No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语

Israelsk politiker sønderriver det nye testamente – ingen fordømmelse fra kristne lande

Israel - Anti-kristne hadforbrydelser stigende: Jødiske bosættere vandaliserer kirke - ‘Jesus er en bastard’

Israel: Berømt Kristen kirke i Jerusalem vandaliseret af jødiske fundamentalister

Israel - Borgmester: Juletræer i Nazareth Illit provokerende for Jøder

Israel: Jødiske terrorister satte ild til 100 år gammel al Quds kirke i Jerusalem

Jødiske ekstremister brændte Det Nye Testamente i Israel

Kristne i Jerusalem vil have Jøderne til at holde op med at spytte på dem


Religiøse Jøder vanhelliger Kristen Kirke i Jerusalem
Israelsk politiker sønderriver det nye testamente – ingen fordømmelse fra kristne lande


I det israelske parlament Knesset har et radikalt-nationalistisk parlamentsmedlem revet et eksemplar af de kristnes hellige bog Det Nye Testamente i stykker for øjnene af journalisters rullende kameraer, som han havde inviteret til at overvære sin handling.

Michael Ben Ari er navnet på parlamentsmedlemmet. Han repræsenterer partiet National Union, som er et zionistisk parti. Bogen var blevet lagt i alle parlamentsmedlemmernes dueslag af en missionerende kristen forening. Ben Ari sammenkaldte en gruppe journalister, hvorefter han sønderrev sit eksemplar for øjnene af dem, mens de tog billeder af handlingen.

Som begrundelse for handlingen angav Ben Ari, at der i Det Nye Testamentes navn var blevet ”myrdet millioner af jøder” og henviste til jødeforfølgelserne i middelalderen foretaget af inkvisitionen.Michael Ben Ari


Nu er det ikke fordi det rører mig synderligt, at en jøde har revet en bog i stykker og smidt den i skraldespanden. Men noget der undrer mig ved hele denne seance er, hvorfor handlingen bliver mødt med larmende tavshed fra de vestlige ”kristne” lande og især deres politikere og medier, der ikke nævner nyheden med eet eneste ord? Tænk hvis en højrenational europæisk politiker havde revet et eksemplar af jødernes Talmud i stykker og smidt den i skraldespanden? Så ville ”forargelsen” fra alle de selvgode Gutmenschen ingen ende tage og aviserne ville sende historien på forsiden og tage skarpt afstand fra en så forkastelig handling.

Og ikke kun Europa; intet kristent land overhovedet reagerede på denne jødes opførsel. Ingen voldelige demonstrationer i amerikanske eller sydamerikanske storbyer, ingen protester fra officiel side, ingen diplomatisk krise eller undskyldning fra officiel israelsk side. Ingen boykot af Israel, men derimod larmende tavshed i medierne.Israeli MP Ben-Ari publicly tears Christian New Testament to pieces - and throws it in the garbage!

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/386/909.html
"Jeg vier min forelæsning på dette seminar til en diskussion om muligheden at vi nu er ved at gå ind i en et jødisk århundrede, en tid hvor fællesskabets ånd, den ikke ideologiske blanding af det emotionelle og det rationelle, og modstanden mod kategorier og former vil manifestere sig gennem de anti-nationalistiske kræfter for at fembringe et nyt form for samfund.
Jeg kalder dette proces judaificeringen af Kristendommen, fordi Kristendommen vil være det middel igennem hvilket dette samfund bliver jødisk."

- Rabbi Martin Siegel, New York Magazine, side 32, 18 januar 1972.


Dette er det andet angreb på en kristen helligdom indenfor en måned

 
  Franciskaner-klostret - 2 oktober 2012
 

Talmud: Sanhedrin 43a: Jesus ("Yeshu" Nazareneren") blev henrettet, fordi han praktiserede trolddom.

