. Även här kväver du yttrandefriheten och beter dig själv som en kommunist:) du driver Sverige mot ett kommunistiskt kontroll samhälle:) varför tror du att zionist media försöker tabubelägga ordet judar? Varför tror du att man kallar Carl för antisemit? Tänk nu, snälla tänk, jag vet att du klarar det:) Carls proffsområde är ju ekonomi, hmm hur kan han ha pekats ut som antisemit? Har polletten trillat ner än? Hur kan en arab som mig stämplas som högerextremist/rasist för att jag kritiserar zionismen? 

Stirra inte dig blind på politiker:) de är bara statister i denna tjatiga teater. ”Höger” el ”vänster” svensken studsar fram och tillbax mellan dessa två. Återigen en illusion för att hålla oss upptagna och inte fokusera på det riktiga problemet. Bankmaffian styr politikerna, median styr folket! Mot samma mål:) 

Vem tror du styr median? Sex zionistiska företag äger 96% av världens media:) som i sin tur sopar vägen åt bankmaffian:) man värnar om sina egna:) 
Varför tror du att så fort bankmaffian vill plundra ett land så är media snabbt med på att hetsa mot just det landet:)? Varför tror du att israhell alltid målas ut som ett offer som försvarar sig? 
Varför tror du araber alltid är onda i filmer, medans judar alltid får en mysig roll? 

Nej käre vite man, du sänker Sverige med din ignorans, du är så upptagen med det ”islamistiska” hotet att du missar det verkliga problemet. Gör mig en tjänst, gå till Svp predika för dom om dina tankar, du kommer bli utskrattad. För även om jag inte håller med dom så har dom i vartfall koll på mycket som händer bakom kulisserna och även banksystemet. Något SD/du aldrig kommer att förstå. 

SD är en kontrollerad opposition, zionister ända in i märgen, deras mål är att samla upp besvikna svenskars röster och rikta det mot islam:) de är som en kondom för den zionistiska bankmaffian:) samtidigt som Zionist Bonnier media ger SD gratis reklam:) SDs framsteg är främst tack vare Bonnier media:)

Israhell, yes! Även här visar du otrolig okunskap. Du kan ju inget om judendomen. Skapandet av Israel går emot judendomen och torhan.
Därför ser du ofta judar protestera mot Israel och för palestinier. 

Israhell är en zionistisk idé, en lögn. Har inget med judendomen att göra. Flaggan med den satanistiska 6 uddiga stjärnan har inget med judendomen att göra. 

Källor ? Hahaha nää du mr bekväm:) hade du haft någorlunda iq nivå så hade du själv funnit källorna och sett den röda tråden:) men du pallar inte, lättare att generalisera en hel religion/folk. 

Sieg heil, välkommen till det nya Sverige:) där araber gapar Sieg heil och ekonomer är antisemiter:) Bonnier Sverige, det nya Sverige