Sanhedrin 106a: Om Jomfru Maria: "Hende, der var en efterkommer af prinser og ledere var luder for tømrere." Om Talmudcitater her

 
  Trappist munk - Latrum-klostret
4 september 2012

 
  Jesus is a monkey - Latrumklostret
   
  In any war between the civilized man and the savage support the civilized man
 
  Den zionistiske tosse Pamela Geller foran en af sine plakater hvor man kan læse mellem linjerne, at Jøderne er civiliserede mens Araberne er vilde dyr. Mere på Uriasposten. Læg især mærke til kommentar fra Lars Findsen på Crack | Her kan du læse hvad Steen fra Snaphanen ønsker sig i Julegave.

Radikale jødiske bosættere vandaliserede en kristen kirke i udkanten af Jerusalem med spraymalet graffiti 'Jesus er en bastard' og 'price tag' på kirkedøren.

Sådanne angreb er taget til i den senere tid, på trods af løfter fra det israelske politi om at gøre noget ved de jødiske hadforbrydelser i Israel.

Den blåfarvede graffiti som nedgør den mest centrale person i den kristne religion var blevet spraymalet på døren af Fransciskaner-klostret tæt ved Benediktiner-klostret 'Dormition Abbey Church' tidligt tirsdagmorgen.

Benediktinerklostret, som ligger på tempelbjerget lige udenfor den gamle bys mure, som mange Kristne tror, er stedet hvor Jomfru Maria døde.

Mickey Rosenfeld, talsmand for politiet bekræftede at antikristen graffiti samt slagordet 'price tag' blev fundet på en kirke på tempelbjerget (Mount Zion), og at politiet undersøger sagen.

Price tag

Ordene 'price tag'; frit oversat 'omkostningerne', bruges ved forbrydelser begået af bosættere mod lokale Palæstinensere eller israelske sikkerhedsstyrker, for at markere at det drejer sig om hævn for enhver handling som har til hensigt at båndlægge udvidelse af deres bosættelser.

'Price tag' aktioner går imod den jødiske religion og gør stor skade på Israel', sagde den israelske præsident Shimon Peres i en pressemeddelelse som blev udsendt i anledning af de semitiske hadforbrydelser på Tempelbjerget. 'Hellige steder skal ikke vandaliseres'.

Stærkt stigning i anti-kristne semitiske hadforbrydelser

'Price tag' angreb har været stigende de seneste måneder, hvor palæstinensiske og israelsk-arabiske biler, moskeer og oliventræer er blevet udsat for brandattentater. Efterhånden har de fanatiske Jøder udvidet deres angreb til at omfatte mål som kirker, personer som er imod udvidelse af bosættelserne, og israelske soldater.

Angrebet i tirsdags var nr. to på mindre end en måned, som gik ud over en kristen helligdom.

Jesus er en abe - Død over de kristne

I september vanhelligede bosættere og deres tilhængere Latrun-klostretVestbredden, hvor de havde skrevet 'Jesus er en abe' med store orangefarvede bogstaver på klostermuren.

De havde også sat ild til trædøren ved indgangen til klostret, efter beboerne af Migron-bosættelsen var blevet tvangsevakueret.

I februar blev to biler og et stengærde ved 'Valley of the Cross-klostret' i Jerusalem også vandaliseret, med slagord som 'Jesus drop dead' og 'Død over de kristne'. Bilernes dæk var også blevet flænset.

Kristne ledere udtrykte deres bekymring over angrebet, og sagde, at 'hadets stemmer' havde udsøgt dem som mål for disse voldelige handlinger for at tjene som en slags syndebukke.

Statsminister Benjamin Netanyahu sagde at dem som var ansvarlige for sidste måneds 'kriminelle handling' skulle 'straffes hård'.

Polititalsmand Rosenfeld sagde at politiet havde oprettet et særlig afdeling for at undersøge antikristne hadforbrydelser.

Palæstinensere og israelske anti-bosættelses-aktivister har betvivlet afdelingens effektivitet, og sagde at der ikke blev gjort noget for at anholde de ansvarlige for sådanne angreb.

Virulent semitisk antikristent had

 

Kristne ledere oplever en alarmerende stigning i antikristne følelser i Israel, hvor kun 2% af befolkningen består af Kristne; omkring det samme andel (2-3%) af befolkningen som Jøderne udgør i USA. I Danmark anslås antallet af Jøder til at ligge omkring 0,15 %.

I februar blev der malet 'Død til de kristne' og 'Vi vil korsfæste dig' på hebraisk på en Baptistkirke i Jerusalem.

Politiker rev Kristen Bibel i stykker

I juli beskrev politikeren Michael Ben-Ari det Nye Testamente som 'modbydeligt' inden han rev et eksemplar af den kristne Bibel i stykker, og kastede resterne i skraldespanden.

Han sagde: 'Millioner af Jøder blev myrdet i Det Nye Testamentes navn - denne afskyelige bog har forårsaget massakrer på Jøder under den Spanske Inkvisition og gennem historien.'

Den katolske præst Fader Pizzaballa udtrykte bekymring for hvordan Kristne bliver behandlet i Israel.

'Da jeg kom til landet, fik jeg fortalt at hvis jeg går rund iklædt en kutte [munkedragt] i Jerusalem, så ville folk spytte på mig, og at jeg ikke skulle føle mig fornærmet; det er normalt her', sagde han.

I juni udtrykte Vatikanet bekymring over at Israel havde nægtet at overdrage suveræniteten af helligdomme, så som den stue hvor den sidste nadver menes at været foregået.


Kilder:

RT 2 oktober 2012 - Price of hate: Radical Israeli settlers vandalize Christian monastery

Haaretz 7 september 2012 - Senior Catholic cleric: 'If Jews want respect, they must respect others' (Nir Hasson )

Antiwar.com 4 september 2012 - Israeli Settlers Attack Catholic Monastery in ‘Price Tag’ Strike


Jødiske bosættere i gang med 'Tikkun Olam' ; 'at forbedre verden'
Jødiske bosættere i gang med at praktisere 'Tikkun Olam' - 'at forbedre verden'
Ifølge det israelske politi er der en undersøgelse i gang for at finde de vandaler som vanærede én af Jerusalems mest kendte krirker.

 
  Arkivbillede - Hebron

Polititalsmand Mickey Rosenfeld sagde at ødelæggelserne blev opdaget tidligt i fredags i 'Church of the Dormition' i Jerusalems gamle by. Kirken er bygget der, hvor mange Kristne mener Jomfru Maria døde.

Ifølge Rosenfeld er der på væggene blevet fundet anti-kristne slagord samt ordene 'price tag', som er det nærmeste man kommer en underskrift når fanatiske bosættere har været på spil.

'Udtrykket bruges oftest af en yderliggående minoritet blandt jødiske ekstremister for at protestere over det som de mener er den israelske regerings pro-palæstinensiske politik, og hævn for palæstinensiske angreb', skrev News Max World.

Moskeer, kirker, israelske fredsgrupperinger og endda israelske militærbaser er blevet vandaliseret med 'price-tag-aktioner' de senere år.


Kilde:

News Max World 31 maj 2013 - Israel Police: One of Jerusalem's Most-Revered Churches Vandalized

NAZARETH ILLIT
, Israel - Borgmesteren af en jødisk forstad til Nazareth skabte i onsdags opstandelse efter at have kaldet disse 'provokerende' og have nægtet at give tilladelse til opstilling af Juletræer på pladser i byen

Det fortrinsvis jødiske Nazareth Illit, eller Øvre-Nazareth, grænser op til det Nazareth hvor Jesus Kristus siges at have tilbragt meget af sit liv. Det har en stor arabisk-kristen minoritet, lige som det hovedsageligt muslimske Nazareth selv.

 
  Israelernes julegave til Gaza
 

Israelske fly bomber mejeri i Gaza sønder og sammen. Electronic Intifada 22 december 2010 - Israeli warplanes attack Gaza

'Ansøgningen fra Araberne om at få lov til at sætte Juletræer op på pladser i den arabiske del af Nazareth Illit er provokerende,' sagde borgmester Shimon Gapso.

Nazareth Illit er en jødisk by, og dette vil ikke ske -- ikke i år, ikke til næste år, ikke så længe jeg er borgmester,' sagde han om byen i det nordlige Israel.

'Nazareth ligger lige ved siden af, og de kan gøre som de har lyst der,' sagde han.

Hans beslutning skabte vrede i byens arabiske og kristne minoritetssamfund, som beskyldte borgmesteren for racisme.

'Racismen i forbindelse med Juletræsbeslutningen er intet i sammenligning med den ægte racisme som vi oplever her,' sagde Aziz Dahdal, en 35 år gammel kristen beboer af Nazareth Illit.

'Da vi spurgte borgmesteren om vi måtte opstille et Juletræ i de arabiske områder af Nazareth Illit sagde han at dette er en jødisk by, ikke en blandet by,' sagde Shakri Awawdeh, et muslimsk-arabiske medlem af byrådet.

Awawdeh sagde at der var 10.000 arabere i byen, de fleste af dem kristne og at der også var et stor gruppe af kristne russiske immigranter.

Vi fortalte ham at vi udsmykker et træ kun for at dele stemningen og glæden med andre folk i byen,' sagde Awawdeh.

'Folk her, Jøder. kristne og muslimer lever i harmoni, men når borgmesteren gør sådan noget gør det ikke tingene bedre.'

Julefejringerne i det Hellige Land fokuserer på byen Betlehem på den israelsk besatte Vestbred, hvor Kristne fejrer Jesu fødsel i en stald. Men der er også aktiviteter i Nazareth, hvor Jesus menes at være vokset op med sin mor Maria og hendes mand Josef.


Kilde:

Yahoo News 22 december 2010 - Christmas trees 'provocative': Nazareth suburb's mayor


Er det den slags nyheder de ikke må høre og se via parabolerne i Vollsmose og Gellerup, Pia Kjærsgaard?

 
Al-Quds kirken i Jerusalem
   
 
  Moske bosætter brandattentat apr. 2010

Iran fordømmer brandattentat mod ældgammel kirke i den israelsk besatte del af Jerusalem

TEHRAN (FNA) - Det iranske udenrigsministerium fordømte i søndags brandattentatet mod en gammel kirke i den vestlige del af Jerusalem, begået af ekstremistiske jødiske bosættere.

'Den islamiske Republik Iran mener at Zionisternes provokerende og oprørende handlinger mod en historisk kirke i det okkuperede Jerusalem, er endnu et tilfælde af det zionistiske regimes disrespekt for religioner og religiøse helligdomme, ' sagde talsmanden for det iranske udenrigsministerium Ramin Mehman-Parast i en pressemeddelelse i søndags.

I pressemeddelelsen mindede Ramin Mehman-Parast om de forudgående fornærmelser mod muslimske og kristne hellige steder fra det israelske zionistiske regime, specielt zionistiske handlinger mod Al-Aqsa-moskeen, og konkluderede at alle disse eksempler beviser at regimet ikke føler nogen form for respekt for religioner og de troende.

Mehman-Parast opfordrede det internationale samfund til at fordømme det nylige angreb på den gamle kristne kirke i de besatte områder, og til at vedtage en handlingsplan for at standse sådanne overgreb.

En gruppe ekstremistiske bosættere satte i fredags ild til en hundred år gammel kristen kirke i den besatte del af Jerusalem, og forårsagede betydelig skade til stueetagen.

Zakaria Al-Mashriqi, en af kirkens ledere, udtrykte i en pressemeddelelse sin afsky over 'den syndige forbrydelse' som søger at destabilisere relationer mellem religionerne, og lægger op til splittelse, samtidig med at de udrenser Palæstinensere fra den hellige by ved gentagne angreb på borgerne og deres ejendom.

Al-Mashriqi tilføjede at kirken blev bygget i al-Quds (Jerusalem) i 1897, og husede Det Palæstinensiske Bibel Kollegium indtil 1948, da menigheden blev tvunget ud af bevæbnede jødiske bander, under den vold som ledsagede staten Israels oprettelse.

Han sagde at de højreorienterede israelske bosættere smadrede et antal vinduer i den toetagers kirke, og kastede molotovcocktails gennem dem, hvilket ødelagde hele stueetagen.Kilde:

Fars News Agency 3 november 2010 - Iran Condemns Burning of Ancient Church in Occupied Quds


Ortodokse Jøder satte ild til hundredvis af eksemplarer af Det Nye Testamente i den seneste voldshandling mod kristne missionærer i det Hellige Land.

Uzi Ahron viceborgmester i byen Or Yahuda der har omkring 34.00 indbyggere, sagde at missionærer havde spredt Det Nye Testamente i Or Yehuda.

Video: Nazisterne brænder bøger i 1933

Tyskernes uvane med at brænde bøger fortsætter den dag i dag:

'Dommeren dømte forlægger Grabert til en bøde på 30.000 mark, og beordrede alle kopier af den tyske kemiker Germar Rudolfs bog 'Grundlagen zur Zeitgeschichte', på engelsk 'Dissecting the Holocaust', tilintetgjort. [Dommeren betvivlede ikke værkets videnskabelige værdi!]

German Court Order: Scientific Work Must Burn!

 
Jødiske ekstremister brænder Evangeliet

Uzi Ahron sagde han havde fået klager, hvorefter han var kørt gennem byen i en højtalervogn mens han opfordrede folk til at aflevere bøgerne til yeshiva studenterne, der gik fra dør til dør for at indsamle dem.

Bøgerne blev smidt i en stak nær en synagoge, hvorefter der blev sat ild til dem.

Ifølge avisen Maariv havde hundredvis af Yeshiva studenter deltaget i løjerne.

Det benægtede viceborgmesteren, der dog ikke selv havde været til stede ved afbrændingen af den hellige skrift.

Han sagde at han fortrød bogafbrændingen, og kaldte det en pligt at brænde materiale der kunne få Jøder til at konvertere, men sagde også at han ikke tog afstand fra dem der brændte bøgerne [?], men at han tog afstand fra dem der havde spredt dem.

Calev Myers, en advokat der repræsenterer Messianske Jøder, der er Jøder der accepterer Jesus som deres frelser, krævede i et interview med den israelske hærs radio, at de involverede i bogbrændingen blev stillet til regnskab. Han anslå at der er omkring 10.000 Messianske Jøder i Israel, hvor de også er kendt som 'Jøder for Jesus'.

Flere overgreb

Tidligere i år blev sønnen af en prominent Kristen missionær alvorligt kvæstet da en brevbombe der blev afleveret i familiens hjem på Vestbredden eksploderede i hans hænder.

Sidste år brød brandstiftere ind i en kirke i Jerusalem der blev brugt af de Messianske Jøder, og satte ild til bygningen. Den samme kirke blev også for 25 år siden brændt ned af jødiske ekstremister.

At udrense det onde i blandt os

Viceborgmester Uzi Ahron tilhører det religiøse Shas parti. Shas repræsentanter i Or Yehuda siger at missionærenes arbejde i byen er imod israelsk lov. Ahron forsvarede sin handlinger som han 'var stolt af', og forsvarede sig med at det var nødvendigt at 'udrense det onde i blandt os'.

Dr. Zuroff fra Simon Wiesenthal centeret sagde at afbrændingen af bøgerne gav negative associationer til holocaust:

Det ville have været bedre hvis man havde fundet en anden måde hvorpå man kunne være kommet af med bøgerne - men hovedproblemet, missionærene bliver ved med at være der.

Vi må respektere Islam og Kristendommens hellige skrifter, men vi må ikke tillade at missionærer retter sig mod vores ungdom.


_________________________________________________________________________


Kommentar af Reverend Ted Pike:

At brænde det Nye Testamente i det 'demokratiske' Israel

Er denne afbrænding et isoleret tilfælde af fanatisme?

Nej. Afbrænding af Det Nye Testamente er en religiøs pligt ifølge judaismens højeste autoritet, den Babyloniske Talmud.

I den står 'de kristnes [minim] skrifter fortjener at blive brændt, selv om Guds hellige navn forekommer i dem, for hedenskab er mindre farlig end Kristendom [minuth].' (Shabbethai 116) (Se, U.S. Government, Talmud Mock New Testament")

Overrabbinatet i Jerusalem, der er den officielle repræsentant af staten Israel opretholder det talmudiske synspunkt.

Hvad med den israelske regering? Vil den strafforfølge de religiøse fanatikere der i stigende omfang overtræder de kristne Jøders rettigheder? Dette er usandsynligt. Den israelske regering forsvarer ikke forfulgte kristne Jøder, selv om forfølgelsen til side sætter deres rettigheder som israelske borgere. Den officielle holdning er at sådanne missionærer ikke har ret til at forkynde, konsekvenserne bliver overladt til lokale embedsmænd og politiets forgodtbefindende (Se "Christians
in Israel: An Endangered Species
")

Forsøg på at overbevise folk om religiøse ting bliver kaldt 'at trække sine holdninger hen over hovedet på andre', og 'at dræbe folks sjæle'.

Den 'moderne' israelske stats skam er, at den er ved at vende tilbage til middelalderlig religiøsitet. Det fører verden baglæns.Oversat fra: Truth Tellers Org 22 maj 2008
- Burning New Testaments in “Democratic” Israel

 

Kilder til nyhedsartiklen:

FOX News 20 maj 2008 - Orthodox Jews Burn New Testaments Given by Christian Missionaries in Israel

Ha'aretz 20 maj 2008 - Orthodox Jewish youths burn New Testaments in Or Yehuda

Jerusalem Post 20 maj 2008 - Or Yehuda deputy mayor: I'm sorry about burning New Testaments

Kristne i Jerusalem vil have Jøderne til at holde op med at spytte på dem

Ha'aretz

For nogle uger siden deltog en græsk ortodoks gejstlig ved et møde i en regeringsbygning i Jerusalems Givat Shaul kvarter. Da han vendte tilbage til sin bil og var steget ind kom en ældre mand der bar en kalot hen til bilen og bankede på vinduet. Da den gejstlige rullede vinduet ned spyttede Jøden ham i ansigtet.
Den gejstlige foretrak ikke at beklage sig hos politiet, og fortalte en ven at han var vant til at blive spyttet1) på af Jøder. Mange gejstlige i Jerusalem har været offer for denne form for racistiske overfald. For det meste ignorerer de det, men nogle gange er det umuligt.
I søndags udviklede et sammenstød sig da en yeshiva student [yeshiva - jødisk version af den muslimske madrassa] spyttede på et kors under en procession tæt på den Hellige Grav i Den Gamle By.
Ærkebiskoppens kors der stammede fra det 17 århundrede blev ødelagt under håndgemænget og han slog yeshiva studenten.
Begge blev afhørt af politiet og yeshivastudenten vil blive retsforfulgt. Jerusalems Byret har indtil videre forbudt studenten at komme tæt på den gamle by de næste 75 dage.
Men armenierne er langt fra tilfredse med politiets politik og siger at den slags har foregået i årevis. Ærkebiskop Nourhan Manougian siger at han forventer at undervisningsministeren siger noget.
Når der er et angreb på en Jøde hvor som helst i verden er det Israelske parlament rasende, hvordan kan det være at de ikke tager hårdere midler i brug når vores religion og stolthed bliver ramt?” spørger han.
Ifølge Daniel Rossing forhenværende rådgiver af afdelingen for Kristne anliggender af religionsministeriet, og direktør af et center for Kristen / jødisk dialog har antallet af sådanne incidenter på det sidste været støt stigende, ’som del af en generel atmosfære af mangel på tolerance i landet.’
Rossing siger at der er fællestræk for hvad angår tidspunktet og stedet af incidenterne. Der er flest incidenter i områder hvor jøder og Kristne blander sig, som f.eks. i det jødiske og armenske kvarter i den Gamle By og Jaffa Porten.
Der er en stigning i overfaldene på visse tidspunkter af året såsom under Purimfesten.
’Jeg kender kristne der låser sig selv inde gennem hele Purim-ferien,’ siger han.
Den tidligere borgmester rådgiver i kristne anliggender Shmuel Evyatar, beskriver situationen som ’en stor skændsel.’ Han siger at de fleste af anstifterne er yeshivastudenter der studerer i Den Gamle By der ser med foragt på den kristne religion.
’Jeg er sikker på at fænomenet ville holde op i det øjeblik hvor rabbinere og kendte undervisere fordømmer det. I praktikken ignorerer eller sågar stimulerer rabbinerne og yeshivaerne denne praksis, ‘ siger han.
Evyatar siger at han selv blev bespyttet da han gik sammen med en serbisk biskop i det jødiske kvarter nær hans hus. En gruppe yeshiva-studenter spyttede efter os og deres lærer stod blot og betragtede det uden at gribe ind.”


Frit efter Ha'aretz - Amiram Barkat:
Christians in Jerusalem want Jews to stop spitting on them

1
)
I Danmark er rabbiner Bent Melchior blevet kendt for at spytte på folk. Dog ikke på kristne, men på en palæstinensisk kvinde. mere

Statement by professor Israel Shahak on the Jewish hatred towards Christianity

The Guardian Observer
- Ultra-orthodox Jews must stop religious abuse
Telegraph - Israel's Christians spitting mad

Forfølgelse af Kristne stiger foruroligende


Tidlig om morgenen den 11. december blev den Russisk Ortodokse Hellige Treenigheds Kirke udsat for omfattende hærværk.

 
  Død over de Kristne

Død over de Kristne

'Død', og 'Død over de Kristne', skrevet på hebraisk var nogle af de slagord der blev malet med store røde bogstaver tæt på katedralens alter og indgangskapellet, sagde en talsmand for den Russisk Ortodokse kirke.

Der blev indgivet politianmeldelse.

Talsmænd for kirken sagde at der også tidligere havde været trusler mod repræsentanter fra den russisk ortodokse og andre kristne trosretninger.

Vandalerne havde skrevet at de kristne skulle forlade Jerusalem inden de ville blive massakreret.

 

Interfax 14 december 2009 - Russian cathedral in Jerusalem vandalized

__________________________________________________________________________Semitiske hate crimes ikke sjældne i Israel

Da Skt. Nikolajkirkens menighed i byen Migdal Ha-Emeq i det nordlige Israel forsamlede sig fredag morgen den 29. maj 2009, forventede de ikke at blive overdænget med sten.

De Russisk Ortodokse troende, deriblandt mange kvinder, børn og ældre fyldte den lille bygning til bristepunktet, og mens adskillige stadigvæk befandt sig udenfor, blev der lige pludseligt kastet en byge af sten. Nogle af de troende blev såret og måtte tage imod lægelig behandling.

Pludseligt begyndte en gruppe unge mænd at kaste med sten i retningen af pladsen, ' sagde Oleg Usenkov, kirkens pressetalsmand til journalisten fra Compass. 'Små børn begyndte at græde, alle var meget bange.'

Kirken og mennesker der deltog i et bryllup var allerede ugen forinden blevet angrebet fra gaden af med sten og rådne æg, som gæsterne fik i hovedet da de ankom til stedet.

Den samme aften indgav Pastor Roman Radwan, fra Skt. Nikolajkirken anmeldelse på politistationen.

 
  Skt. Nikolajkirken
   
 
  Semitisk hate crime i Or Yehuda 2008
afbrænding af Det Nye Testamente

En betjent udstedte et dokument der bekræftede den officielle anmeldelse, og sendte ham hjem med løfte om at man ville skride ind. Men indenfor de næste 24 timer dukkede angriberne igen ved kirkens indgang, og der var intet politi til at afholde dem fra det, selv om politistationen kun ligger nogle snese meter fra kirken.

Overfaldsmændenes identitet er ukendt, en politibetjent sagde at klagen 'manglede en nøjagtig beskrivelse af gerningsmændene', men øjenvidner påstod at overfaldsmændene var ultra-ortodokse yeshivastudenter, der jævnligt forbandende kirken på vej til skolen eller synagogen.

'De overfalder os ofte verbalt, forbander os og råber, selv om vi forklarer dem at dette er et religiøst sted, et helligt sted, ' sagde en frustreret Usenkov, der tilføjede at politiets mangel på handling lignede sabotage.

Et andet medlem af menigheden der identificerede sig selv som Nina, født i Moskva der nu bor i Nazaret Ilit, sagde at hun ikke forstod hvor hadet kom fra.

'De er på vej til yeshivaen, eller på vej hjem efter bøn i synagogen; får de inspiration til angrebene fra deres bønner?' sagde hun. Jeg håber ikke det er tilfældet. Vi er alle sammen israelske statsborgere, vi betaler skat, tjener i hæren og har ret til religionsfrihed.' [..]

Ifølge israelsk lov har ikke-jødiske familiemedlemmer også ret til statsborgerskab, mens Jøder der er konverteret til andre religioner nægtes statsborgerskab.


Læs det hele her:

Jerusalem Cathedral Vandalized with Death Threats; Menigheden frygter at volden vil eskalere
Compass Direct News 22 juni 2009 - Church Showered with Stones in Northern Israel
"Mossad har klart nok ikke høje tanker om danskerne. De kalder dem for fertsalach, en hebraisk betegnelse for et lille luftudslip, en prut. De fortæller Mossad alt, hvad de foretager sig. Men Mossad indvier ikke nogen i sine hemmeligheder."

- Mossad-agenten Victor Ostrovsky, bogen "Ved hjælp af bedrag", (1990).


Palestine banner
Viva Palestina!

Latest Additions - Dansk

Jøder og Israels krig mod kristendommen

Hvem regerer Amerika?

Billeder   


The Founding Myths of Modern Israel
Israel Shahak: "Jewish History,
Jewish Religion"


Jøderne og deres løgne
Af Martin Luther, 1542

Holocaust i kritisk lys - øjenvidneberetninger kontra naturlove
Af Jürgen Graf

Jøderne i Danmark

Black Muslim leader Louis Farrakhan's Epic Speech in Madison Square Garden, New York  - A must see!

Trækker Israel os med i krig mod Iran?

Down with Zio-Apartheid
Stop Jewish Apartheid!

Jyllands-Posten provokerede ikke
i ytringsfrihedens navn i 2005

The Jewish hand behind Internet The Jews behind Google, Facebook, Wikipedia, Yahoo!, MySpace, eBay...

Jødisk racisme
Af Dr. David Duke

Elie Wiesel: Et prominent falsk vidne
Af Robert Faurisson

The Founding Myths of Modern Israel
Roger Garaudy: "The Founding Myths
of Israeli Politics"


The Jews behind Islamophobia

Døde virkeligt 6 millioner?
Richard E. Harwood berømte bog

Israel - Herrefolkspolitik gennem terror
Af David Duke

Zions Vises Protokoller

Israel controls U.S. Presidents
Biden, Trump, Obama, Bush, Clinton...

Videoer   
 

Talmud unmasked
Talmud - Jødernes "Hellige Bog"


Den jødiske racismes rødder
Af David Duke

Simon Wiesenthal: En falsk nazijæger
Af Mark Weber

Geert Wilders: Israels mand i Europa

Karikaturer 

Aktivisme!